Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baumit

Rendezés:

Baumit Alpha 2000 gépi esztrich 40kg

Rendelhető
A Baumit Alpha 2000 gépi esztrich 40kg egy kiváló minőségű gyárilag előkevert esztrich gépi feldolgozásra. Zsugorodásmentes és nagyon jó önterülő tulajdonságok jellemzik, padlófűtéshez is alkalmas. A terméket beltérben lehet alkalmazni.

Baumit AquaSafe Interior szigetelő és feszültségmentesítő lemez

4.580 Ft
Raktáron

A Baumit AquaSafe Interior víz elleni szigetelő- és feszültségmentesítő lemez egyszerre két problámára is megoldást nyújt a kerámia és természetes lapburkolatok alatti szigeteléshez. Kiválóan alkalmazható beltéren nedves helyiségekben fal- és padlószigetelésre akár padlófűtés esetén is.

Baumit AquaSafe kültéri szigetelő és feszültségmentesítő lemez

5.930 Ft
Raktáron
A Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a lapburkolatok alatti vízszigetelés és a feszültségmenetesítés.

Baumit Baumacol FlexMarmor burkolatragasztó 25kg

12.800 Ft
Rendelhető

A Baumit Baumacol FlexMarmor egy fehér színű, víz- és fagyálló, flexibilis vastagágyas burkolatragasztó.  Kiválóan ellenáll intenzív hő- és statikai terhelésnek és különösen alkalmas fokozott igénybevételű alapfelületekre.

Baumit Baumacol FlexTop burkolatragasztó 25kg

8.150 Ft
Raktáron

Cementbázisú, víz- és fagyálló, flexibilis, vékonyágyas burkolatragasztó. Intenzív hő- és statikai terhelésnek ellenáll. Különösen ajánlott kiemelten igénybevételű alapfelületeken, illetve nagyméretű lapok ragasztása esetén. Kültéren és beltéri is alkalmazható.

Baumit Baumacol Prémium fugázó anyag

2.100 Ft -tól
Raktáron
Por alakú, víz- és fagyálló, cementbázisú, nagy szilárdságú, vízlepergető, bel- és kültéri felhasználásra alkalmas flexibilis fugázóanyag. 1-8 mm közötti fugaszélességhez.

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 25kg

68.800 Ft
Rendelhető
A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 7kg

25.150 Ft
Raktáron
A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 10m

13.750 Ft
Raktáron

A Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 10 m egy üvegszövet-erősítésű szalag, amely alkalmas fal és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beépíthető.

Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 50m

65.400 Ft
Raktáron
A Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 50 m egy üvegszövet-erősítésű szalag, amely alkalmas fal és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beépíthető.

Baumit Baumacol szaniter szilikon 310ml

5.290 Ft
Raktáron
UV és időjárás álló bel- és kültéren is használható, ecetsavas, vízzáró, szilikon alapú tömítő anyag. Ellenál a penészedésnek. Alkalmas kerámia burkolatok valamint fal és ajzat találkozásánál található hézag kitöltésére. Ezen felül alkalmazható burkolatok és szaniterek találkozásánál tömítésre.

Baumit DuoTop Akril vékonyvakolat 25kg

16.380 Ft 15.570 Ft -tól
Raktáron

A Baumit DuoTop 25kg egy kiváló minőségű, műgyanta kötőanyagú homlokzati vékonyvakolat. A vékonyvakolat több száz színben és két textúrában elérhető. A vékonyvakolat ellenáll az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak, valamint hosszú élettartamú. Megfelelően alkalmazva az eredmény egy szép, egyenletes, esztétikus homlokzat. Leginkább hőszigetelő rendszerek fedőbevonataként alkalmazzák.

Színt ide kattintva tudsz választani

Az oldal tetejére