Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fafestékek

Rendezés:

Dunaplaszt kerítésfesték

3.400 Ft -tól
Raktáron
Műgyanta alapú, alapozót is tartalmazó zománcfesték. Elsősorban kültéri fa- és fémszerkezetek bevonására vagy átfestésére alkalmas.
(1)

Dunaplaszt kerítésfesték spray antracitszürke RAL 7016 400ml

2.230 Ft
Raktáron
kültéri faszerkezetek bevonására vgay átfestésére alkalmas.

Dunaplaszt kerítésfesték spray fehér 400ml

2.230 Ft
Raktáron
kültéri faszerkezetek bevonására vgay átfestésére alkalmas.

Dunaplaszt kerítésfesték spray fekete 400ml

2.230 Ft
Raktáron
kültéri faszerkezetek bevonására vgay átfestésére alkalmas.

Lazurán 3in1 vékonylazúr

3.900 Ft -tól
Raktáron
Selyemfényű, oldószeres biocid vékonylazúr kültiré falfeüleletek dekoratív bevonására. Mélyen beszívódik a farostok közé, ahol védelmet nyújt a fát megtámadó leggyakoribb kártevő ellen. Favédőszer hatása mellett kiemeli a fa eredeti erezetét. A kész felület színe nagymértékben függ a fa fajtájától és alapszínétől.
(1)

Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr

5.230 Ft -tól
Raktáron
Gyorsan száradó, vizes bázisú, biocid tarlamú vékonylazúr fafelületek dekoratív bevonására. Mélyen beszívódik a farostok közé, ahol védelmet nyújt a fát megtámadó leggyakoribb kártevő ellen. Favédőszer hatása mellett esztétikus színével kiemeli a fa eredeti erezetét. A kész felület színe nagymértékben függ a fa fajtájától és alapszínétől.
(1)

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk magasfényű 0.75l

8.870 Ft
Raktáron
Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű

8.870 Ft
Raktáron

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, selyemfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l

5.350 Ft
Raktáron

Univerzálisan alkalmazható vízbázisú, magasfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint lambériák, polcok, korlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. Alkalmas pácolt felületek lakkozására is, de ne használjuk fóliás, laminált felületű vagy MDF anyagú bútorokra.

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk selyemfényű 0.75l

5.350 Ft
Raktáron

Univerzálisan alkalmazható vízbázisú, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint lambériák, polcok, korlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. Alkalmas pácolt felületek lakkozására is, de ne használjuk fóliás, laminált felületű vagy MDF anyagú bútorokra.

Lazurán csónaklakk

5.620 Ft -tól
Raktáron
Oldószeres, magasfényű lakk. Csónakok, fából készült vízbe merülő szerkezetek lakkozására alkalmazható. Alkalmas poliészter anyagú csónakok védelmére is. Kitűnően használható belső térben lévő fafelületekre. Átlátszó védőfilmet képez a fa felületén, és hosszú időn át védi a fát. Fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától.

Kétség sem fér hozzá, hogy az egyik legkedveltebb építőanyag a fa. Könnyen alakítható, természetes és a megfelelő karbantartás mellett rendkívül időtálló. Azért, hogy a fából készült épületeink, berendezési tárgyaink megőrizzék az esztétikus kinézetüket, lényeges szempont a minőségi fafesték alkalmazása. Továbbá fontos minden esetben előzőleg meghatározni, hogy kül- vagy beltéri fafesték lesz szükséges az adott feladathoz. A beltéri fafesték remekül alkalmazható ajtókhoz, bútorokhoz stb. A kültéri változatok, az összetételükből és a magas minőségükből fakadóan remekül ellenállnak az időjárási körülményeknek. A régi kerítés, korlát, kertibútor vagy pagoda ismét új pompájában ragyoghat a kerítésfesték kedvező tulajdonságaiból kifolyólag, aminek az alkalmazása végtelenül egyszerű.

Ecsettel és hengerrel egyaránt felhordható, ezt követően pedig időtálló bevonatot képez a fán. A zománcfestékek műgyanta alapozót tartalmazó változatai fémfelületek átfestése céljából is ideálisnak számít. A gyorsan száradó kivitelnek hála, a második réteg pár óra elteltével felvihető, a teljes száradás mindössze 24 órát vesz igénybe. Hogy miben rejlik a fafesték titka? Erre a válasz a speciális összetételében keresendő. Ez teszi lehetővé a festék kültéri használatát, mivel műgyantát, környezetbarát korrózió gátló pehely-pigmenteket tartalmaz, de a vízlepergető viasz és a nanopigmentek mellett sem szabad szó nélkül elmennünk. A prémium fafestékek az egyedülálló összetételükből kifolyólag teljes mértékben megfelelnek a kültéri fafelületek időtálló bevonataként.

Az oldal tetejére