Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esztrich, Beton

Ajzatképzés széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Esztrich, Beton kategóriában.
Rendezés:

Baumit Alpha 2000 gépi esztrich 40kg

Rendelhető
A Baumit Alpha 2000 gépi esztrich 40kg egy kiváló minőségű gyárilag előkevert esztrich gépi feldolgozásra. Zsugorodásmentes és nagyon jó önterülő tulajdonságok jellemzik, padlófűtéshez is alkalmas. A terméket beltérben lehet alkalmazni.

Baumit Hobby Esztrich 25kg

1.780 Ft
Raktáron

Előrekevert, kész szárazbeton esztrich készítésére. Gépi és kézi bedolgozásra. C20-as szilárdsági osztály.

Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Baumit All in Beton B20 30kg

2.990 Ft
Rendelhető

Baumit All In Beton B20 30kg használatával egyszerűbbé tehető a betonozás. Hiszen ezt az innovatív beton zsákkal egyutt belehet tenni a keverőbe. A csomagolásnak azonban szerepe is van. Feloldódását követően egy természetes szálerősét ad. A betonozás ezáltal gyorsabb és kényelmesebb is, valamint nem keletkezik hulladék.

Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Baumit Cementesztrich 40kg

Rendelhető

A Baumit cementesztrich egy kész szárazbeton.Ideális úsztatott, csúszó és kötőesztrich létrehozásához, padlófűtéshez is alkalmas. Sokoldalúsága révén mindenféle burkolathoz és aljzatra ideális megoldást nyújt, biztosítva a szilárdságot és alkalmazhatóságot. Vastagság: min. 35 mm, igénybevételtől függően.

Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Baumit Flexbeton szálerősített C30 beton 10-40 mm 25kg

4.200 Ft
Rendelhető

 

Baumit FlexBeton: C30-as szilárdsági osztályú, szálerősített szárazbeton, ideális nedves területeken történő esztrich réteg kialakítására, mint fürdőszobák, teraszok. Speciális szálak fokozzák teherbírást, alkalmazkodik változó vastagsághoz (10mm-40mm-ig), és segít egyenetlen felületek kiegyenlítésében. Előkészítés után könnyen kezelhető, biztosítva a hosszú távú stabilitást.

Anyagszükséglet:kb. 18 kg/m²/cm - 20 kg/m²/cm

Az oldal tetejére