Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémfestékek

Festékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Fémfestékek kategóriában.
Rendezés:

Trinát Aqua korróziógátló alapozó fehér 1l

8.000 Ft
Raktáron

Fehér színű, matt, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó akrilgyanta kötőanyagú festék. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít.

Kiadósság: kb 10m2/l

 

Trinát special multiTop univerzális zománcfesték

7.400 Ft -tól
Raktáron

Trinát special multiTop univerzális zománcfesték egy vízbázisú matt hatású festék. Alapozó és fedőfesték egyben, emelett gyorsan szárad és kiválóan szórható. Alapozó tartalma miatt korrózióvédelmet is nyújt. Kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. A festék kiváló tapadással rendelkezik, magas fedőképességgel bír, és hatékonyan védi a felületeket a korróziótól. Alkalmas alumínium, acél, horganyzott acél, réz, fa, műanyag, kerámia és csempe felületekre.

Kiadósság: kb 10m2/l

(1)

Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték

4.900 Ft -tól
Raktáron
A Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték gyorsan száradó, időjárásálló és univerzálisan használható festék, amely ideális kül- és beltéri felületekhez egyaránt. A festék víz bázisú így környezetbarát és oldószerszagtól mentes, ezeknek köszönhetően gyerekjátekok festésére is alkalmas. A hagyományosabb ecset és hengerrel történő felhordás melett szórásra is alkalmas a festék.

Trikolor Aqua matt zománcfesték

4.950 Ft -tól
Raktáron

Matt, vízzel hígítható, mérsékelten időjárásálló akrilgyanta kötőanyagú festék fa- és fémfelületekre. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Rugalmas, esztétikus és egyenletes felületet biztosít

Kiadósság: kb. 10 m2/L

Trikolor matt zománcfesték

5.730 Ft -tól
Raktáron
Jól terülő, matt, alkidgyanta kötőanyagú zománcfesték fa- és fém felületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket.

Trikolor selyemfényű kerítésfesték

4.150 Ft -tól
Raktáron

A Trikolor selyemfényű kerítésfesték egy alkidgyanta kötőanyagú zománcfesték, melyet fa- és fémfelületek festésére terveztek. Jól terül és könnyen felhordható, magas fedőképességgel és esztétikus, egyenletes felülettel rendelkezik. Kül- és beltéri faszerkezetek, kerítések, ajtók, ablakok, valamint vas- és acélfelületek festésére alkalmas. A festékbevonat kezdetben magas fényességet biztosít, ami körülbelül két hét alatt éri el a végleges, selymes fényét. Kiváló választás régebbi fém és fafelületek felújításához is.

Kiadósság:12 m2/l

Trinát Aqua magasfényű zománcfesték

6.400 Ft
Raktáron

Trinát Aqua magasfényű zománcfesték egy prémium vízbázisú festék, mely gyors száradással és magasfényű végeredménnyel rendelkezik. Könnyen használható, ideális fa-, fém- és PVC felületek festéséhez. Rugalmas, időjárásálló, és gyermekjátékok bevonására is alkalmazható. A festék rendkívüli fedőképességgel és esztétikus, egyenletes felülettel szolgál.

Kiadósság: kb. 10m2/l

Trinát korróziógátló alapozó

4.450 Ft -tól
Raktáron

Trinát korróziógátló alapozó egy matt, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó alkidgyanta kötőanyagú oldószeres alapozó fémfelületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket. Ólom- és kromátmentes.

Kiadósság: 10m2/l

Trinát magasfényű zománcfesték

2.590 Ft -tól
Raktáron

Trinát magasfényű zománcfesték vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, védi a fa- és fémfelületeket a nedvesség káros hatásaitól. Könnyen terül, alkalmazható beltéri és kültéri felületeken egyaránt. Az alkidgyanta kötőanyagnak köszönhetően tartós, magasfényű bevonatot biztosít. Ecsettel, hengerrel és szórással is felhordható. Ideális választás DIY és professzionális projektekhez egyaránt.

Kiadósság: kb 10 m2/l

(0)

Trinát selyemfényű zománcfesték

6.190 Ft -tól
Raktáron

Trinát selyemfényű zománcfesték a tökéletes választás fa- és fémfelületek szépségének megőrzéséhez és felfrissítéséhez! Ez a kiváló minőségű festék selyemfényű felületet képzes és kiválóan terül. Ezzek biztosítva a sima és egyenletes felületet. Az alkidgyanta kötőanyagnak köszönhetően tartós bevonatot képez, így hosszú ideig megőrzi az újonnan festett felület frissességét és szépségét. Nagy fedőképessége révén jól takar, emellett jól terül, így könnyen és egyenletesen lehet vele dolgozni, akár kezdőként is. Legyen szó kültéri vagy beltéri felületekről, fa-, vas- vagy acélfelületekről, a Trinát selyemfényű zománcfesték ideális választás.

Kiadósság:15 m2/l

Trinát Termol hőálló radiátorzománc fehér

5.450 Ft -tól
Raktáron

A Trinát Termol radiátor zománc egy magasfényű, fehér színű, jól terülő, alkid-uretán gyanta kötőanyagú, 100°C-ig hőálló zománcfesték radiátorok, bojlerek, csővezetékek festésére. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket.

Kiadósság: kb 16 m2/l

Trinát Unitop aqua matt univerzális festék

10.900 Ft -tól
Raktáron
Matt, vízzel hígítható, akrilgyanta kötőanyagú univerzálisan alkalmazható festék fal-, fa-, fém és PVC felületekre. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít.

A fémfesték használata elsősorban a kerti felújítások esetén kerül fókuszba. A teraszkorlát, a kültéri elemek, a kerítések gyakran fémelemeket tartalmaznak, sőt, olykor az egész felület fémből készül. A korrózió elleni védelem és az esztétikus megjelenés megteremtése egyaránt fontos az ingatlanok tulajdonosainak. A sokak által csak zománcfestékként ismert alapanyagok ma már rendkívül széles választékban elérhetőek és ez a színek tekintetében is igaz. Fémfestékek- alapozás és festés egyben? Miért ne?! A korszerű fémfesték kínálatban számos olyan termék elérhető, amelyek speciális összetételüknek köszönhetően, egyszerre végzik el az alapozás és a színes festés feladatát.

Egyébként választhatjuk külön az alapozó és a zománcfesték felvitelét is, így az alapozónak köszönhetően tudhatjuk magunk mögött a korróziógátlást. Vannak olyan felületek, amelyekre könnyebb spray segítségével felvinni a festéket. A megfelelő technikával gyorsan haladhatsz, akár a rácsokból álló elemeknél is, amelyek hosszú festegetést tennének szükségessé. A spray nagy előnye az is, hogy a felvitel egyenletesen történik és elkerülhetőek a lecsorgások. Fémfesték beszerzésekor érdemes az online rendelés előnyeit választani. A változatos színek között mindenki rátalálhat az ideális árnyalatra, ami a lefesteni kívánt felület jellegéhez és funkciójához is tökéletesen passzol. Ne feledkezz meg a csiszolásról, az alapok előkészítéséről sem, hiszen ha ezek rendben vannak, akkor a festék is egyenletesen fekszik majd a felületre, ami esztétikai szempontból pozitívumokat hozhat magával!

Az oldal tetejére