Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festőszerszámok

Rendezés:

Allround ablakfestő ecset 40mm

1.300 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. A ferdén vágott sörtéknek köszönhetően különösen alkalmas ablakok festésére, illetve snájdolásra. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 40mm széles, 13mm vastag és 50mm hosszú.

Allround ablakfestő ecset 50mm

1.990 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. A ferdén vágott sörtéknek köszönhetően különösen alkalmas ablakok festésére, illetve snájdolásra. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 50 mm széles, 15 mm vastag és 60 mm hosszú.

Allround laposecset 30mm

1.150 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 30 mm széles, 16 mm vastag és 47 mm hosszú.

Allround laposecset 40mm

1.400 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 40 mm széles, 16 mm vastag és 54 mm hosszú.

Allround laposecset 50mm

1.990 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 50 mm széles, 17 mm vastag és 62 mm hosszú.

Allround laposecset 60mm

2.200 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 60 mm széles, 19 mm vastag és 65 mm hosszú.

Allround laposecset 70mm

2.580 Ft
Raktáron

Prémium ecset teljesen szintetikus sörtekeverékel, a rozsdamentes nemesacél befogóval és a fa nyélel. Az ecset mérettartó és jó a festékfelvevő képsséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas vízes bázisú falfestékhez, lazúrhoz, lakkhoz és zománcokhoz. A sörte 70 mm széles, 20 mm vastag és 65 mm hosszú.

(1)

Baseline festőhenger homlokzatra nyéllel 27cm

2.780 Ft
Raktáron

[PRODUCT]

27 cm hosszú, 18 mm szálhosszú, kötött poliészter és poliakril festőhenger 7 mm-es párnával. Alkalmas falfestékek és érdesebb felületektől, egészen a durváig. Leginkább homlokzat festére ajánlott. A termék tartalmazza a hengerhez tartozó nyelet.

Baseline festőhenger kültérre 20cm

1.650 Ft
Raktáron

A schuller Baseline egy kék színű 20 cm széles, 18 cm szálhosszú kötött poliészter és poliakril szörzetű festőhenger. Leginkább érdesebb kültéri falfelületek festésére alkalmas. Tekintse meg kültéri falfesték kínálatunkat és válasszon hozzá prémium minőségű festéket

Baseline festőhenger kültérre 27cm

2.000 Ft
Raktáron

A schuller Baseline egy kék színű 27 cm széles, 18 cm szálhosszú kötött poliészter és poliakril szörzetű festőhenger. Leginkább érdesebb kültéri falfelületek festésére alkalmas. Tekintse meg kültéri falfesték kínálatunkat és válasszon hozzá prémium minőségű festéket

Baseline hosszúszörű henger 10cm

250 Ft
Raktáron

[PRODUCT]

10 cm hosszu, 18 mm szalhosszú poliakril fűtőtest henger. Alkamas falfestékek használatához érdesebb és durvább felület esetén.

Goldline henger beltéri falfestékhez 10cm

250 Ft
Raktáron
10 cm hosszú, 12 mm szálhosszú fűtőtest henger. Alkalmas beltéri falfestékekhez, sima falfelületre.

A festőszerszámok ma már nemcsak a profik eszközei között találhatóak meg. Egyre többen döntenek úgy, hogy saját maguk végzik el otthon az ilyen irányú felújítását. A laikusként is könnyen használható ecsetek és festőhengerek között, mindenki megtalálhatja a felhasználás helyének és módjának megfelelően alkalmazható fajtát. Mitől függ az elért végeredmény? Megéri egyedül belevágni az otthonod beltéri festésébe vagy bízd inkább profikra ezt a feladatot? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána. A festőszerszámok esetében a lényeg az alapanyag és a technika. Festőszerszámok nélkül aligha képzelhető el a beltéri falfestés. Az ablakok, ajtók mázolásakor elsősorban a kisméretű ecseteké a főszerep.

Ezek egyébként akkor is kitűnő szolgálatot tesznek, ha a hengerrel nem elérhető falfelületekről van szó. Az ecseten biztosan nem éri meg spórolni, ha ugyanis nem megfelelő színvonalat választasz, akkor a hulló ecsetszálak gyorsan tönkretehetik a munkádat. A hengerek teleszkópos nyéllel is beszerezhetőek, így a plafont és a magasan fekvő falrészeket is gond nélkül újjá varázsolhatod. Az online is beszerezhető festőszerszámok kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani, hogy hányan dolgoztok majd. Kevés kellemetlenebb dolog létezik, mint amikor arra kell várnod, hogy végre hozzáférj a megfelelő eszközhöz. Az ecsetek és hengerek kényelmes használatot tesznek lehetővé. A megfelelő alapanyaggal, a szükséges rétegben felvitt beltéri falfestékek gondoskodnak az esztétikus megjelenésről és akár a penészesedés megelőzéséről is. 

Az oldal tetejére