Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zománcfestékek fémre

Fémfestékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Zománcfestékek fémre kategóriában.
Rendezés:

Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték

4.900 Ft -tól
Raktáron
A Trinát Aqua uniTOP selyemfényű zománcfesték gyorsan száradó, időjárásálló és univerzálisan használható festék, amely ideális kül- és beltéri felületekhez egyaránt. A festék víz bázisú így környezetbarát és oldószerszagtól mentes, ezeknek köszönhetően gyerekjátekok festésére is alkalmas. A hagyományosabb ecset és hengerrel történő felhordás melett szórásra is alkalmas a festék.

Trikolor Aqua matt zománcfesték

4.950 Ft -tól
Raktáron

Matt, vízzel hígítható, mérsékelten időjárásálló akrilgyanta kötőanyagú festék fa- és fémfelületekre. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Rugalmas, esztétikus és egyenletes felületet biztosít

Kiadósság: kb. 10 m2/L

Trikolor matt zománcfesték

5.730 Ft -tól
Raktáron
Jól terülő, matt, alkidgyanta kötőanyagú zománcfesték fa- és fém felületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket.

Trinát Aqua magasfényű zománcfesték

6.400 Ft
Raktáron

Trinát Aqua magasfényű zománcfesték egy prémium vízbázisú festék, mely gyors száradással és magasfényű végeredménnyel rendelkezik. Könnyen használható, ideális fa-, fém- és PVC felületek festéséhez. Rugalmas, időjárásálló, és gyermekjátékok bevonására is alkalmazható. A festék rendkívüli fedőképességgel és esztétikus, egyenletes felülettel szolgál.

Kiadósság: kb. 10m2/l

Trinát magasfényű zománcfesték

2.590 Ft -tól
Raktáron

Trinát magasfényű zománcfesték vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, védi a fa- és fémfelületeket a nedvesség káros hatásaitól. Könnyen terül, alkalmazható beltéri és kültéri felületeken egyaránt. Az alkidgyanta kötőanyagnak köszönhetően tartós, magasfényű bevonatot biztosít. Ecsettel, hengerrel és szórással is felhordható. Ideális választás DIY és professzionális projektekhez egyaránt.

Kiadósság: kb 10 m2/l

(0)

Trinát selyemfényű zománcfesték

6.190 Ft -tól
Raktáron

Trinát selyemfényű zománcfesték a tökéletes választás fa- és fémfelületek szépségének megőrzéséhez és felfrissítéséhez! Ez a kiváló minőségű festék selyemfényű felületet képzes és kiválóan terül. Ezzek biztosítva a sima és egyenletes felületet. Az alkidgyanta kötőanyagnak köszönhetően tartós bevonatot képez, így hosszú ideig megőrzi az újonnan festett felület frissességét és szépségét. Nagy fedőképessége révén jól takar, emellett jól terül, így könnyen és egyenletesen lehet vele dolgozni, akár kezdőként is. Legyen szó kültéri vagy beltéri felületekről, fa-, vas- vagy acélfelületekről, a Trinát selyemfényű zománcfesték ideális választás.

Kiadósság:15 m2/l

Trinát Termol hőálló radiátorzománc fehér

5.450 Ft -tól
Raktáron

A Trinát Termol radiátor zománc egy magasfényű, fehér színű, jól terülő, alkid-uretán gyanta kötőanyagú, 100°C-ig hőálló zománcfesték radiátorok, bojlerek, csővezetékek festésére. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket.

Kiadósság: kb 16 m2/l

Trinát Unitop aqua matt univerzális festék

10.900 Ft -tól
Raktáron
Matt, vízzel hígítható, akrilgyanta kötőanyagú univerzálisan alkalmazható festék fal-, fa-, fém és PVC felületekre. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít.

Trinát Aqua Unitop selyemfényű zománcfesték Dióbarna RAL 8011 2,5L

14.800 Ft
Raktáron

A Trinát Aqua Unitop selyemfényű zománcfesték Dióbarna RAL 8011 2,5L gyorsan száradó, időjárásálló és univerzálisan használható festék, amely ideális kül- és beltéri felületekhez egyaránt. A festék víz bázisú így környezetbarát és oldószerszagtól mentes, ezeknek köszönhetően gyerekjátekok festésére is alkalmas. A hagyományosabb ecset és hengerrel történő felhordás melett szórásra is alkalmas a festék.

Kiadósság: kb. 10 m2 / liter

Trinát Mesterzománc magasfényű fehér

9.350 Ft -tól
Raktáron

Trinát Mesterzománc magasfényű fehér egy professzionális minőségű festék. A magasfényű felültete tartósan megőrzni és ellenáll az időjárási körülményeknek. Alkidgyanta kötőanyagú zománcfesték jól terül és alkalmas fa- és fém felületekre. Esztétikus, egyenletes felületet biztosít. Nem tartalmaz aromás szénhidrogéneket.

Kiadósság: kb 18m2/l

Amikor napirendre kerül a festés, akkor az egyik legfontosabb feladatunk a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező festékek kiválasztása. A zománcfestékek sok esetben ideális alternatívát jelentenek, ugyanis nagyon sokoldalúan tudjuk használni. A fából, illetve fémből készült felületeken is nagyon jól működik, de akár a falakra is hatékonyan alkalmazhatóak. A zománcfesték alapvetően a fényesség szerint csoportosítható. E tekintetben vannak a matt, a selyemfényű, illetve a magasfényű változatok. Emellett a hígítási tulajdonságuk is eltérő lehet, egyrészt vannak a vízbázisú zománcok, másrészt pedig az oldószeres. A vizes típusok környezetbarát megoldásnak számítanak, ugyanis nem tartalmaznak hígítót.

Az oldószeres fajták viszont sokkal testesebb bevonatot képeznek a felületen, ami sok esetben elengedhetetlen az elérni kívánt végeredményhez. Ezek a festékek abban különböznek a hagyományos társaiktól, hogy a felületre kenve egy filmréteget lehet kialakítani velük. Ennek köszönhetően képes növelni a felület kopásállóságát, víztaszító képességét, mindemellett pedig a sérülésektől és a szennyeződésektől is képes megvédeni. Csak arra kell figyelnünk, hogy a felületeket, legyen szó fáról, fémről vagy falról, gondosan elő kell készíteni, mielőtt bekennénk zománcfestékkel. A felületet alaposan meg kell csiszolni, szükség esetén pedig korrózióvédelemmel ellátott alapozóval is be kell kenni. Ezt követően ecsettel, hengerrel vagy szórásos technikával egyaránt fel tudjuk vinni a festékanyagot.

Az oldal tetejére