Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőszigetelés

Rendezés:

Baumit Open páraáteresztő hőszigetelő rendszer

Rendelhető
A Baumit Open hőszigetelő rendszer, egy kiváló páraáteresztő képességgel rendelkező hőszigetelés. A rendszer egyesítit az ásványgyapot és az EPS szigetelések előnyeit. Ennek köszönhetően amelett hogy páraáteresztő kedvezőbb az ára és könnyebb a kivitelezése mint a kőzetgyapotnak. 

Baumit Pro EPS hőszigetelő rendszer

Rendelhető

A Baumit Pro EPS homlokzati hőszigetelő rendszer tartós, megbízható és költséghatékony megoldást nyújt. Használatával energia és költség takarítható meg. Gyorsan feldolgozható, jól bevált rendszerelemekből áll, amelyre a Baumit Kft. 25+5 év rendszergaranciát biztosít.

Baumit Star ásványi homlokzati hőszigetelő rendszer

Rendelhető
A Baumit StarTherm ásványi hőszigetelő rendszer kiváló páraáteresztéssel és akusztikával rendelkezik. Nagy mennyiségben áll rendelkezésre a természetben így környezetbarát megoldás. A kőzetgyapotból készült hőszigetelő tábla nem éghető, kiváló hangszigetelő, tűzálló és páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan alkalmas vályoház szigetelésére.

Baumit Star EPS grafit hőszigetelő rendszer

Rendelhető
A Baumit Star Grafit hőszigetelő rendszer kiváló minőséget és hatékonyságot kínál a homlokzati hőszigetelés területén. A rendszer kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, ami nagy mértékű energiamegtakarítást és alacsonyabb fűtési költségeket eredményez. A rugalmas és ellenálló homlokzati ragasztó könnyű beépítést tesz lehetővé. Az időjárásállósága és hosszú távú biztonsága további előnyöket biztosít. A Baumit Star Grafit rendszer megbízható választás a kényelmes beltéri klíma, az energiahatékonyság és az épületek értékének növelése szempontjából.

Caparol Thermo EPS és kőzetgyapot ragasztó 25kg

3.450 Ft 2.930 Ft
Rendelhető
A Caparol Thermo EPS és kőzetgyapot ragasztó 25kg egy könnyen feldolgozható, ásványi alapú szárazhabarcs, amelyet homlokzati hőszigetelő lapok ragasztására és üvegszövettel erősített beágyazó rétegek elkészítésére használnak. Ideális EPS, EPS Grafitos és kőzetgyapot lapjainak ragasztásához és üvegszövet háló beágyazásához.

Hungarocell EPS 80 hőszigetelő lemez

495 Ft -tól
Raktáron
A [PRODUCT] egy rendkívűl jó hőszigetelő képességgel rendelkező vastagságú EPS, azaz expandált polisztirol hab. Leginkább homlokzati hőszigetelésre alkalmas a lábazatvonal felett beépítve. Többféle méretben is kapható.

Isomaster EPS 100 lépésálló hőszigetelő lemez

310 Ft -tól
Raktáron

A [PRODUCT] egy terhelhető, fehér színű, expandált EPS polisztirol. Kifejezetten alkalmas padlók, járófelületek, födémek és lapostetők hőszigetelésére. 

Isomaster EPS 80 G grafitos hőszigetelő lemez

640 Ft -tól
Raktáron
[PRODUCT] homlokzati hőszigetelésre kifejlesztett polisztirol. Grafitadalékának köszönhetően jóval alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű normál változat. Válasszon a különféle vastagságok közül.

Isover Domo Plus Twin üveggyapot 10/5 cm (9,84 m2/19,68 m2)

Raktáron

Nem terhelhető hő- és hangszigetelő üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. 

10 cm 9,84 m2/tekercs
5 cm 19,68 m2/tekercs

Masterwool S L kőzetgyapot 10cm 4,8m2/bála

Raktáron
A Masterwool S L kőzetgyapot 10 cm egy kiváló minőségű hő- és hangszigetelő termék. Alacsony tűzveszélyességi besorolása biztonságosabbá teszi az épületet. Az első osztályú hanggátlás, pedig garantálja a csendes környezetet. Könnyen kezelhető, tartós és környezetbarát. Kiválóan alkalmazható szerelt külső- és belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek, valamint álmennyezetek szigetelésére. Válaszd ezt a megbízható szigetelési lehetőséget a házad számára!

Régebben nem fektettek ekkora hangsúlyt az épületek energiahatékonyságára, mint manapság. Ennek okán jutott ilyen kiemelt szerephez a hőszigetelés, aminek a kialakítása érdekében, többféle anyag közül választhatunk. A különféle anyagok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami lehetőséget kínál nekünk, illetve az épületnek megfelelő változat pontos kiválasztására. Elsősorban azt kell eldöntenünk, hogy polisztirolt vagy szálas szigetelőanyagot kívánunk alkalmazni. Az előbbit, főként homlokzati, illetve lábazati hőszigetelésre használják. A polisztirol lapok közül is többfélét különböztetünk meg, például a teherbíró képességük szerint. Az EPS 100 padlókhoz és aljzatok szigeteléséhez ajánlott, amit sárga csíkkal jelölnek.

Az EPS 30 a nem terhelhető csoportba sorolandó, beltéri falfelszerkezetek szigeteléséhez és kék csík a jelölése. A homlokzat és a lábazat hőszigetelésére az EPS H-80-as, piros csíkkal jelölt lapok felelnek meg. A szálas szigetelőanyagokat főként a tetők belső hőszigeteléséhez használják. Ez a kategória az ásvány-, az üveg-, és a kőzetgyapotot foglalja magába. A kőzetgyapot pozitív tulajdonságai miatt, sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, mivel nemcsak a tetőszigetelés kialakítására alkalmas, hanem a homlokzatok szigetelőanyagaként is ismert. Engedi „lélegezni“ a falakat, miközben remek hangszigetelőnek számít. Tűzállóság tekintetében is remekel, mivel a rostjai éghetetlenek, hiszen ellenállnak az 1000 C fokos hőmérsékletnek is. Ezek alapján mérlegelhetünk, hogy melyik változat felel meg az igényeiknek. A kínálatban az ezekhez szükséges segédanyagok is megtalálhatóak.

Az oldal tetejére