Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhatsz

* A fizetési lehetőség függ a választott a szállítási módtól. A különböző szállítási módonknál elérhető fizetési lehetőségekről bővebben szállítási módok menüpontban tájékódhatsz.

Utánvét

A csomag átvételekor a futárnál készpénzzel vagy bakkártyával van lehetőség fizetésre.

Online Bankkártya (Barion)

Egyszerű és biztonságos fizetés online bankkártyával. A megrendelést követően atirányítunk a barion rendszerének az oldálára, ahol a kártya adatok megadása után tudod véglegesíteni a fizetést.

Átutalás

Átutalásos fizetési mód esetében a megrendelés követően e-mailben megkapja a számlát, amely tartalmazza a számlaszámot, a címzett nevét és az átutalásra vonatkozó fontos információkat.

Az átutalási közleménybe kérlek írd bele a számlaszámot, amelyet az emailben kapott számla jobb oldalán felül találod. Az utalást nem szükséges azonnal végrehajtanod, elég ha a számlán megadott határidőn belül elutalod az összeget. Azonban amíg részünkre nem érezig meg az összeg, addig a szállítást se tudjuk megkezdeni.

Amint az összeg beérkezik a számlára az ügyfél e-mailben kap visszaigazolást a fizetés sikeres beérkezéséről. Ezt követően pedig megkezdjük a szállítást.

Kérlek minden esetben várd meg amíg emailben megkapod a számlát és csak utána indítsd el az utalást.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel az átutalással kapcsolatban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36306110526
info@vitalkolor.hu

Személyesen készpénz vagy bakkártya

Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzes vagy bakkártyás fizetés elérhető.

Az oldal tetejére