Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hidegburkolási segédanyagok

Építő és Segédanyagok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Hidegburkolási segédanyagok kategóriában.
Rendezés:

Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez

5.420 Ft
Raktáron
A Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a lapburkolatok alatti vízszigetelés és a feszültségmenetesítés.

Baumit One csemperagasztó 25kg

2.300 Ft
Raktáron

Anyagszükséglet: kb. 3 kg/m² - 4,5 kg/m²

Baumit One csemperagasztó 5kg

1.150 Ft
Raktáron

Anyagszükséglet: kb. 3 kg/m² - 4,5 kg/m²

Meton Wasser-Seal folyékony fólia 8l

25.600 Ft
Rendelhető
Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel rendelkező folyékony fólia. Kenhető szigetelés, alkalmazható kül- és beltérben.

Baumit AquaSafe beltéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez

4.190 Ft
Raktáron

A Baumit AquaSafe Interior víz elleni szigetelő- és feszültségmentesítő lemez egyszerre két problámára is megoldást nyújt a kerámia és természetes lapburkolatok alatti szigeteléshez. Kiválóan alkalmazható beltéren nedves helyiségekben fal- és padlószigetelésre akár padlófűtés esetén is.

Baumit Grund diszperziós alapozó 1kg

2.390 Ft
Raktáron

A Baumit Grund diszperziós alapozó 5kg egy Műgyanta kötőanyagú alapozó nedvszívó alapfelületek alapozására esztrichek, aljzatkiegyenlítők és csemperagasztók alkalmazása előtt. Jól behatol az aljzatba, kül- és beltérben egyaránt ajánlott. Alkalmas továbbá mészcement és gipszes gépi vakolatok alapfelületének nedvszívás-kiegyenlítésre.

Anyagszükséglet: kb. 0,15 kg/ m²

Baumit Grund diszperziós alapozó 5kg

10.950 Ft
Raktáron

A Baumit Grund diszperziós alapozó 5kg egy Műgyanta kötőanyagú alapozó nedvszívó alapfelületek alapozására esztrichek, aljzatkiegyenlítők és csemperagasztók alkalmazása előtt. Jól behatol az aljzatba, kül- és beltérben egyaránt ajánlott. Alkalmas továbbá mészcement és gipszes gépi vakolatok alapfelületének nedvszívás-kiegyenlítésre.

Anyagszükséglet: kb. 0,15 kg/ m²

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 7kg

19.790 Ft
Raktáron

A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Anyagszükséglet: kb. 1.5 kg/m²

Baumit Baumacol FlexTop S1 burkolatragasztó 25kg

7.590 Ft
Raktáron

Cementbázisú, víz- és fagyálló, flexibilis, vékonyágyas burkolatragasztó. Intenzív hő- és statikai terhelésnek ellenáll. Különösen ajánlott kiemelten igénybevételű alapfelületeken, illetve nagyméretű lapok ragasztása esetén. Kültéren és beltéri is alkalmazható.

Anyagszükséglet:kb. 3 - 4,5 kg/m²

Celli tapadóhíd 6kg

9.750 Ft
Raktáron

A Celli tapadóhíd 6kg kiváló minőségű, vízzel hígítható termék, mely kültéren is használható. Felület érdesítésére és erősen tapadó hordozóréteg kialakítására szolgál nedvszívó és nem nedvszívó felületeken egyaránt. Ideális régi csempézett vagy járólapozott felületek átburkolásához bontás nélkül, illetve nem nedszívó felületek alapozására.

Kiadósság: 6-10 m2 / kg

Hidegburkolás egy olyan építési vagy felújítási eljárás, amely során hidegálló csempék, mozaikok, járólapok vagy más hidegburkolati anyagokat használnak a falak vagy padlók burkolásához. A hidegburkolás alkalmazása különböző helyeken történhet, például fürdőszobákban, konyhákban, előszobákban, teraszokon vagy más kültéri területeken. Hidegburkolás során a megfelelő segédanyagok kiválasztása és alkalmazása kulcsfontosságú a tartósság és esztétika szempontjából. A minőségi anyagok és a szakszerű kivitelezés hozzájárulnak ahhoz, hogy éveken keresztül élvezhessük a burkolat szépségét és funkcionalitását.

A burkolat kiválasztása az első lépés a hidegburkolásnál, és valóban fontos, hogy a kiválasztott csempék vagy járólapok mérete és típusa alapján megfelelő minőségű anyagokat válasszunk.

A vízszigetelés kiemelten fontos a hidegburkolás során, különösen olyan területeken, ahol vízérheti a felületet. A folyékony fólia gyakran megfelelő, de nagyobb lapméretek vagy kültéri teraszok burkolása esetén már ajánlott a kétkomponensű kenhető vízszigetelés vagy vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez használata. Ezek a speciális anyagok biztosítják a vízszigetelést és segítenek leépíteni a lapokban keletkező feszültséget.

A ragasztó kiválasztásakor is figyelembe kell venni a burkolat típusát és a terület jellemzőit. Normál beltéri körülmények esetén a flexibilis csemperagasztó elegendő lehet, de hosszabb lapméret vagy teraszok burkolása során minimum S1 jelzésű burkolatragasztót érdemes preferálni a nagyobb tapadás és tartósság érdekében.

A hidegburkolatok közötti hézagokat fugázóanyaggal, a laptalálkozásokat pedig fürdőszobai szaniter szilikonnal kell kitölteni. Érdemes a fugázó anyag és szilikonból azonos színt választani. Az egységes színvilág hozzájárul a burkolat összhangjához és esztétikájához.

A hidegburkoláshoz szükséges különböző anyagokat érdemes egy márkából kiválasztani. Ez azért fontos mert egy megbízható gyártó által szállított anyagok esetén a megfelelő kivitelezés mellett garanciát is kapunk a termékek tartósságára és teljesítményére. Hidegburkolási anyag kínálatunkban megtalálhatóak a Baumit, Meton és Mapei termékei.

Összességében a hidegburkolásnál a megfelelő anyagok kiválasztása és a szakszerű kivitelezés a kulcs a hosszú távú elégedettséghez és a burkolat időtállóságához. Az befektetés a minőségi segédanyagokba és a helyes eljárásokba hosszú távon megtérül a szép és tartós burkolatban.

Az oldal tetejére