Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teljes hőszigetelő rendszerek

Hőszigetelés széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Teljes hőszigetelő rendszerek kategóriában.
Rendezés:

Baumit Open páraáteresztő hőszigetelő rendszer

Rendelhető
A Baumit Open hőszigetelő rendszer, egy kiváló páraáteresztő képességgel rendelkező hőszigetelés. A rendszer egyesítit az ásványgyapot és az EPS szigetelések előnyeit. Ennek köszönhetően amelett hogy páraáteresztő kedvezőbb az ára és könnyebb a kivitelezése mint a kőzetgyapotnak. 

Baumit Star ásványi homlokzati hőszigetelő rendszer

Rendelhető
A Baumit StarTherm ásványi hőszigetelő rendszer kiváló páraáteresztéssel és akusztikával rendelkezik. Nagy mennyiségben áll rendelkezésre a természetben így környezetbarát megoldás. A kőzetgyapotból készült hőszigetelő tábla nem éghető, kiváló hangszigetelő, tűzálló és páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan alkalmas vályoház szigetelésére.

Baumit Star EPS grafit hőszigetelő rendszer

Rendelhető
A Baumit Star Grafit hőszigetelő rendszer kiváló minőséget és hatékonyságot kínál a homlokzati hőszigetelés területén. A rendszer kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, ami nagy mértékű energiamegtakarítást és alacsonyabb fűtési költségeket eredményez. A rugalmas és ellenálló homlokzati ragasztó könnyű beépítést tesz lehetővé. Az időjárásállósága és hosszú távú biztonsága további előnyöket biztosít. A Baumit Star Grafit rendszer megbízható választás a kényelmes beltéri klíma, az energiahatékonyság és az épületek értékének növelése szempontjából.

Baumit Pro EPS hőszigetelő rendszer

Rendelhető

A Baumit Pro EPS homlokzati hőszigetelő rendszer tartós, megbízható és költséghatékony megoldást nyújt. Használatával energia és költség takarítható meg. Gyorsan feldolgozható, jól bevált rendszerelemekből áll, amelyre a Baumit Kft. 25+5 év rendszergaranciát biztosít.

Az oldal tetejére