Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lazúr

Fafestékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Lazúr kategóriában.
Rendezés:

Lazurán 3in1 vékonylazúr

3.900 Ft -tól
Raktáron
A kiváló minőségű Lazurán 3in1 vékonylazúr terméket most mindössze 3.900 Ft -tól-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.
(1)

Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr

5.230 Ft -tól
Raktáron
A kiváló minőségű Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr terméket most mindössze 5.230 Ft -tól-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.
(1)

Lazurán vastaglazúr oldószeres

6.600 Ft -tól
Raktáron
A kiváló minőségű Lazurán vastaglazúr oldószeres terméket most mindössze 6.600 Ft -tól-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr

4.100 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr terméket most mindössze 4.100 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Milesi XGT vízhígítású viaszos vékonylazúr

5.990 Ft -tól
Raktáron
A kiváló minőségű Milesi XGT vízhígítású viaszos vékonylazúr terméket most mindössze 5.990 Ft -tól-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

A kültéri fafelületek védelme kiemelten fontos. De nincs mindenki tisztában azzal, hogy melyik lazúr a megfelelő választás. Természetesen, ebben az esetben is sokat nyom a latban a minőség. Minél jobb minőségű lazúrral dolgozunk, annál időtállóbb felületet fogunk kapni. Az viszont tény, hogy a folyamatot bizonyos időközönként meg kell ismételni. Szerencsére ez években mérhető, illetve számos tényezőtől függ, mint például az adott fafelület mennyire van kitéve az esőnek, az UV sugaraknak stb. A kínálatban található termékek hosszú élettartamot biztosítanak a faanyagoknak, ezáltal sokáig megőrzik esztétikus megjelenésüket. Az viszont korántsem mindegy, hogy mikor választunk vékony, illetve vastag fajtát.

Ahogyan az sem elhanyagolható lépés, hogy miként készítjük elő a felületet a lazúr felviteléhez. Minél alaposabbak az előkészületek, annál tartósabbá válik a bevonat. A vékony lazúr mélyen behatol a fa szerkezetébe, a felületén pedig egy vékony, de annál ellenállóbb réteget képez. Tehát nemcsak felületileg, hanem szerkezetileg is védi a fát. Kiválóan véd a fizikai hatások ellen. Ezért a víz, a szél és a kíméletlen napsütés sem károsítja a fa szerkezetét. Elsősorban a nem mérettartó faszerkezetek esetében érdemes használni. A csekély filmképzés miatt alacsonyabb az esélye a méretváltozás miatti repedésképződésnek. Nem utolsó sorban pedig kiemeli a fa természetes erezetét. A vastag pedig főként a mérettartó, az időjárásnak kevésbé kitett faszerkezetekhez ajánlott. Sötétebb tónusú, ami kevésbé engedi láttatni a fa erezetét.

Az oldal tetejére