Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tudd meg milyen az ideális beltéri falfesték!

Amikor a beltéri falfesték kínálatot nézed át, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy elmerülj a varázslatos színek választékában. Ez teljesen érthető, de nem szabad beleesni ebbe a csapdába, hogy csak erre koncentrálsz.

Tény, hogy az elsődleges célod, miszerint az otthonod egyedisége biztosítva legyen a különféle árnyalatokon keresztül, de ez még közel sem minden. A harmónia megteremtése ugyanakkor az alap, amire megéri fókuszálnod, de nem az egyetlen feltétel, aminek fontos teljesülnie. A kiváló fedőképesség mellett, a beltéri falfesték sajátos tulajdonságai ugyanúgy meghatározóak. Ilyen a mosható felület kiképzése, de a hatékony páraáteresztés is. Ezekre mindig figyelj, amikor vásárolsz!

Ismerd meg különleges beltéri falfesték kínálatunkat!

Egy adott termékről a márka gyakran sokat elmond. Ha azt hallod, hogy Héra, akkor már biztos lehetsz benne, miszerint az adott beltéri falfesték biztosan nem fog csalódást okozni. Ugyanakkor megismerheted jobban a Caparol, Dunatex, Inntaler, Platinum, Poli-Farbe termékeinket is. Azon túl, hogy mindegyik csodás színvilágot fog teremteni az otthonodban, csillogó vagy ezüstösen ragyogó fényben, még sajátos képességekkel is rendelkezik némelyik. Itt van máris a Platinum foltálló latex beltéri falfesték, amelyiket az Ultra HD Colour Technology tesz ellenállóvá. Azon túl, hogy különféle falfelületekre felhordható, még teljesen légáteresztő is, ami a folyamatos szellőzést biztosítja. Ha valami igazán újat akarsz kipróbálni, akkor ezzel biztosan sikert érsz el, de van még jó néhány típus, amit megéri tesztelned.

Az oldal tetejére