Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festőszerszámok

Eszközök, Szerszámok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Festőszerszámok kategóriában.
Rendezés:

Schuller glettelő henger 25 cm

6.050 Ft
Rendelhető
Durva szerkezetű struktúra henger különösen vakolatokhoz, gipszekhez és glettanyagokhoz, poliamid huzattal. Hosszúság: 25 cm.

Schuller glettelő henger 18cm

4.660 Ft
Raktáron
Durva szerkezetű struktúra henger glettanyagok felviteléhez. A Schuller glettelő henger 18cm segítségével egyszerűen és gyorsan felvihetjük a glettanyagok a felületre.

Schuller Allround laposecset 30mm

1.150 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 30 mm széles, 16 mm vastag és 47 mm hosszú.

Schuller Allround ablakfestő ecset 40mm

1.300 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. A ferdén vágott sörtéknek köszönhetően különösen alkalmas ablakok festésére, illetve snájdolásra. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 40mm széles, 13mm vastag és 50mm hosszú.

Schuller Allround ablakfestő ecset 50mm

1.990 Ft
Raktáron

Allround ablakfestő 50mm széles prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. A ferdén vágott sörtéknek köszönhetően különösen alkalmas ablakok festésére, illetve snájdolásra. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 50 mm széles, 15 mm vastag és 60 mm hosszú.

Schuller kinyomópisztoly normál

2.800 Ft
Raktáron
Kinyomópisztoly a pontos adagoláshoz, fokozatmentes előretolással, optimális erőátvitellel 310 ml-es tubusokhoz. Erőátvitel aránya 9:1.

Schuller Baseline festőhenger kültérre 27cm

2.000 Ft
Raktáron

A schuller Baseline egy 18 mm szálhosszú és 27 cm széles festőhenger, amelynek szörzetét kötött poliészter és poliakril kombinációja adja. Leginkább érdesebb kültéri falfelületek festésére alkalmas. Tekintse meg kültéri falfesték kínálatunkat és válasszon hozzá prémium minőségű festéket

Schuller műanyag csepegtető rács 10x17 cm

150 Ft
Raktáron
Műanyag csepegtetőrács, sűrű rácsozatú. Szélesség 10 cm, Hosszúság: 17 cm.

Schuller fém csepegtető rács 26x30 cm

1.350 Ft
Raktáron
Csepegtetőrács horganyzott fémből, hullámos ráccsal: Méret: 26 x 30 cm.

Schuller Microline piros csíkos univerzális henger nyéllel 25 cm

2.350 Ft
Raktáron

Rövidszőrű 25 cm hosszú, 9 mm szálhosszú festőhenger nyéllel. Profi minőség mikroszálból, extrém magas festékfelvevő és egyenletes festékleadó képességgel. A huzat szinte szösz- és fröcskölésmentes; sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz. Alkalmas falfestékek, lazúrok, lakkok és zománcok számára, sima felületektől, egészen az enyhén érdesig.

Schuller Microline piros csíkos univerzális festőhenger 25cm

1.670 Ft
Raktáron
25 cm hosszú, 9 mm szálhosszú festőhenger. Profi minőség mikroszálból, extrém magas festékfelvevő és egyenletes festékleadó képességgel. A huzat szinte szösz- és fröcskölésmentes; sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz. Alkalmas falfestékek, lazúrok, lakkok és zománcok számára, sima felületektől, egészen az enyhén érdesig.

A festőszerszámok ma már nemcsak a profik eszközei között találhatóak meg. Egyre többen döntenek úgy, hogy saját maguk végzik el otthon az ilyen irányú felújítását. A laikusként is könnyen használható ecsetek és festőhengerek között, mindenki megtalálhatja a felhasználás helyének és módjának megfelelően alkalmazható fajtát. Mitől függ az elért végeredmény? Megéri egyedül belevágni az otthonod beltéri festésébe vagy bízd inkább profikra ezt a feladatot? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána. A festőszerszámok esetében a lényeg az alapanyag és a technika. Festőszerszámok nélkül aligha képzelhető el a beltéri falfestés. Az ablakok, ajtók mázolásakor elsősorban a kisméretű ecseteké a főszerep.

Ezek egyébként akkor is kitűnő szolgálatot tesznek, ha a hengerrel nem elérhető falfelületekről van szó. Az ecseten biztosan nem éri meg spórolni, ha ugyanis nem megfelelő színvonalat választasz, akkor a hulló ecsetszálak gyorsan tönkretehetik a munkádat. A hengerek teleszkópos nyéllel is beszerezhetőek, így a plafont és a magasan fekvő falrészeket is gond nélkül újjá varázsolhatod. Az online is beszerezhető festőszerszámok kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani, hogy hányan dolgoztok majd. Kevés kellemetlenebb dolog létezik, mint amikor arra kell várnod, hogy végre hozzáférj a megfelelő eszközhöz. Az ecsetek és hengerek kényelmes használatot tesznek lehetővé. A megfelelő alapanyaggal, a szükséges rétegben felvitt beltéri falfestékek gondoskodnak az esztétikus megjelenésről és akár a penészesedés megelőzéséről is. 

Az oldal tetejére