Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szárazépítészeti termékek

Építő és Segédanyagok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Szárazépítészeti termékek kategóriában.
Rendezés:

Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 75m

1.350 Ft
Raktáron
Az Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 75m tökéletes megoldás a gipszkarton táblák illesztéséhez és megerősítéséhez. Kiválóan ellenáll a repedéseknek, könnyen alkalmazható és biztosítja a stabil tapadást a hézagkitöltő anyagokhoz. Sokkal erősebb és tartósabb mint az üvegszálas bandázsszalagok. Ideális választás olyan területeken, ahol nagyobb igénybevétel várható (pl tetőtér), és jelentősen csökkenti a későbbi problémák esélyét a gipszkarton szerelése során.

Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 150m

2.600 Ft
Raktáron
Az Schuller papír hézagerősítő szalag 50mm x 150m tökéletes megoldás a gipszkarton táblák illesztéséhez és megerősítéséhez. Kiválóan ellenáll a repedéseknek, könnyen alkalmazható és biztosítja a stabil tapadást a hézagkitöltő anyagokhoz. Sokkal erősebb és tartósabb mint az üvegszálas bandázsszalagok. Ideális választás olyan területeken, ahol nagyobb igénybevétel várható (pl tetőtér), és jelentősen csökkenti a későbbi problémák esélyét a gipszkarton szerelése során.

Schuller öntapadós üvegszövet szalag 48mm x 20m

750 Ft
Raktáron
Öntapadó, tépésálló, prémium üvegszövet szalag gipszkartonlapok javításához, valamint repedések és lyukak megszüntetéséhez. Szélesség x hosszúság: 48 mm x 20 m.

Schuller öntapadós üvegszövet szalag 48mm x 90m

2.690 Ft
Raktáron
Öntapadó, tépésálló, prémium üvegszövet szalag gipszkartonlapok javításához, valamint repedések és lyukak megszüntetéséhez. Szélesség x hosszúság: 48 mm x 90 m.

Tetszőleges szögre hajlítható hálós élvédő 1m

490 Ft
Raktáron

Tetszőleges szögre hajlítható hálós élvédő 1m

25 fm / tekercs

Az oldal tetejére