Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korróziógátló alapozók

Rendezés:

Dunaplaszt Primer korrózióvédő alapozó

6.070 Ft
Raktáron
Polivinilbutirál alapú, fenolműgyantát, akrilgyantát tartalmazó kombinált hatású hegeszthető alapozó. Elsősorban fémfelületek (acél, alumínium, horganyzott acél, ötvözött acél, réz felületek) alapozó festésére szolgál.

Trinát Aqua korróziógátló alapozó

4.490 Ft
Raktáron

Matt, vízzel hígítható alapozó acélfelületekre

Trinát korróziógátló alapozó

4.100 Ft -tól
Raktáron

Matt, oldószeres, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó alkidgyanta kötőanyagú alapozófesték acélfelületekre.

Trinát univerzális alapozó

2.190 Ft -tól
Raktáron

Matt, oldószeres alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre.

A korróziógátló alapozó kifejezetten fémfelületek alapozásához szükséges készítmény. Legyen szó kerítésekről, kültéri fémépítményekről, teraszokról, vagy például kapukról, a megfelelő felületvédelem nélkülözhetetlen. Erre érdemes akár évente figyelmet fordítani. Az időjárás viszontagságainak kitett felületek folyamatosan felveszik a küzdelmet az UV-sugarakkal, az esővel, a hóval, a jegesedéssel és az ezek jelentette nedvességgel. Fémfelületek felújításakor kell a korróziógátló alapozó! A fémből készült építmények, kerítések, kapuk időtálló minőséget képviselnek. Ahhoz azonban, hogy a nedvesség hatására ne jelenjenek meg a rozsdafoltok, nagyon fontos a korróziógátló alapozó és a megfelelő minőségű felületfesték.

Ahogyan a falfestés esetében is kiemelt jelentőséggel bír az alapozás, úgy a fém esetében sincs ez másként. Az acél, a horgonyzott acél, az alumínium, az ötvözött acél és a réz egyaránt igényli az alapozást és a festést. Az esztétikum mellett, az időtálló minőség és az időjárásnak, a nedvességnek való ellenállás, a korrózió megelőzése egyaránt fontos célnak számítanak. A korróziógátló alapozó kiválasztásakor érdemes meggyőződni arról, hogy a kezelni kívánt felülethez alkalmas készítmény mellett teszed le a voksod. A mennyiség tekintetében is megéri nyitott szemmel járni, így elkerülheted, hogy munka közben kelljen egy újabb adag alapozóért rohanni. Még nincs késő felkészíteni a kültéri felületeket a nedvességgel teli időszakra! Válassz ehhez megbízható márkákat, alapanyagokat! Ezekkel akár laikusként is elvégezheted a felmerült feladatokat. 

Az oldal tetejére