Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Gyorsabb és szebb munka vödrös glettel

2023. 09. 18. 13:22:00

Rengeteg érv szól a vödrös glett használata mellett. Az biztos, hogy alaposan megkönnyíti a szakemberek és a kevésbé szakavatott felhasználók dolgát egyaránt. Csak kibontjuk a vödröt és az anyag máris használható. Nincs szükség kevergetésre, ezáltal sokkal kevesebb anyag megy kárba.

A Héra mosható falfesték új színt visz az otthonodba

2023. 09. 15. 12:27:00

A Héra mosható falfesték új dimenziókat nyitott ebben a szegmensben. Az otthonunk arculatának kialakítása mindig örömteli feladat, de gyakran a falak festése lehet az egyik legmegterhelőbb, ugyanakkor a legfontosabb része ennek a folyamatnak.

Ezért fontos a kiváló alapvakolat

2023. 09. 11. 15:29:00

Az alapvakolat, amennyiben jó minőségű, kitűnő védőrétegként szolgál az épületek falfelületén. Ezt a réteget általában a nyers építőanyagok, például tégla, beton vagy habarcs felületére alkalmazzák, hogy simává, ellenállóvá és esztétikussá tegyék.

Baumit vödrös glett: Az előkevert kényelem

2023. 09. 13. 13:28:00

Azoknak, akik minőségi és könnyen használható glettanyagot keresnek, a Baumit vödrös glett kiváló választás lehet. Az építkezések és felújítások során, az egyik legfontosabb lépés az alapvakolat és glett felhordása.

Innovatív összetételű vízszigetelő spray

2023. 08. 16. 14:26:00

Amikor az otthonunk vagy más épület állapotának megőrzéséről van szó, kiemelten fontos a szivárgások és repedések hatékony kezelése, ami vízszigetelő spray alkalmazásával is lehetőséges. Kiváló megoldást kínál ezeknek a problémáknak a megelőzésére és kezelésére. Ez az innovatív gumis tömítő bevonat azonnal tömíti és lezárja a szivárgásokat, így megálljt parancsol a nedvességnek.

Tömítő spray - azonnali megoldás repedések és szivárgások ellen

2023. 08. 14. 12:28:00

A szivárgások és repedések kezelése fontos lépés az épületek és felületek hosszú élettartamának biztosításában, amire a tömítő spray remek opció. Ez egy gumis tömítő bevonat, ami azonnal lezárja a szivárgásokat, megakadályozva a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és korróziót.

 

Kiváló hőszigetelés Dryvit ragasztóval

2023. 08. 11. 13:28:00

Az otthonunk komfortjának és energiahatékonyságának növelése érdekében, nem szabad alábecsülni a jó hőszigetelés jelentőségét, amiben fontos szerepet játszik a Dryvit ragasztó. Egy hatékony hőszigetelő rendszer számos előnnyel jár, ami hozzájárul az épületek kényelméhez és fenntarthatóságához.

 

Beltéri falfesték minden igényhez

2023. 08. 09. 14:44:00

A beltéri falfesték kiválasztása rendkívül fontos lépés, amikor az otthonunk dekorálásáról van szó. A minőségi falfestékeknek számos előnyük van, amelyek miatt érdemes alaposan megfontolni, hogy melyikre esik a választás.

Héra Ceramic - minden, ami egy festéktől elvárható

2023. 07. 11. 12:31:00

A Héra Ceramic beltéri falfesték a belső terek újraértelmezésének kiváló eszköze. Ez az egyedülállóan ellenálló beltéri falfesték, a speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönheti egyedülálló tulajdonságait, amikkel új szintre emeli a falfestékekről eddig kialakított képet.

Nem szabad elmaradjon az alapos vízszigetelés!

2023. 06. 16. 13:29:00

A lakáson belül, bizonyos helyiségekben, valamint a szabadban szintén fontos olykor a vízszigetelés, aminek hiányában elég sok káros mellékhatást lehet elszenvedni. A nedvességnek megvan az a sajátos tulajdonsága, hogy megtalálja a legapróbb réseket, ahol bejuthat az érzékeny pontokra és ott kárt tehet.

Az oldal tetejére