Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törlőkendők

Eszközök, Szerszámok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Törlőkendők kategóriában.
Rendezés:

UltraGrime Pro Multiuse törlőkendő 100 db

6.590 Ft
Raktáron

Az UltraGrime Pro Multiuse törlőkendők minden típusú szennyeződést hatékonyan eltávolítanak, legyen az olaj, zsír, festék,purhab vagy szilikon. A speciális textil anyagnak köszönhetően nem szakadnak szét használat közben és hosszabb ideig nedvesek maradnak. Bőrgyógyászatilag tesztelt, alkoholmentes összetevőkkel és antibakteriális hatóanyagokkal rendelkeznek, biztonságosak minden felületen és a bőrunknek se ártanak

Törlőkendő mérete: 38cm x 25cm

UltraGrime Pro Power Scrub törlőkendő érdes felültettel 80db

8.350 Ft
Raktáron

Az UltraGrime Pro Power Scrub törlőkendő hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint például a zsír, olaj, festék, szilikon, purhab és ragasztó. Kettős szerkezetű, egyik oldala sima másik pedig érdes. A hagyományos törlőkendéknél kétszer nagyobb és rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkezik. A csomagolásból kiváve több mint 1 órán át marad nedves és használható. A használatától se kell félni az mellett, hogy biztonságosan használható minden felületen, a kezünket se bátnja. A kendő alkoholmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt formula, amely tartalmaz E-vitamint és Aloe kivonatot. Ideális szakembereknek és otthoni felhasználóknak egyaránt.

Törlőkendő mérete: 38cm x 25cm

UltraGrime Pro Multiuse Bio törlőkendő 100 db

7.500 Ft
Raktáron

Az UltraGrime Bio törlőkendők 100%-ban biológiailag lebomlanak 6 hónapon belül (EN14046 szabvány szerint), méretük kétszerese a hagyományosnak. Alkoholmentesek, E-vitaminnal és Aloe kivonattal dúsítottak, bőrbarát összetételűek. Antibakteriális hatóanyagokkal rendelkeznek és hatékonyan távolítják a zsírt, festéket, szilikont és ragasztót. Ideálisak minden felület tisztításához és környezetbarát választást jelentenek a szennyeződések elleni harcban.

Mérete: 38cm x 25cm

Az oldal tetejére