Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

hézagerősítő szalagok

Szárazépítészeti termékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Hézagerősítő szalagok kategóriában.
Rendezés:

Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 75m

1.350 Ft
Raktáron
Az Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 75m tökéletes megoldás a gipszkarton táblák illesztéséhez és megerősítéséhez. Kiválóan ellenáll a repedéseknek, könnyen alkalmazható és biztosítja a stabil tapadást a hézagkitöltő anyagokhoz. Sokkal erősebb és tartósabb mint az üvegszálas bandázsszalagok. Ideális választás olyan területeken, ahol nagyobb igénybevétel várható (pl tetőtér), és jelentősen csökkenti a későbbi problémák esélyét a gipszkarton szerelése során.

Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 150m

2.600 Ft
Raktáron
Az Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 150m tökéletes megoldás a gipszkarton táblák illesztéséhez és megerősítéséhez. Kiválóan ellenáll a repedéseknek, könnyen alkalmazható és biztosítja a stabil tapadást a hézagkitöltő anyagokhoz. Sokkal erősebb és tartósabb mint az üvegszálas bandázsszalagok. Ideális választás olyan területeken, ahol nagyobb igénybevétel várható (pl tetőtér), és jelentősen csökkenti a későbbi problémák esélyét a gipszkarton szerelése során.

Schuller öntapadós üvegszövet szalag 48mm x 20m

750 Ft
Raktáron
Öntapadó, tépésálló, prémium üvegszövet szalag gipszkartonlapok javításához, valamint repedések és lyukak megszüntetéséhez. Szélesség x hosszúság: 48 mm x 20 m.

Schuller öntapadós üvegszövet szalag 48mm x 90m

2.690 Ft
Raktáron
Öntapadó, tépésálló, prémium üvegszövet szalag gipszkartonlapok javításához, valamint repedések és lyukak megszüntetéséhez. Szélesség x hosszúság: 48 mm x 90 m.

Az egyik legkelmetlenebb jelenség ha a falon megjelenik egy repedés. Ennek a jelenségnek az elkerülése végett a gipszkarton táblák illesztésénél minél jobb minőségű hézagerősítő szalagot kell alkalmazni. Erre a célra kétfajta bandázsszalag alkalmas az egyik az üvegszálas vagy más néven üvegfátyol bandázsszalag, a másik pedig a papír hézagerősítő szalag. Ezek a szalagok különösen erősek és ellenállóak. Ideálisak nagy igénybevételű területeken, például tetőtéri síkokban vagy a tető mozgásaival érintett helyeken. Jellemzőjük, hogy könnyen tapadnak a beágyazó anyagokhoz és megfelelő módon alkalmazva minimalizálják a repedések kialakulását.

Mindkét típusú hézagerősítő szalagot a gipszkarton vagy más szerkezeti elemek illesztésére és megerősítésére használják. Ideálisak a válaszfalak, álmennyezetek és falcsatlakozások kialakításához, valamint a repedések elkerüléséhez. A szalagokat az erre alkalmas vödrös glettanyaggal kell beágyazni, hogy biztosítsák a szilárd tapadást és a repedések minimalizálását. Azonban a legjobb és legerősebb hézagerősítő szalag választása gyakran a konkrét alkalmazástól és az adott szerkezeti követelményektől függ. Általában a papír hézagerősítő szalagokat tartják a legellenállóbbnak a nagyobb terhelésnek kitett területeken, míg az üvegszálas változatok rugalmassága miatt alkalmasabbak lehetnek bizonyos speciális szerkezetekhez vagy görbült felületekhez. A hézagerősítő szalag rendkívül hasznos és fontos része a gipszkarton vagy más hasonló szerkezetek stabil és hosszú élettartamú kialakításának.

Az oldal tetejére