Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőszigetelő lemezek (polisztirol)

Hőszigetelés széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Hőszigetelő lemezek (polisztirol) kategóriában.
Rendezés:

Isomaster EPS 100 lépésálló hőszigetelő lemez

310 Ft -tól
Raktáron

A [PRODUCT] egy terhelhető, fehér színű, expandált EPS polisztirol. Kifejezetten alkalmas padlók, járófelületek, födémek és lapostetők hőszigetelésére. 

Isomaster EPS 80 G grafitos hőszigetelő lemez

700 Ft -tól
Raktáron
[PRODUCT] homlokzati hőszigetelésre kifejlesztett polisztirol. Grafitadalékának köszönhetően jóval alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű normál változat. Válasszon a különféle vastagságok közül.

Hungarocell EPS 80 hőszigetelő lemez

495 Ft -tól
Raktáron
A [PRODUCT] egy rendkívűl jó hőszigetelő képességgel rendelkező vastagságú EPS, azaz expandált polisztirol hab. Leginkább homlokzati hőszigetelésre alkalmas a lábazatvonal felett beépítve. Többféle méretben is kapható.

Meton Next Carbon EPS80 grafitos hőszigetelő lemez

1.630 Ft -tól
Raktáron

A Meton Next-Carbon EPS 80 grafitos homlokzati hőszigetelő lemez szürke színű és grafit adalékot tartalmaz. Kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, 20%-kal jobb hatékonyságot nyújtva a fehér változathoz képest. Alkalmas régi és új falak hőszigetelésére, segítve az energiahatékonyságot és költségmegtakarítást.

Táblaméret: 50x100 cm
Hővezetési tényező: 0,031 W/(m*K)

Meton EPS100 lépésálló hőszigetelő lemez

650 Ft -tól
Raktáron

A Meton EPS100 hőszigetelő lemez kiváló minőségű, lépésálló megoldás épületek szigetelésére. Magas hővezetési ellenállással (0,038 λ érték) rendelkezik, és ideális padlókhoz, födémekhez, lapostetőkhöz és zöldtetőkhöz.

Táblaméret: 50x100cm
Hővezetési tényező: 0,038 λ
Kiszerelés: 3,5 m2 (7 tábla) / bála

Meton EPS80 hőszigetelő lemez

510 Ft -tól
Raktáron

A Meton EPS 80 homlokzati hőszigetelő lemez hatékonyan szigeteli az épület minden szerkezetét. Tartós épületszerkezeteket és gazdaságosabb üzemeltetést biztosít. Felhasználható régi és új, vakolt és vakolatlan falakon, betonon, vasbetonon és meglévő homlokzati hőszigetelő rendszereken.

Táblaméret: 50 x 100 cm
Hővezetési tényező: 0,038 W/(m*K).

Az oldal tetejére