Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fafestékek

Festékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Fafestékek kategóriában.
Rendezés:

Trinát Aqua univerzális alapozó fehér 0.75l

5.100 Ft
Raktáron

A Trinát Aqua univerzális alapozó fehér 0.75l egy Vízbázisú alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre. Fehér színű, matt, jól csiszolható, nagy fedőképességű, akrilgyanta kötőanyagú alapozó és közbenső festék. Kiválóan megtapad az alapfelületen, és biztosítja a rá kerülő fedőfesték megfelelő tapadását is. Rugalmas, esztétikus, egyenletes felületet képez. Alkalmas kül- és beltéri fafelületek, PVC és gyermekjátékokra.

Kiadósság: 9m2/l

Trinát selyemfényű lakk 1l

5.700 Ft
Raktáron

Oldószeres, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban e egyéb beltéri fafelületek lakkozására is ajánljuk. A bevonat jól tapad, az általános háztartási tisztítószereknek ellenáll. Új és régi felületeken egyaránt használható.

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l

5.900 Ft
Raktáron

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l egy vízbázisú, gyorsan száradó akrilgyanta kötőanyaggal rendelkező bútorlakk. Ideális fa bútorok és natúr beltéri felületek dekoratív bevonására. Ellenáll a háztartási tisztítószereknek. Könnyen felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással.

Kiadósság: kb 10m2/l

Lazurán lakk alapozó 0.75l

990 Ft
Raktáron
Lazurán lakk alapozó: A tökéletes alap a parketta és fafelületek számára. Kiemelkedő tapadás, sötétedés elleni védelem. Egyszerű felhordás, gyors száradás. Professzionális eredmény minden beltéri és kültéri projektben.

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű 0.75l

9.750 Ft
Raktáron

A Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű 0.75l ideális választás beltéri parketta, hajópadlók, fapadlók és falépcsők bevonataként. Gyorsan száradó uretán-akrilgyanta alapú formula, amely esztétikus selyemfényű megjelenést kölcsönöz a járófelületnek. Biztosítja a tartós és kopásálló felületet, amel yellenáll a háztartási tisztítószereknek.

Kiadósság: 10m2/l

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk magasfényű 0.75l

9.750 Ft
Raktáron

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!

Kiadósság: kb 10m2/l

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk selyemfényű 0.75l

5.900 Ft
Raktáron

Univerzálisan alkalmazható vízbázisú, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint lambériák, polcok, korlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. Alkalmas pácolt felületek lakkozására is, de ne használjuk fóliás, laminált felületű vagy MDF anyagú bútorokra.

Kiadósság: 10 m2/l

Lazurán Prémium lakk magasfényű 5l

37.850 Ft
Raktáron

Oldószeres magasfényű lakk. Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek lakkozására is szolgál. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Kiadósság:10 m2/l

Bondex Elite kültéri vízbázisú favédő és ápoló olaj

4.900 Ft -tól
Raktáron

Bondex Elite egy kiváló minőségű kültéri favédő és -ápoló olaj, amely hosszan tartó védelmet nyújt a fafelületek számára. Időjárás- és UV-álló, valamint víz- és szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A termék természetes összetevőkön alapul, és matt megjelenést biztosít. Ideális választás kültéri fapadlókhoz, teraszokhoz és egyéb fafelületekhez.

Anyagszükséglet: kb 7-15 m2 / L

Trinát special multiTop univerzális zománcfesték

7.400 Ft -tól
Raktáron

Trinát special multiTop univerzális zománcfesték egy vízbázisú matt hatású festék. Alapozó és fedőfesték egyben, emelett gyorsan szárad és kiválóan szórható. Alapozó tartalma miatt korrózióvédelmet is nyújt. Kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. A festék kiváló tapadással rendelkezik, magas fedőképességgel bír, és hatékonyan védi a felületeket a korróziótól. Alkalmas alumínium, acél, horganyzott acél, réz, fa, műanyag, kerámia és csempe felületekre.

Kiadósság: kb 10m2/l

(1)

Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték

4.900 Ft -tól
Raktáron
A Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték gyorsan száradó, időjárásálló és univerzálisan használható festék, amely ideális kül- és beltéri felületekhez egyaránt. A festék víz bázisú így környezetbarát és oldószerszagtól mentes, ezeknek köszönhetően gyerekjátekok festésére is alkalmas. A hagyományosabb ecset és hengerrel történő felhordás melett szórásra is alkalmas a festék.

Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr

4.450 Ft
Raktáron

A Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr kiemelkedő minőségű dekorációs festék, melyet bel- és kültéri fa-, fém-, tégla- és betonfelületek díszítésére és védelmére terveztek. Ezt a festéket kivételes selyemfényű megjelenése, gyors száradási ideje (2 óra) és időjárásállósága teszi kiemelkedővé. Elérhető 12 színben, könnyen felhordható ecsettel vagy hengerrel, és egyaránt alkalmas vintage hatások és időjárás elleni védelem biztosítására.

Kiadósság: kb 9m2/0,75L

Kétség sem fér hozzá, hogy az egyik legkedveltebb építőanyag a fa. Könnyen alakítható, természetes és a megfelelő karbantartás mellett rendkívül időtálló. Azért, hogy a fából készült épületeink, berendezési tárgyaink megőrizzék az esztétikus kinézetüket, lényeges szempont a minőségi fafesték alkalmazása. Továbbá fontos minden esetben előzőleg meghatározni, hogy kül- vagy beltéri fafesték lesz szükséges az adott feladathoz. A beltéri fafesték remekül alkalmazható ajtókhoz, bútorokhoz stb. A kültéri változatok, az összetételükből és a magas minőségükből fakadóan remekül ellenállnak az időjárási körülményeknek. A régi kerítés, korlát, kertibútor vagy pagoda ismét új pompájában ragyoghat a kerítésfesték kedvező tulajdonságaiból kifolyólag, aminek az alkalmazása végtelenül egyszerű.

Ecsettel és hengerrel egyaránt felhordható, ezt követően pedig időtálló bevonatot képez a fán. A zománcfestékek műgyanta alapozót tartalmazó változatai fémfelületek átfestése céljából is ideálisnak számít. A gyorsan száradó kivitelnek hála, a második réteg pár óra elteltével felvihető, a teljes száradás mindössze 24 órát vesz igénybe. Hogy miben rejlik a fafesték titka? Erre a válasz a speciális összetételében keresendő. Ez teszi lehetővé a festék kültéri használatát, mivel műgyantát, környezetbarát korrózió gátló pehely-pigmenteket tartalmaz, de a vízlepergető viasz és a nanopigmentek mellett sem szabad szó nélkül elmennünk. A prémium fafestékek az egyedülálló összetételükből kifolyólag teljes mértékben megfelelnek a kültéri fafelületek időtálló bevonataként.

Az oldal tetejére