Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajzatképzés

Építő és Segédanyagok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Ajzatképzés kategóriában.
Rendezés:

ArmoTec statikai makroszál betonacél helyett 3kg

12.800 Ft
Raktáron

Az ArmoTec statikai makroszál vagy más néven fiber szál alkalmazásával egy szálerősített beton készíthető, amivel kiváltható a betonacél háló. 

Baumit Nivello Quattro önterülő ajzatkiegyenlítő 1-20mm 25kg

5.780 Ft
Rendelhető

Baumit Nivello Quattro az ideális választás gyors és hatékony beltéri aljzatkiegyenlítéshez (1-20 mm vastagság). Emelt szilárdsága (C20) régi és új felületeken is biztosítja a tökéletes alapot burkolás előtt. Gyors kötése lehetővé teszi hogy 2-3 óra múlva már járható, valamint 3 mm-es rétegvastagságig 24 óra elteltével burkolható. Kiválóan alkalmazható padlófűtés esetén is.

Anyagszükséglet: Kb. 1,5 kg/m²/mm

Baumit Hobby Esztrich 25kg

1.780 Ft
Raktáron

Előrekevert, kész szárazbeton esztrich készítésére. Gépi és kézi bedolgozásra. C20-as szilárdsági osztály.

Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Baumit Alpha 2000 gépi esztrich 40kg

Rendelhető
A Baumit Alpha 2000 gépi esztrich 40kg egy kiváló minőségű gyárilag előkevert esztrich gépi feldolgozásra. Zsugorodásmentes és nagyon jó önterülő tulajdonságok jellemzik, padlófűtéshez is alkalmas. A terméket beltérben lehet alkalmazni.

Baumit Nivello 10 cementes ajzatkiegyenlítő 3-10mm 25kg

6.550 Ft
Raktáron

Baumit Nivello 10 egy gyorsan kötő, cement alapú önterülő aljzatkiegyenlítő, ideális régi és új beltéri felületek padlóburkolás előtti kiegyenlítéséhez. Emelt szilárdságú (C25), padlófűtésre is alkalmazható. Könnyű feldolgozhatóság, gyors szilárdulás, és kiváló öntési tulajdonságok jellemzik, járható már 6-8 óra után. Burkolható rétegvastagságtól függően kb. 18-36 óra múlva.

Anyagszükséglet: kb. 1,7 kg/m²/mm

Baumit All in Beton B20 30kg

2.990 Ft
Rendelhető

Baumit All In Beton B20 30kg használatával egyszerűbbé tehető a betonozás. Hiszen ezt az innovatív beton zsákkal egyutt belehet tenni a keverőbe. A csomagolásnak azonban szerepe is van. Feloldódását követően egy természetes szálerősét ad. A betonozás ezáltal gyorsabb és kényelmesebb is, valamint nem keletkezik hulladék.

Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Baumit Cementesztrich 40kg

Rendelhető

A Baumit cementesztrich egy kész szárazbeton.Ideális úsztatott, csúszó és kötőesztrich létrehozásához, padlófűtéshez is alkalmas. Sokoldalúsága révén mindenféle burkolathoz és aljzatra ideális megoldást nyújt, biztosítva a szilárdságot és alkalmazhatóságot. Vastagság: min. 35 mm, igénybevételtől függően.

Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Az oldal tetejére