Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Trinát zománcfestékek fémre és fára

A Trinát egy sokoldalú festékcsalád, mely kiváló minőségű termékeket kínál a környezetünkben lévő felületek védelmére és díszítésére. Az Aqua UniTOP és a Multitop 9in1 vízbázisú festékek széleskörű felhasználhatóságot kínálnak, míg a Magasfényű zománcfesték hatékony védelmet nyújt fa- és fémfelületeken. A Trinát Metal egyből ráfesthető rozsdára ezzel egyszerűsítve a munkafolyamatot Ezek a termékek nem csupán védenek, hanem esztétikus és tartós bevonatot biztosítanak, megőrizve tárgyaink és környezetünk épségét.
Rendezés:

Trinát Aqua univerzális alapozó fehér 0.75l

5.100 Ft
Raktáron

A Trinát Aqua univerzális alapozó fehér 0.75l egy Vízbázisú alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre. Fehér színű, matt, jól csiszolható, nagy fedőképességű, akrilgyanta kötőanyagú alapozó és közbenső festék. Kiválóan megtapad az alapfelületen, és biztosítja a rá kerülő fedőfesték megfelelő tapadását is. Rugalmas, esztétikus, egyenletes felületet képez. Alkalmas kül- és beltéri fafelületek, PVC és gyermekjátékokra.

Kiadósság: 9m2/l

Trinát selyemfényű lakk 1l

5.700 Ft
Raktáron

Oldószeres, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban e egyéb beltéri fafelületek lakkozására is ajánljuk. A bevonat jól tapad, az általános háztartási tisztítószereknek ellenáll. Új és régi felületeken egyaránt használható.

Trinát Aqua korróziógátló alapozó fehér 1l

8.000 Ft
Raktáron

Fehér színű, matt, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó akrilgyanta kötőanyagú festék. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít.

Kiadósság: kb 10m2/l

 

Skolatex táblafesték fekete 1l

12.350 Ft
Raktáron
Vízzel higítható táblafesték fafelületekre. Matt, megfelelően terülő, akrilgyanta kötőanyagú festék. Nincs kellemetlen oldószerszag.

Trinát special multiTop univerzális zománcfesték

7.400 Ft -tól
Raktáron

Trinát special multiTop univerzális zománcfesték egy vízbázisú matt hatású festék. Alapozó és fedőfesték egyben, emelett gyorsan szárad és kiválóan szórható. Alapozó tartalma miatt korrózióvédelmet is nyújt. Kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. A festék kiváló tapadással rendelkezik, magas fedőképességgel bír, és hatékonyan védi a felületeket a korróziótól. Alkalmas alumínium, acél, horganyzott acél, réz, fa, műanyag, kerámia és csempe felületekre.

Kiadósság: kb 10m2/l

(1)

Trinát mestertapasz

1.990 Ft -tól
Raktáron

Matt, jól csiszolható Oldószeres tapasz fa- és fémfelületekre.Gyorsan szárad, kemény és vízálló. Max. 0,2 mm rétegvastagságban hordható fel egy rétegben.

Kiadósság: kb 5m2/l

Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték

4.900 Ft -tól
Raktáron
A Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték gyorsan száradó, időjárásálló és univerzálisan használható festék, amely ideális kül- és beltéri felületekhez egyaránt. A festék víz bázisú így környezetbarát és oldószerszagtól mentes, ezeknek köszönhetően gyerekjátekok festésére is alkalmas. A hagyományosabb ecset és hengerrel történő felhordás melett szórásra is alkalmas a festék.

Trikolor Aqua matt zománcfesték

4.950 Ft -tól
Raktáron

Matt, vízzel hígítható, mérsékelten időjárásálló akrilgyanta kötőanyagú festék fa- és fémfelületekre. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Rugalmas, esztétikus és egyenletes felületet biztosít

Kiadósság: kb. 10 m2/L

Trikolor matt zománcfesték

5.730 Ft -tól
Raktáron
Jól terülő, matt, alkidgyanta kötőanyagú zománcfesték fa- és fém felületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket.

Trikolor selyemfényű kerítésfesték

4.150 Ft -tól
Raktáron

A Trikolor selyemfényű kerítésfesték egy alkidgyanta kötőanyagú zománcfesték, melyet fa- és fémfelületek festésére terveztek. Jól terül és könnyen felhordható, magas fedőképességgel és esztétikus, egyenletes felülettel rendelkezik. Kül- és beltéri faszerkezetek, kerítések, ajtók, ablakok, valamint vas- és acélfelületek festésére alkalmas. A festékbevonat kezdetben magas fényességet biztosít, ami körülbelül két hét alatt éri el a végleges, selymes fényét. Kiváló választás régebbi fém és fafelületek felújításához is.

Kiadósság:12 m2/l

Trinát Aqua magasfényű zománcfesték

6.400 Ft
Raktáron

Trinát Aqua magasfényű zománcfesték egy prémium vízbázisú festék, mely gyors száradással és magasfényű végeredménnyel rendelkezik. Könnyen használható, ideális fa-, fém- és PVC felületek festéséhez. Rugalmas, időjárásálló, és gyermekjátékok bevonására is alkalmazható. A festék rendkívüli fedőképességgel és esztétikus, egyenletes felülettel szolgál.

Kiadósság: kb. 10m2/l

Trinát korróziógátló alapozó

35.000 Ft
Raktáron

Trinát korróziógátló alapozó egy matt, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó alkidgyanta kötőanyagú oldószeres alapozó fémfelületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket. Ólom- és kromátmentes.

Kiadósság: 10m2/l

Az oldal tetejére