Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Purhab, ragasztóhab

Építő és Segédanyagok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Purhab, ragasztóhab kategóriában.
Rendezés:

Soudal purhab kézi 750ml

2.390 Ft
Raktáron

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.

Soudal SoudaFoam téli purhab pisztolyos 750ml

2.850 Ft
Raktáron

Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A téli fagyban is használható -10 °C-ig. A legtöbb építési felülethez kiválóan tapad. Magas hő- és hangszigetelő érték jellemzi.

Soudal SoudaBond turbo ragasztóhab pisztolyos 750ml

4.550 Ft
Raktáron
A Soudabond Turbo egy villámgyors kötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt és pénzt takaríthat meg.

Soudal SoudaBond ragasztóhab kézi 750ml

3.990 Ft
Raktáron
Kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Gyorsan és egyszerűen használható. A Genius Gun fejnek hála könnyű egykezesen használatot tesz lehetővé. Szinte minden építőanyag ragasztására alkalmas. Visszazárható, ezzel lehetővé teszi, hogy újra lehessen használni.

Soudal purhab kézi 300ml

2.150 Ft
Raktáron
A [PRODUCT] egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.

Soudal SoudaBond turbo ragasztóhab kézi 750ml

5.050 Ft
Raktáron

Gyorskötésű, poliuretán ragasztóhab ami felváltja a tradicionális habarcs alapú ragasztókat. Tökéletes kis panelek és könnyű díszítő elemek falhoz való rögzítésére. Keverés nélkül használható ami időt és pénzt takarít meg.

Soudal SoudaBond ragasztóhab piszolyos 750ml

4.350 Ft
Raktáron

Kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Gyorsan és könnyen használható, helyettesíti a hagyományos poralapú ragasztókat. Ez a készítmény kombinálja az erős tapadást a réskitöltő sajátságokkal, így alkalmas egyenetlen felületek ragasztására. Szinte minden építőanyag, például szigetelőlapok és gipszkarton ragasztására használható.

Soudal SoudaFoam purhab pisztolyos 750ml

2.700 Ft
Raktáron
Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A hab kiválóan tapad szinte valamennyi építési felülethez.

Soudal gipszkarton ragasztóhab kézi 750ml

4.450 Ft
Raktáron

Gyorskötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt, energiát és pénzt takaríthat meg. A Genius Gun fejnek hála, könnyedén, egy kézzel használható. A visszazárható és újra felhasználható.

Soudal purhab pisztoly tisztító 500ml

2.600 Ft
Raktáron

Purhab pisztolyok és szelepeinek tisztítására alkalmas oldószeres, aeroszolos tisztítószer. 

Soudal purhab kézi 500ml

2.450 Ft
Raktáron
A [PRODUCT] egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.

A purhab jelentős technológiai előnyökkel rendelkezik, ami egyre növekvő népszerűséget eredményez a különböző építési és dekorációs munkálatok során. A ragasztóhab újszerűsége és hatékonysága lehetővé teszi, hogy a hagyományos habarcs alapú ragasztók helyett alkalmazzuk, a különféle építési és dekorációs munkák során.

A purhabot különösen értékelik, a gyors és egyszerű használata miatt. Kész állapotban szerezhető be, így időt és pénzt takaríthatunk meg a keverési folyamat kihagyásával. Az egyszerű alkalmazás további előnye, hogy a ragasztóhab tökéletes választás kisebb panelek és könnyű díszítőelemek falhoz történő rögzítésére.

Hogyan alkalmazható a ragasztóhab?

A pisztolyos alkalmazás esetén tisztítsuk meg a rászáradt maradványoktól, a hab akadálytalan áramlása érdekében. A palackot erőteljesen rázva keverjük össze a tartalmát, majd csavarjuk a palackot a pisztoly végére. Figyeljünk, hogy ne csavarjuk túl erősen, mert az sérülést okozhat a pisztolyban. A pisztolyos változat előnye a precíz és egyenletes mennyiségű ragasztóhab adagolásában rejlik, illetve így csökkenthető a pazarlás is.

A kézi változattal a habot közvetlenül a palackból használjuk. Az előkészületi lépések megegyeznek a pisztolyos megoldással, azzal a kivétellel, hogy nincs szükség egyéb tartozékra. Kézi használat esetén valamivel nehezebb a megfelelő adagolás. Az erős tapadás, ragasztóerő és a réskitöltő sajátosságok kombinációja teszi alkalmassá az egyenetlen felületeken történő használatra. A legtöbb építőanyaggal kompatibilis, ezért ideális szigetelőlapok és gipszkarton, de akár más, az építészetben használt anyagok ragasztására is.

Az oldal tetejére