Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Zománcfesték többféle kivitelben

2024. 02. 14. 12:32:00

A zománcfestékek, a sokoldalúságuk miatt, ideális választást jelentenek akkor is, ha dekorálni szeretnénk, emellett pedig megfelelő védelmet biztosítanak a különböző felületeknek. Ez viszont csak a megfelelő használat esetén van így, mivel jellemzően nem érintkeznek közvetlenül a festett felülettel.

A vékony lazúr kiemeli a fa szépségét

2024. 02. 12. 10:36:00

A vékony lazúr használatával kapcsolatban mindenki tisztában van azzal, hogy a fa védelmére szolgál, faápolóról lévén szó. A kérdés inkább az, hogy mikor van szükség vastag és vékony lazúrra?

A mosható falfestékről néhány szóban

2024. 02. 09. 13:31:00

A mosható falfesték rendkívül előnyös megoldás minden helyiség szempontjából. Bár a legtöbben a falfesték színét igyekszünk minél előbb meghatározni a vásárlás során, azért nem árt odafigyelni arra is, hogy az adott termék milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Fém festék sokféle színben

2024. 02. 08. 12:58:00

Széles körben elterjedt a fém festék használata, mivel olyan anyagnak számít, ami tartós bevonatot képez, a fémfelületek mellett, a fán vagy a kemény PVC-n is. Ebből következik, hogy igen széles a felhasználási köre ezeknek a termékeknek, amiket zománcfestéknek is szoktak nevezni.

Gyors megoldást kínáló spray festékek

2024. 01. 17. 11:20:00

Sok olyan felület van a lakáson belül vagy kívül, ami igényli a törődést, például spray festékek bevetésével. A hagyományos, kenhető készítményekkel szemben, a szórható típusok egyszerűbb, gyorsabb kijuttatást tesznek lehetővé.

Hatékony szigetelés a hőszigetelő lemezek segítségével

2024. 01. 15. 14:25:00

A technológiával és az igények fejlődésével, a hőszigetelő lemezek kora kezdődött el a modernkori építészetben. Ennek fő oka, azon egyszerű elképzelés, miszerint a legjobb energia a fel nem használt energia. Ennél fogva, manapság fokozott figyelem esik az ingatlanok hőmegtartó képességének javítására.

Héra festékek az innováció hegyében

2024. 01. 12. 14:29:00

Kimagasló teljesítmény, forradalmi újítások, innováció - ezek azok, amik jellemzőek a Héra festékek legtöbb típusára. Legyen szó az ingatlanok külső részének vagy a belső felületeinek a felújításáról, mindenképpen megéri ezen márka képviselőit választanod, a kimagasló siker érdekében.

Kültéri festék a falak védelmére

2024. 01. 10. 12:50:00

Itt az ideje megszabadulni a régi, esetenként már porló és fakuló homlokzattól, amire remek megoldást kínál a kültéri festék szabályszerű alkalmazása. Kínálatunkban több minőségi terméket találsz, ezért könnyedén felfedezheted azt a típust és kiszerelést, amelyik leginkább illeszkedik a sajátos igényeidhez.

Polisztirol ragasztó a gyors és stabil kivitelezéshez

2023. 12. 18. 14:27:00

Az épületek hőszigetelése egyre inkább felkapott tevékenység az energiamegtakarítás érdekében, ami elképzelhetetlen lenne a polisztirol ragasztó használata nélkül. Tény, hogy a homlokzatok szigetelésére, a hungarocell mellett, kőzetgyapotot is gyakran alkalmaznak, viszont mindegyiket precízen kell felragasztani, a stabil tartás érdekében.

Jól mutat a homlokzaton a nemesvakolat

2023. 12. 15. 12:25:00

A homlokzatok bevonására leggyakrabban alkalmazott termék a vékony-, illetve nemesvakolat. Bár szakmai területen gyakran tesznek különbséget a kétféle típus között, a köznyelvben olykor szinonimaként használják.

Az oldal tetejére