Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőszigetelés

Építő és Segédanyagok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Hőszigetelés kategóriában.
Rendezés:

Schuller öntapadós P-profil ajtó és ablaktömítő szalag 2-5 mm fehér 6m

1.350 Ft
Raktáron
Fehér öntapadó tömítő ablakokhoz és ajtókhoz, magas időjárásállósággal. Beltéren hangszigeteléshez is alkalmas. Résméret: 2 mm - 5 mm. Hosszúság 6 m.

Masterwool S L kőzetgyapot 10cm 4,8m2/bála

Raktáron
A Masterwool S L kőzetgyapot 10 cm egy kiváló minőségű hő- és hangszigetelő termék. Alacsony tűzveszélyességi besorolása biztonságosabbá teszi az épületet. Az első osztályú hanggátlás, pedig garantálja a csendes környezetet. Könnyen kezelhető, tartós és környezetbarát. Kiválóan alkalmazható szerelt külső- és belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek, valamint álmennyezetek szigetelésére. Válaszd ezt a megbízható szigetelési lehetőséget a házad számára!

Masterwool S L kőzetgyapot 7,5 cm 6m2/bála

Rendelhető
A Masterwool S L kőzetgyapot 7,5 cm egy kiváló minőségű hő- és hangszigetelő termék. Alacsony tűzveszélyességi besorolása biztonságosabbá teszi az épületet. Az első osztályú hanggátlás, pedig garantálja a csendes környezetet. Könnyen kezelhető, tartós és környezetbarát. Kiválóan alkalmazható szerelt külső- és belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek, valamint álmennyezetek szigetelésére. Válaszd ezt a megbízható szigetelési lehetőséget a házad számára!

Masterwool S L kőzetgyapot 5 cm 9m2/bála

Raktáron

A Masterwool S L kőzetgyapot 5 cm egy kiváló minőségű hő- és hangszigetelő termék. Alacsony tűzveszélyességi besorolása biztonságosabbá teszi az épületet. Az első osztályú hanggátlás, pedig garantálja a csendes környezetet. Könnyen kezelhető, tartós és környezetbarát. Kiválóan alkalmazható szerelt külső- és belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek, valamint álmennyezetek szigetelésére. Válaszd ezt a megbízható szigetelési lehetőséget a házad számára!

Masterwool S L kőzetgyapot 20cm 2,4m2/bála

Rendelhető
A Masterwool S L kőzetgyapot 5 cm egy kiváló minőségű hő- és hangszigetelő termék. Alacsony tűzveszélyességi besorolása biztonságosabbá teszi az épületet. Az első osztályú hanggátlás, pedig garantálja a csendes környezetet. Könnyen kezelhető, tartós és környezetbarát. Kiválóan alkalmazható szerelt külső- és belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek, valamint álmennyezetek szigetelésére. Válaszd ezt a megbízható szigetelési lehetőséget a házad számára!

Schuller öntapadós ajtó és ablaktömítő szalag PU-habanyagból 9mm x 10m

680 Ft
Raktáron

Öntapadós tömítőszalag időjárásálló és hangszigetelő PU-habanyagból. Szélesség x hosszúság: 9 mm x 10 m, Résméret 5,5 mm.

Isover Domo Plus Twin üveggyapot 10/5 cm (9,84 m2/19,68 m2)

Raktáron

Nem terhelhető hő- és hangszigetelő üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként.

10 cm 9,84 m2/tekercs
5 cm 19,68 m2/tekercs

Hővezetési tényező: 0,038 W/mK

Schuller öntapadós E-profil ajtó és ablaktömítő szalag 1-3,5 mm fehér 6m

1.350 Ft
Raktáron
Fehér öntapadó tömítő ablakokhoz és ajtókhoz, magas időjárásállósággal. Beltéren hangszigeteléshez is alkalmas. Résméret: 1 mm - 3,5 mm. Hosszúság 6 m.

Masterwool S L kőzetgyapot 12cm 3,6m2/bála

Rendelhető
A Masterwool S L kőzetgyapot 12 cm egy kiváló minőségű hő- és hangszigetelő termék. Alacsony tűzveszélyességi besorolása biztonságosabbá teszi az épületet. Az első osztályú hanggátlás, pedig garantálja a csendes környezetet. Könnyen kezelhető, tartós és környezetbarát. Kiválóan alkalmazható szerelt külső- és belső falak, válaszfalak, magastetők, padlásfödémek, valamint álmennyezetek szigetelésére. Válaszd ezt a megbízható szigetelési lehetőséget a házad számára!

Régebben nem fektettek ekkora hangsúlyt az épületek energiahatékonyságára, mint manapság. Ennek okán jutott ilyen kiemelt szerephez a hőszigetelés, aminek a kialakítása érdekében, többféle anyag közül választhatunk. A különféle anyagok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami lehetőséget kínál nekünk, illetve az épületnek megfelelő változat pontos kiválasztására. Elsősorban azt kell eldöntenünk, hogy polisztirolt vagy szálas szigetelőanyagot kívánunk alkalmazni. Az előbbit, főként homlokzati, illetve lábazati hőszigetelésre használják. A polisztirol lapok közül is többfélét különböztetünk meg, például a teherbíró képességük szerint. Az EPS 100 padlókhoz és aljzatok szigeteléséhez ajánlott, amit sárga csíkkal jelölnek.

Az EPS 30 a nem terhelhető csoportba sorolandó, beltéri falfelszerkezetek szigeteléséhez és kék csík a jelölése. A homlokzat és a lábazat hőszigetelésére az EPS H-80-as, piros csíkkal jelölt lapok felelnek meg. A szálas szigetelőanyagokat főként a tetők belső hőszigeteléséhez használják. Ez a kategória az ásvány-, az üveg-, és a kőzetgyapotot foglalja magába. A kőzetgyapot pozitív tulajdonságai miatt, sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, mivel nemcsak a tetőszigetelés kialakítására alkalmas, hanem a homlokzatok szigetelőanyagaként is ismert. Engedi „lélegezni“ a falakat, miközben remek hangszigetelőnek számít. Tűzállóság tekintetében is remekel, mivel a rostjai éghetetlenek, hiszen ellenállnak az 1000 C fokos hőmérsékletnek is. Ezek alapján mérlegelhetünk, hogy melyik változat felel meg az igényeiknek. A kínálatban az ezekhez szükséges segédanyagok is megtalálhatóak.

Az oldal tetejére