Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Meton hőszigetelő anyagok

A Meton egy kiváló minőségű építőanyaokat gyártó magyar vállalat. A Meton az egyik legdinamikusabban fejlődő építőipari cég. A két legfontosabb ágazata a hőszigetelő anyagok és hidegburkolási megoldások gyártása. A meton egyedüliként egy helyen állítja elő a hőszigetelő rendszerhez szükséges legfontosabb anyagokat. A hidegburkolás tekintetében pedig a normál anyagok mellett kifejlesztették a kifejezetten szakembereknek szánt Pro rendszert. Az építőiparban betöltött vezető szerepüket a folyamatos innováció és a hazai piac támogatása erősíti, melynek köszönhetően a Meton nemcsak termékeivel, hanem elkötelezettségével is kiemelkedik a szakmában.

Rendezés:

Meton Wasser-Seal folyékony fólia 8l

25.600 Ft
Rendelhető
Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel rendelkező folyékony fólia. Kenhető szigetelés, alkalmazható kül- és beltérben.

Meton Terra polisztirol ragasztó 25 kg

3.100 Ft
Raktáron
A Meton Terra EPS ragasztó kiemelkedő választás a polisztirol hőszigetelő rendszerekhez. Erős tapadással és egyszerű felhasználással rendelkezik, gazdaságos megoldás a hőszigetelés során.

Meton Next Carbon EPS80 grafitos hőszigetelő lemez

1.890 Ft -tól
Raktáron

A Meton Next-Carbon EPS 80 grafitos homlokzati hőszigetelő lemez szürke színű és grafit adalékot tartalmaz. Kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, 20%-kal jobb hatékonyságot nyújtva a fehér változathoz képest. Alkalmas régi és új falak hőszigetelésére, segítve az energiahatékonyságot és költségmegtakarítást.

Táblaméret: 50x100 cm
Hővezetési tényező: 0,031 W/(m*K)

Meton EPS100 lépésálló hőszigetelő lemez

680 Ft -tól
Raktáron

A Meton EPS100 hőszigetelő lemez kiváló minőségű, lépésálló megoldás épületek szigetelésére. Magas hővezetési ellenállással (0,038 λ érték) rendelkezik, és ideális padlókhoz, födémekhez, lapostetőkhöz és zöldtetőkhöz.

Táblaméret: 50x100cm
Hővezetési tényező: 0,038 λ
Kiszerelés: 3,5 m2 (7 tábla) / bála

Meton EPS80 hőszigetelő lemez

570 Ft -tól
Raktáron

A Meton EPS 80 homlokzati hőszigetelő lemez hatékonyan szigeteli az épület minden szerkezetét. Tartós épületszerkezeteket és gazdaságosabb üzemeltetést biztosít. Felhasználható régi és új, vakolt és vakolatlan falakon, betonon, vasbetonon és meglévő homlokzati hőszigetelő rendszereken.

Táblaméret: 50 x 100 cm
Hővezetési tényező: 0,038 W/(m*K).

Meton Mineral-Kleber kőzetgyapot ragasztó 25 kg

3.890 Ft
Rendelhető
Gyárilag előkevert, por alakú, szálerősített, cement és műgyantakötésű, szürke színű ragasztó- és glettelőtapasz, amely könnyen feldolgozható, gazdaságos, jól kenhető, erős, repedésmentes felületet képez a kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszereken.
Az oldal tetejére