Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baumit vakolatok-hőszigetelés-glett-hidegburkolás

A Baumit európa egyik legnagyobb építőipari vállalata amely garanciát jelent a minőségi termékekre. A Baumit rendelkezik továbbá az egyik legszélesebb termékkínálattal a piacon, ennek köszönhetően szinte mindenre megoldást nyújtanak az anyagai a felujítás vagy építkezés során. A legelterjedtebb termékek és talán amelyről a legtöbben ismerik az a glettanyagok. A hagyományos gipszes glettek mellett mostmár a készrekevert diszperziós vödrös glettek is megtalálhatóak a kínálatban, amelyek ráadásul magyar fejlesztésnek köszönhetőek. A glettek mellett prémium minőségű vékonyvakolatokat és teljes hőszigetelő rendszereket is gyártanak. A komplett hőszigetelő rendszerekre 25+5 év rendszergaranciát vállal a gyártó. Az egyik nagy húzóágazata a cégnek a hidegburkolati rendszerek, ebbe beletartoznak az ajzatkiegyenlítők, fugázó anyagok és a burkolatragasztók. Látható hogy a  Baumit szinte minden építőipari problémára megoldást nyújt. Ha megbizható anyagokat szeretnél a felujításhoz akkor válaszd a Baumit termékeit.

Rendezés:

Baumit FinishLight bandázsoló glett 18kg

9.990 Ft
Raktáron

A Baumit FinishLight 18kg beltéri glettanyag kitűnő választás a gipszkarton hézagolásához. Ez a felhasználásra kész glettanyag kézzel, géppel és hengerrel is könnyen felhasználható és emellett Q1-től Q4-ig minden rétegben alkalmazható. Kiválóan alkalmas a gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére papír hézagerősítő csíkkal és bandázsoló géppel. Vásárold meg ezt a prémium minőségű glettanyagot, ha egy sokoldalúan felhasználható, megbízható és könnyen kezelhető glettet keresel a beltéri felújításokhoz.

Anyagszükséglet:kb. 1,3 kg/m²/mm

Baumit Sanova Monotrass légáteresztő alapvakolat 25kg

5.600 Ft
Raktáron

A Baumit Sanova MonoTrass páraáteresztő vakolat speciálisan erősen nedves falakhoz készült, magas sótárolással és WTA minősítéssel rendelkezik. A vakolat hatékonyan párologtatja el a falakban felgyülemlett nedvességet, hosszú távon megőrizve az épület esztétikáját és szerkezetét.

Anyagszükséglet kb. 10 - 11 kg/m²/cm

Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez

5.930 Ft
Rendelhető
A Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a lapburkolatok alatti vízszigetelés és a feszültségmenetesítés.

Baumit FinoFill beltéri gipszes vastagglett 1-30mm 20kg

6.500 Ft
Raktáron

A Baumit FinoFill beltéri gipszes asóvastagglett 20kg kiváló minőségű vakolat, amely 1-30 mm vastagságban használható. Ideális betonfelületek és durva alapvakolatok kiegyenlítésére, valamint vékonyvakolatként pórusbeton falazatokon. Jól páraáteresztő és alkalmas minden ásványi alapfelületre. Fontos betartani az alapfelület előkészítésének és felhordásának útmutatásait, valamint javasolt a befejező glett-rétegek felvitele a sima felület eléréséhez.

Anyagszükséglet:kb. 0.8 kg/m²/mm

Baumit Klima Glett 20kg

7.800 Ft
Raktáron

A Baumit Klima Glett 5kg páraáteresztő, természetes mészkövet tartalmazó glettanyag belső terek sima felületének létrehozására szolgál, segítve a kellemes klímát és optimális páratartalmat. Kézi és gépi felhordásra alkalmas, ideális választás betonon, mész- és mész-cement vakolatokon, vályogházra valamint Sanova felújító vakolatra.

Anyagszükséglet:kb. 3,5 kg/m2/2-3 mm

Baumit Nivello Quattro önterülő ajzatkiegyenlítő 1-20mm 25kg

5.750 Ft
Raktáron

Baumit Nivello Quattro az ideális választás gyors és hatékony beltéri aljzatkiegyenlítéshez (1-20 mm vastagság). Emelt szilárdsága (C20) régi és új felületeken is biztosítja a tökéletes alapot burkolás előtt. Gyors kötése lehetővé teszi hogy 2-3 óra múlva már járható, valamint 3 mm-es rétegvastagságig 24 óra elteltével burkolható. Kiválóan alkalmazható padlófűtés esetén is.

Anyagszükséglet: Kb. 1,5 kg/m²/mm

Baumit FinoBello beltéri glettanyag 0-10mm fehér 20kg

6.500 Ft
Raktáron

A Baumit FinoBello zsákos gipszes glettanyag 20 kg-os kiszerelésben kapható, és kiváló minőségű felületkiegyenlítő anyag. A FinoBello megfelelő alkalmazásával egyenletes sima felületeket lehet kialakítani könnyen és hatékonyan. Az anyag gyorsan felhordható és csiszolható, így a felhasználók könnyen és gyorsan dolgozhatnak vele. A Finobello ideális választás a gipszkarton hézagolására és bármilyen olyan felületre, ahol professzionális és kifinomult megjelenést szeretnénk elérni, legyen szó falról vagy mennyezetről.

Anyagszükséglet:kb. 0.8 kg/m²/mm

(1)

Baumit FinoBello beltéri glettanyag 0-10mm fehér 5kg

2.700 Ft
Raktáron

A Baumit FinoBello beltéri glettanyag 0-10mm fehér 5kg egy kiváló minőségű glettanyag, amely a tökéletes sima felületek létrehozására lett tervezve. Ez az anyag nagyon könnyen felhordható és csiszolható, így a felhasználók nagyon gyorsan és hatékonyan dolgozhatnak vele. A Finobello tökéletes választás gipszkarton hézagolására, és minden olyan helyen, ahol kifinomult és professzionális megjelenést igényelnek a falak vagy a mennyezetek.

Anyagszükséglet:kb. 0.8 kg/m²/mm

Baumit Manu1 alapvakolat 25kg

2.000 Ft
Rendelhető

Mész-cement alapvakolat kézi felhordásra, kül- és beltéri felhasználásra. Ideális vakolat közepes érdességű vakolatfelületek készítésére. 

Anyagszükséglet: kb. 14 kg/m²/cm - 15 kg/m²/cm

Baumit FinishExpert beltéri vödrös kész glett 0-3mm 20kg

6.890 Ft
Raktáron

A Baumit FinishExpert beltéri glettanyag egy prémium minőségű, felhasználásra kész vödrös glettanyag. Finom szemcsemérete lehetővé teszi a rendkívül sima és egyenletes felület kialakítását. A termék nagyon fehér, így kiválóan alkalmas falak és mennyezetek festés előtti előkészítéséhez. A Baumit FinishExpert megbízható glettanyag, amely segítségével gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés.

Anyagszükséglet: kb. 1.6 kg/m²/mm

Baumit Klima Glett 5kg

2.900 Ft
Raktáron

A Baumit Klima Glett 5kg páraáteresztő, természetes mészkövet tartalmazó glettanyag belső terek sima felületének létrehozására szolgál, segítve a kellemes klímát és optimális páratartalmat. Kézi és gépi felhordásra alkalmas, ideális választás betonon, mész- és mész-cement vakolatokon, vályogházra valamint Sanova felújító vakolatra.

Anyagszükséglet:kb. 3,5 kg/m2/2-3 mm

Az oldal tetejére