Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízszigetelés

Építő és Segédanyagok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Vízszigetelés kategóriában.
Rendezés:

Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez

5.420 Ft
Raktáron
A Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a lapburkolatok alatti vízszigetelés és a feszültségmenetesítés.

Meton Wasser-Seal folyékony fólia 8l

25.600 Ft
Rendelhető
Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel rendelkező folyékony fólia. Kenhető szigetelés, alkalmazható kül- és beltérben.

Baumit AquaSafe beltéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez

4.190 Ft
Raktáron

A Baumit AquaSafe Interior víz elleni szigetelő- és feszültségmentesítő lemez egyszerre két problámára is megoldást nyújt a kerámia és természetes lapburkolatok alatti szigeteléshez. Kiválóan alkalmazható beltéren nedves helyiségekben fal- és padlószigetelésre akár padlófűtés esetén is.

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 7kg

19.790 Ft
Raktáron

A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Anyagszükséglet: kb. 1.5 kg/m²

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 25kg

60.760 Ft
Rendelhető

A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Anyagszükséglet: kb. 1.5 kg/m²

Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 10m

13.250 Ft
Raktáron

A Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 10 m egy üvegszövet-erősítésű szalag, amely alkalmas fal és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beépíthető.

Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 50m

62.140 Ft
Rendelhető
A Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 50 m egy üvegszövet-erősítésű szalag, amely alkalmas fal és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beépíthető.

Baumit Baumacol Strap hajlaterősítő szalag 10m

17.180 Ft
Rendelhető
A Baumit Strap hajlaterősítő szalag 10m üvegszövet-erősítésű, rugalmas szigetelőelem, amely fal- és padlóhajlatok tökéletes szigetelésére szolgál. Vízzáró és lúgálló jellege ideális kültéri és beltéri használatra, könnyű beépítése pedig egyszerűvé teszi a kenhető vízszigetelő anyagokkal való kombinálást. Rugalmassága és tartóssága hosszú távú hatékonyságot biztosít a felhasználóknak.

Maston Seal szivárgás tömítő spray 500ml

4.690 Ft
Raktáron

Maston Seal szivárgás tömítő spray használatával egyszerűen és gyorsan megszüntethetőek a vízszvárgások. Ezt a a könnyen alkalmazható vízzáró spray-t használva azonnal lezárhatod és tömítheted a szivárgásokat, egy vastag, rugalmas vízzáró bevonat létrehozásával. Rendkívűl magas szárazanyag tartalommal rendelkezik, majdnem háromszorosa a hagyományos tömítő anyagoknak. Ennek köszönhetően nagyon hatékony, valamint másik előnye hogy átfesthető szinte bármyilen festékkel. Ideális megoldás tetők, fémtetők,szellőzők, esőcsatornák, lefolyók, csővezetékek és zsindelyek szivárgásainak lezárására. Rugalmas formulájának köszönhetően -25°C és +80°C között is megőrzi hatékonyságát, biztosítva a gyors és tartós tömítést minden körülmény között.

Kiadósság: kb 1 m2

(11)

Elég egy apró rés és a víz biztosan megtalálja azt, a megfelelő vízszigetelés nélkül. Szerencsére, manapság már kitűnő vízszigetelő termékek állnak rendelkezésünkre, amivel teljesen szivárgásmentessé varázsolhatjuk a fürdőszobát. Különösen az emeleti fürdőszobáknál jelent nagy problémát, hogyha a víz utat tör magának és átfolyik az alsó szintekre. Egy panellakásban elég rossz fényben fogunk feltűnni a szomszédok előtt, ha állandóan eláztatjuk az alattunk lévőket. Ennek a megszüntetéséhez nem lesz elég körbe bevonni szilikonnal a kádat vagy zuhanytálcát. Tartós megoldásra van szükség, ehhez viszont az alapoktól kell kezdeni. Az úgynevezett egykomponensű, rugalmas vízszigetelő anyag alkalmazása egyszerű.

Nem véletlenül szokták folyékony fóliának hívni. Előre kevert, ezért nem kell az anyag kikeverésére is időt fordítani. A Baumcol Proof használata beltéri körülményekhez lett tervezve. Hengerelhető, illetve glettelhető a kerámiaburkolatok alá. A padlóhajlatok megerősítése céljából, a rugalmas Baumacol Strap használható. Az alkalmazása egyszerű, a kenhető vízszigetelés kialakítása során. Érdemes előbb a sarkok szigetelését elvégezni, mert így nem kell megvárni, amíg az aljzatra kent anyag megköt. Kül- és beltéri használat céljából, rendelkezésünkre áll a Baumacol Protect flexibilis, egykomponensű anyag. Az erősen repedezett aljzatokhoz remek megoldásnak számít a Baumacol AquaSafe Extra szigetelő és feszültségmentesítő lemez. Ezekkel a korszerű anyagokkal tökéletesen záró vízszigetelés hozható létre.

Az oldal tetejére