Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korróziógátló alapozók

Fémfestékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Korróziógátló alapozók kategóriában.
Rendezés:

Trinát Aqua korróziógátló alapozó fehér 1l

8.000 Ft
Raktáron

Fehér színű, matt, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó akrilgyanta kötőanyagú festék. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít.

Kiadósság: kb 10m2/l

 

Trinát korróziógátló alapozó

4.450 Ft -tól
Raktáron

Trinát korróziógátló alapozó egy matt, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó alkidgyanta kötőanyagú oldószeres alapozó fémfelületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket. Ólom- és kromátmentes.

Kiadósság: 10m2/l

Trinát univerzális alapozó

2.200 Ft -tól
Raktáron

A Trinát univerzális alapozó gyorsan száradó, matt, jól csiszolható alkidgyantára épülő festék, amely esztétikus, egyenletes felületet biztosít fa- és fémfelületeken egyaránt. A kiváló kitöltő képsségének köszönhetően egyenletes felületet biztosít és segíti a fedőfesték tapadását. Ideális választás kültéri és beltéri fafelületek alapozásához, valamint acélfelületek közbenső bevonataként (Trinát korróziógátló alapozó felvitelét követően).

Kiadósság: kb. 12 m2/l

Dunaplaszt Primer korrózióvédő alapozó

6.190 Ft
Raktáron

A Dunaplaszt Primer korrózióvédó alapozó ideális választás acél, alumínium, horganyzott és ötvözött acél, valamint réz felületek alapozására. Kiválóan kombinálja a passziváló és Shop-Primer alapozó hatásokat, elősegítve más festékek tapadását. Nagy előnyei közé tartozik, hogy heggeszthető.

Kiadósság: 5-9 m2 / L

A korróziógátló alapozó kifejezetten fémfelületek alapozásához szükséges készítmény. Legyen szó kerítésekről, kültéri fémépítményekről, teraszokról, vagy például kapukról, a megfelelő felületvédelem nélkülözhetetlen. Erre érdemes akár évente figyelmet fordítani. Az időjárás viszontagságainak kitett felületek folyamatosan felveszik a küzdelmet az UV-sugarakkal, az esővel, a hóval, a jegesedéssel és az ezek jelentette nedvességgel. Fémfelületek felújításakor kell a korróziógátló alapozó! A fémből készült építmények, kerítések, kapuk időtálló minőséget képviselnek. Ahhoz azonban, hogy a nedvesség hatására ne jelenjenek meg a rozsdafoltok, nagyon fontos a korróziógátló alapozó és a megfelelő minőségű felületfesték.

Ahogyan a falfestés esetében is kiemelt jelentőséggel bír az alapozás, úgy a fém esetében sincs ez másként. Az acél, a horgonyzott acél, az alumínium, az ötvözött acél és a réz egyaránt igényli az alapozást és a festést. Az esztétikum mellett, az időtálló minőség és az időjárásnak, a nedvességnek való ellenállás, a korrózió megelőzése egyaránt fontos célnak számítanak. A korróziógátló alapozó kiválasztásakor érdemes meggyőződni arról, hogy a kezelni kívánt felülethez alkalmas készítmény mellett teszed le a voksod. A mennyiség tekintetében is megéri nyitott szemmel járni, így elkerülheted, hogy munka közben kelljen egy újabb adag alapozóért rohanni. Még nincs késő felkészíteni a kültéri felületeket a nedvességgel teli időszakra! Válassz ehhez megbízható márkákat, alapanyagokat! Ezekkel akár laikusként is elvégezheted a felmerült feladatokat. 

Az oldal tetejére