Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lazurán minőségi lazúrfestékek

A Lazurán hosszú évek óta meghatározó márkaként áll az időtálló favédelem és minőség mellett a magyar festékpiacon. Széles termékkínálatával kínál minden felületnek tökéletes védelmet és kinézetet. Legyen szó vastaglazúrról, vékonylazúrról vagy prakettalakkról, beltéri vagy kültéri felhasználásról, a Lazurán termékcsalád olyan megoldásokat kínál, melyek időjárásállóak, kiemelik a fa természetes szépségét és hatékonyan védik azokat az idő múlásától és környezeti hatásoktól egyaránt.
Rendezés:

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk magasfényű 0.75l

9.750 Ft
Raktáron

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!

Kiadósság: kb 10m2/l

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű 0.75l

9.750 Ft
Raktáron

A Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű 0.75l ideális választás beltéri parketta, hajópadlók, fapadlók és falépcsők bevonataként. Gyorsan száradó uretán-akrilgyanta alapú formula, amely esztétikus selyemfényű megjelenést kölcsönöz a járófelületnek. Biztosítja a tartós és kopásálló felületet, amel yellenáll a háztartási tisztítószereknek.

Kiadósság: 10m2/l

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l

5.900 Ft
Raktáron

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l egy vízbázisú, gyorsan száradó akrilgyanta kötőanyaggal rendelkező bútorlakk. Ideális fa bútorok és natúr beltéri felületek dekoratív bevonására. Ellenáll a háztartási tisztítószereknek. Könnyen felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással.

Kiadósság: kb 10m2/l

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk selyemfényű 0.75l

5.900 Ft
Raktáron

Univerzálisan alkalmazható vízbázisú, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint lambériák, polcok, korlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. Alkalmas pácolt felületek lakkozására is, de ne használjuk fóliás, laminált felületű vagy MDF anyagú bútorokra.

Kiadósság: 10 m2/l

Lazurán lakk alapozó 0.75l

990 Ft
Raktáron
Lazurán lakk alapozó: A tökéletes alap a parketta és fafelületek számára. Kiemelkedő tapadás, sötétedés elleni védelem. Egyszerű felhordás, gyors száradás. Professzionális eredmény minden beltéri és kültéri projektben.

Lazurán Prémium lakk magasfényű 5l

37.850 Ft
Raktáron

Oldószeres magasfényű lakk. Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek lakkozására is szolgál. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Kiadósság:10 m2/l

Lazurán 3in1 vékonylazúr

1.990 Ft -tól
Raktáron

Lazurán 3in1 vékonylazúr ideális választás kültéri fafelületek védelmére és dekorálására. Biocid tartalmával hatékonyan védi a fát kékgomba, rovarok és gombák ellen. A 3 in 1 funkciója faanyagvédőt, alapozót és lazúrt egyesít, ezáltal egyszerre hordhatjük fel a különböző anyagokat. Ez nem csak leegyszerűsíti a folyamatot de időt és munkát takarít meg. Esztétikus selyemfényű színeivel kiemeli a fa erezetét. A száradási idő rövid, és a vékonylazúrral kezelt felület könnyen karbantartható, hosszú élettartamú.

Kiadósság: 16 m2/l

(1)

Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr

3.990 Ft -tól
Raktáron

A Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr ideális választás kültéri és beltéri fafelületek védelmére. Vízzel hígítható, akrilgyanta diszperzió kötőanyagú lazúrfesték, mely favédő, alapozó és lazúr egyben. Mélyen beszívódik a farostok közé, védelmet nyújtva a gombák és penész ellen. Selyemfényű színeivel esztétikus megjelenést kölcsönöz a fa felületének. Használd a Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúrt, hogy fafelületeid hosszú éveken át megőrizzék szépségüket és védelmüket!

Kiadósság: kb 16m2/l

(1)

Lazurán Prémium lakk selyemfényű

6.700 Ft -tól
Raktáron

A Lazurán Prémium lakk selyemfényű ideális választás kültéri és beltéri fafelületek, fapadlók és bútorok védelmére. Magas kopásállósága, időjárásállósága, és ellenállása a bútortisztító vegyszereknek teszi rendkívül praktikussá. A lakk egyenletes, esztétikus magasfényű vagy selyemfényű felületet biztosít, védelmet nyújtva a napfény káros hatásai ellen. Ecsettel, hengerrel vagy szórással egyszerűen felhordható. Ideális választás fapadlók, parketták, falépcsők és egyéb natúr vagy pácolt fafelületek esztétikus védelmére. Ügyeljen a megfelelő keverésre és kerülje a párás környezetet a legjobb eredmény érdekében.

kiadósság: 10 m2/l

Lazurán Prémium lakk magasfényű

6.700 Ft
Raktáron

Oldószeres magasfényű lakk. Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek lakkozására is szolgál. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Kiadósság:10 m2/l

Lazurán csónaklakk

6.250 Ft -tól
Raktáron

A Lazurán csónaklakk különösen alkalmas kültéri és vízbe merülő faszerkezetek bevonására. Egyenletes, tartós és esztétikus magasfényű felületet képez. A bevonat a víznek és a háztartásban előforduló bútortisztító vegyszereknek ellenáll, védelmet nyújt az időjárással, főként a napfény káros hatásaival szemben.

Kiadósság: kb 10m2/l

Lazurán vastaglazúr oldószeres

6.990 Ft -tól
Raktáron

Lazurán vastaglazúr oldószeres kiváló választás, ha szeretnéd megőrizni a fa természetes szépségét, miközben tartós védelmet biztosítasz neki az időjárás viszontagságaival szemben. A selyemfényű bevonat nem csupán díszít, hanem UV- és időjárásállósága révén is óvja a fafelületeket, függetlenül attól, hogy beltéren vagy kültéren alkalmazod. Vidd fel egyszerűen ecsettel a Lazurán vastaglazúrt, és engedd, hogy a fafelületeid új életre keljenek!

Kiadósság: kb. 13 m2/l

Az oldal tetejére