Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festőszerszámok

Eszközök, Szerszámok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Festőszerszámok kategóriában.
Rendezés:

Schuller glettelő henger 25 cm

6.050 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller glettelő henger 25 cm terméket most mindössze 6.050 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller glettelő henger 18cm

4.660 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller glettelő henger 18cm terméket most mindössze 4.660 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller Allround ablakfestő ecset 50mm

1.990 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller Allround ablakfestő ecset 50mm terméket most mindössze 1.990 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller kinyomópisztoly

2.800 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller kinyomópisztoly terméket most mindössze 2.800 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller struktúra henger 11 cm

350 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller struktúra henger 11 cm terméket most mindössze 350 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller műanyag csepegtető rács 10x17 cm

150 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller műanyag csepegtető rács 10x17 cm terméket most mindössze 150 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller Baseline festőhenger kültérre 27cm

2.000 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller Baseline festőhenger kültérre 27cm terméket most mindössze 2.000 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller Allround ablakfestő ecset 40mm

1.300 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller Allround ablakfestő ecset 40mm terméket most mindössze 1.300 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Microline univerzális festőhenger 25cm

1.670 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Microline univerzális festőhenger 25cm terméket most mindössze 1.670 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller fém csepegtető rács 26x30 cm

1.350 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller fém csepegtető rács 26x30 cm terméket most mindössze 1.350 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Schuller műanyag vödör 8l

1.200 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Schuller műanyag vödör 8l terméket most mindössze 1.200 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Goldline henger beltéri falfestékhez 25cm

1.750 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Goldline henger beltéri falfestékhez 25cm terméket most mindössze 1.750 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

A festőszerszámok ma már nemcsak a profik eszközei között találhatóak meg. Egyre többen döntenek úgy, hogy saját maguk végzik el otthon az ilyen irányú felújítását. A laikusként is könnyen használható ecsetek és festőhengerek között, mindenki megtalálhatja a felhasználás helyének és módjának megfelelően alkalmazható fajtát. Mitől függ az elért végeredmény? Megéri egyedül belevágni az otthonod beltéri festésébe vagy bízd inkább profikra ezt a feladatot? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána. A festőszerszámok esetében a lényeg az alapanyag és a technika. Festőszerszámok nélkül aligha képzelhető el a beltéri falfestés. Az ablakok, ajtók mázolásakor elsősorban a kisméretű ecseteké a főszerep.

Ezek egyébként akkor is kitűnő szolgálatot tesznek, ha a hengerrel nem elérhető falfelületekről van szó. Az ecseten biztosan nem éri meg spórolni, ha ugyanis nem megfelelő színvonalat választasz, akkor a hulló ecsetszálak gyorsan tönkretehetik a munkádat. A hengerek teleszkópos nyéllel is beszerezhetőek, így a plafont és a magasan fekvő falrészeket is gond nélkül újjá varázsolhatod. Az online is beszerezhető festőszerszámok kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani, hogy hányan dolgoztok majd. Kevés kellemetlenebb dolog létezik, mint amikor arra kell várnod, hogy végre hozzáférj a megfelelő eszközhöz. Az ecsetek és hengerek kényelmes használatot tesznek lehetővé. A megfelelő alapanyaggal, a szükséges rétegben felvitt beltéri falfestékek gondoskodnak az esztétikus megjelenésről és akár a penészesedés megelőzéséről is. 

Az oldal tetejére