Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korróziógátló alapozók

Fémfestékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Korróziógátló alapozók kategóriában.
Rendezés:

Trinát Aqua korróziógátló alapozó

4.490 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Trinát Aqua korróziógátló alapozó terméket most mindössze 4.490 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Trinát korróziógátló alapozó

4.100 Ft -tól
Raktáron
A kiváló minőségű Trinát korróziógátló alapozó terméket most mindössze 4.100 Ft -tól-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Trinát univerzális alapozó

2.190 Ft -tól
Raktáron
A kiváló minőségű Trinát univerzális alapozó terméket most mindössze 2.190 Ft -tól-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Dunaplaszt Primer korrózióvédő alapozó

6.070 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Dunaplaszt Primer korrózióvédő alapozó terméket most mindössze 6.070 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

A korróziógátló alapozó kifejezetten fémfelületek alapozásához szükséges készítmény. Legyen szó kerítésekről, kültéri fémépítményekről, teraszokról, vagy például kapukról, a megfelelő felületvédelem nélkülözhetetlen. Erre érdemes akár évente figyelmet fordítani. Az időjárás viszontagságainak kitett felületek folyamatosan felveszik a küzdelmet az UV-sugarakkal, az esővel, a hóval, a jegesedéssel és az ezek jelentette nedvességgel. Fémfelületek felújításakor kell a korróziógátló alapozó! A fémből készült építmények, kerítések, kapuk időtálló minőséget képviselnek. Ahhoz azonban, hogy a nedvesség hatására ne jelenjenek meg a rozsdafoltok, nagyon fontos a korróziógátló alapozó és a megfelelő minőségű felületfesték.

Ahogyan a falfestés esetében is kiemelt jelentőséggel bír az alapozás, úgy a fém esetében sincs ez másként. Az acél, a horgonyzott acél, az alumínium, az ötvözött acél és a réz egyaránt igényli az alapozást és a festést. Az esztétikum mellett, az időtálló minőség és az időjárásnak, a nedvességnek való ellenállás, a korrózió megelőzése egyaránt fontos célnak számítanak. A korróziógátló alapozó kiválasztásakor érdemes meggyőződni arról, hogy a kezelni kívánt felülethez alkalmas készítmény mellett teszed le a voksod. A mennyiség tekintetében is megéri nyitott szemmel járni, így elkerülheted, hogy munka közben kelljen egy újabb adag alapozóért rohanni. Még nincs késő felkészíteni a kültéri felületeket a nedvességgel teli időszakra! Válassz ehhez megbízható márkákat, alapanyagokat! Ezekkel akár laikusként is elvégezheted a felmerült feladatokat. 

Az oldal tetejére