Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csiszolóeszközök

Rendezés:

Csiszolókorong falcsiszoló zsiráfhoz tépőzáras 225mm

500 Ft
Raktáron
Velúr hátlappal rendelkező minőségi csiszolópapír. Alkalmas fa, fém festék, műgyanta és egyébb felületekre.

csiszolópárna

400 Ft
Raktáron
Magas minőségű rugalmas csiszolópárna, amely egyaránt alkalmas száraz és vízescsiszoláshoz. Kiváló választás fém és lakkozott felületek csiszolásához. 60-as, 100-as és 220-as szemcseméretben érhető el.

csiszolószivacs

400 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű csiszolószivacs, amely egyaránt alkalmas száraz és vízescsiszoláshoz. Megfelelő választás fém, fa, gipszkarton és lakkozott felületek csiszolásához. 60-as, 100-as és 180-as szemcseméretben érhető el.

Csiszolóvászon A3

400 Ft
Raktáron
Jó minőségű csiszolóvászon különböző felületek csiszolásához.

EasySand fal- és mennyezetcsiszológép

123.500 Ft
Raktáron
Fal- és mennyezetcsiszológép, 600 Watt teljesítménnyel és cserélhető fejrésszel, melynek köszönhetően a gép használható kör-és háromszögcsiszolóként is. A csiszoló fokozatmentesen kihúzható és hosszabbítható. Az elszívó része a legtöbb hagyományos porszívóhoz csatlakoztatható.

EasySand kézi csiszológép

67.500 Ft
Raktáron
Extra könnyű kézi csiszológép, 1220 Watt teljesítménnyel. A szívóhatásnak köszönhetően keletkező vákuum miatt kiváló tapadás jellemzi. E két tulajdonsága nagyban segíti a fáradtságmentes munkavégzést is. A géphez tartozó szívócsőhöz könnyedén csatlakoztatható a csomagban lévő porzsák, melynek következtében nincs szükség extra porszívóra.

Klingspor tépőzáras csiszolóháló zsiráfhoz 225mm

1.250 Ft
Raktáron

[PRODUCT]. A hagyományos csiszolókorongokkal szemben rácsos struktúrával rendelkezik ennek köszönhetően hatékonyabban és a teljes felületén szívja el a port. A csiszolóháló kialakítása pormentes csiszolást tesz lehetővé, amelynek köszönhetően tovább használható. Alkalmas: fa, festék, lakk, kitt, gipsz, gipszkarton anyagok csiszolására.

Klingspor vizes csiszolópapír A4

250 Ft
Raktáron
[PRODUCT]. Kitünűen használható nedves csiszoláshoz. Alkalmas festék, lakk, kitt, műanyag, üveg, kő és fém felületek csiszolására.

Mirka Leros 950CV fal- és mennyezetcsiszoló zsiráf

759.990 Ft
Raktáron
A Mirka LEROS fal és mennyezetcsiszológ zsiráf rendkívül könnyű, kevesebb mint 3,5 kg súlyú, amely lehetővé teszi hosszabb, fáradásmentes munkavégzést. A 180°-os rugalmas csiszolófejnek köszönhetően könnyen követheti a felhasználó mozgását, és ergonomikus munkahelyzetben történő csiszolást tesz lehetővé. A csiszoló rendelkezik hatékony porelszívással, minimalizálva a por szóródását a munkaterületen. A kefék nélküli tervezés precíz válaszokat ad a felhasználó mozgásaira, és lehetővé teszi a munkát a sarkok és élek közelében is. Az eszköz könnyen szállítható és tárolható a mellékelt praktikus hordtáska segítségével.

parafa csiszolótuskó 100x60 cm

950 Ft
Raktáron
Parafa csiszolótuskó hegyes élekkel a sarkok pontos csiszolásához.

Schuller csiszolópapír 100-as

500 Ft
Raktáron

Kiváló minőségű csiszolópapír tekercs (115 mm széles). A 220 g/m² -es latex papíron lévő alumínium-oxid csiszolószemcsék félig nyitott szórásúak. Szemcseméret 100.

Figyelem a termék ára 1 méter csiszolópapírra vonatkozik.

Schuller csiszolópapír 120-as

500 Ft
Raktáron

Kiváló minőségű csiszolópapír tekercs (115 mm széles). A 220 g/m² -es latex papíron lévő alumínium-oxid csiszolószemcsék félig nyitott szórásúak. Szemcseméret 120.

Figyelem a termék ára 1 méter csiszolópapírra vonatkozik.

Az oldal tetejére