Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízszigetelés

Rendezés:

Baumit AquaSafe Interior szigetelő és feszültségmentesítő lemez

4.580 Ft
Raktáron

A Baumit AquaSafe Interior víz elleni szigetelő- és feszültségmentesítő lemez egyszerre két problámára is megoldást nyújt a kerámia és természetes lapburkolatok alatti szigeteléshez. Kiválóan alkalmazható beltéren nedves helyiségekben fal- és padlószigetelésre akár padlófűtés esetén is.

Baumit AquaSafe kültéri szigetelő és feszültségmentesítő lemez

5.930 Ft
Raktáron
A Baumit AquaSafe kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a lapburkolatok alatti vízszigetelés és a feszültségmenetesítés.

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 25kg

68.800 Ft
Rendelhető
A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Baumit Baumacol Proof folyékony fólia 7kg

25.150 Ft
Raktáron
A  [PRODUCT] egy rugalmas, víz- és párazáró, üzemi víz elleni szigetelőanyag, amely alkalmas fürdőszobák, konyhák és egyéb beltéri helyiségekben a burkolat alatti felület vízszigetelésére. A termék egykomponensű, felhasználásra kész. Hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható.

Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 10m

13.750 Ft
Raktáron

A Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 10 m egy üvegszövet-erősítésű szalag, amely alkalmas fal és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beépíthető.

Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 50m

65.400 Ft
Raktáron
A Baumit Baumacol Strap Plus hajlaterősítő szalag 50 m egy üvegszövet-erősítésű szalag, amely alkalmas fal és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beépíthető.

Meton Wasser-Seal folyékony fólia 8l

25.600 Ft
Rendelhető
Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel rendelkező folyékony fólia. Kenhető szigetelés, alkalmazható kül- és beltérben.

Elég egy apró rés és a víz biztosan megtalálja azt, a megfelelő vízszigetelés nélkül. Szerencsére, manapság már kitűnő vízszigetelő termékek állnak rendelkezésünkre, amivel teljesen szivárgásmentessé varázsolhatjuk a fürdőszobát. Különösen az emeleti fürdőszobáknál jelent nagy problémát, hogyha a víz utat tör magának és átfolyik az alsó szintekre. Egy panellakásban elég rossz fényben fogunk feltűnni a szomszédok előtt, ha állandóan eláztatjuk az alattunk lévőket. Ennek a megszüntetéséhez nem lesz elég körbe bevonni szilikonnal a kádat vagy zuhanytálcát. Tartós megoldásra van szükség, ehhez viszont az alapoktól kell kezdeni. Az úgynevezett egykomponensű, rugalmas vízszigetelő anyag alkalmazása egyszerű.

Nem véletlenül szokták folyékony fóliának hívni. Előre kevert, ezért nem kell az anyag kikeverésére is időt fordítani. A Baumcol Proof használata beltéri körülményekhez lett tervezve. Hengerelhető, illetve glettelhető a kerámiaburkolatok alá. A padlóhajlatok megerősítése céljából, a rugalmas Baumacol Strap használható. Az alkalmazása egyszerű, a kenhető vízszigetelés kialakítása során. Érdemes előbb a sarkok szigetelését elvégezni, mert így nem kell megvárni, amíg az aljzatra kent anyag megköt. Kül- és beltéri használat céljából, rendelkezésünkre áll a Baumacol Protect flexibilis, egykomponensű anyag. Az erősen repedezett aljzatokhoz remek megoldásnak számít a Baumacol AquaSafe Extra szigetelő és feszültségmentesítő lemez. Ezekkel a korszerű anyagokkal tökéletesen záró vízszigetelés hozható létre.

Az oldal tetejére