Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Burkoló szerszámok

Eszközök, Szerszámok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Burkoló szerszámok kategóriában.
Rendezés:

Schuller kinyomópisztoly normál

2.800 Ft
Raktáron
Kinyomópisztoly a pontos adagoláshoz, fokozatmentes előretolással, optimális erőátvitellel 310 ml-es tubusokhoz. Erőátvitel aránya 9:1.

Schuller rozsdamentes fogazott spatulya 180mm A2

700 Ft
Raktáron

Rozsdamentes fogazott spatulya kiváló minőségű acélból, ragasztóanyagok felhordásához.

  • Méret: 180 mm
  • TKB megnevezés: A2
  • Fogazás: 1,3 x 1,7 x 1,4 mm

Schuller gumis fugázó simitó 28 x 14 cm

1.850 Ft
Raktáron
Simító zárt cellás gumi rátéttel. Csempék fugázásához. Szivacsvastagság: 8-10 mm, Méret: 280 x 140 mm

Schuller rozsdamentes fogazott spatulya 180mm B2

700 Ft
Raktáron

Rozsdamentes fogazott spatulya kiváló minőségű acélból, ragasztóanyagok felhordásához.

  • Méret: 180 mm
  • TKB megnevezés: B2
  • Fogazás: 2 x 3 x 2,55 mm

Schuller fogazott glettvas 10 x 10 mm

1.390 Ft
Raktáron

Fogazott acélsimító, kőműves és vakoló munkálatokhoz.

  • Méret: 24 x 12,5
  • TKB megnevezés: C5
  • Fogazás: 10 x 10 mm

Schuller habarcskeverő 10,5 x 59 cm

4.350 Ft
Raktáron
Habarcskeverő 6 szögletű szárral, keverőhatás lentről felfelé. Könnyű és sűrű anyagok keveréséhez. Átmérő: 105 mm, Hosszúság: 59 cm.

Schuller habarcskeverő m14 menettel 12 x 60 cm

8.200 Ft
Rendelhető
Habarcskeverő könnyű és sürű anyagok keveréséhez. A szár rendelkezik az Easy-Mix sorozathoz használatos M14-es menettel. Illetve a 6 szögletű szárnaknak köszönhetően kompatilbilis minden átlagos furógéppel. Átmérő: 120 mm, Hosszúság: 60cm

Schuller fugázó gumi 20 cm

1.490 Ft
Raktáron
Fugázó gumi a fugázóanyag felhordásához és a fugákba való bedolgozásához.Széleség 20 cm.

Schuller habarcskeverő 8,5 x 40 cm

2.650 Ft
Raktáron
Habarcskeverő 6 szögletű szárral, keverőhatás lentről felfelé. Könnyű és sűrű anyagok keveréséhez. Átmérő: 85 mm, Hosszúság: 40 cm.

A belső terek kialakításakor, a megfelelő burkoló szerszámok legalább olyan nagy jelentőséggel bírnak, mint a kiválasztott színek, minták, burkolóanyagok. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan maguk igyekeznek nekilátni a belsőépítészeti munkálatoknak, célkeresztbe állítva ezzel a takarékosságot. Ha korábban nem volt a kezedben glettvas, burkolatszintező fogó és hasonló eszközök, akkor nem biztos, hogy megéri szakember nélkül nekikezdeni a csempézésnek, a burkolat lerakásának. A profi burkoló szerszámok a kifogástalan végeredményt garantálnak. A speciális burkoló szerszámok nem véletlenül kapnak helyet a szakáruházakban és a profik eszköztárában.

Ezek kialakításuknak, felületüknek köszönhetően, kiválóan alkalmasak az egyes részfeladatok tökéletes elvégzésére. A végeredmény persze a szakértelmen is múlik. Az alapanyagokat, ragasztókat, fugázó anyagokat jól kell ismerni, mint ahogyan a különféle burkolat típusok lerakását, felhelyezését is gyakorlattal ajánlott elvégezni. A trendek a nagyméretű járólapok és csempék irányába mozdulnak, ezekkel még nehezebb dolgozni. A belsőépítészeti és lakberendezési munkálatok egyértelműen meghatározzák, hogy milyen hangulat fogad majd a helyiségekbe lépve, milyen színvilággal és felületekkel lehet találkozni ott.  A burkoló szerszámok ma már az online rendelés kényelmét kihasználva is beszerezhetőek, így a lakásfelújítás, építkezés közepette gyorsan utánpótlás érkezhet, ha a korábbi eszközök már nem bizonyulnak megfelelőnek. Szakemberek és magánszemélyek is gyakran érdeklődnek a jól bevált, profi használatra is kiválóan alkalmas eszközök iránt. 

Az oldal tetejére