Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lazúr

Fafestékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Lazúr kategóriában.
Rendezés:

Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr

4.450 Ft
Raktáron

A Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr kiemelkedő minőségű dekorációs festék, melyet bel- és kültéri fa-, fém-, tégla- és betonfelületek díszítésére és védelmére terveztek. Ezt a festéket kivételes selyemfényű megjelenése, gyors száradási ideje (2 óra) és időjárásállósága teszi kiemelkedővé. Elérhető 12 színben, könnyen felhordható ecsettel vagy hengerrel, és egyaránt alkalmas vintage hatások és időjárás elleni védelem biztosítására.

Kiadósság: kb 9m2/0,75L

Lazurán 3in1 vékonylazúr

1.990 Ft -tól
Raktáron

Lazurán 3in1 vékonylazúr ideális választás kültéri fafelületek védelmére és dekorálására. Biocid tartalmával hatékonyan védi a fát kékgomba, rovarok és gombák ellen. A 3 in 1 funkciója faanyagvédőt, alapozót és lazúrt egyesít, ezáltal egyszerre hordhatjük fel a különböző anyagokat. Ez nem csak leegyszerűsíti a folyamatot de időt és munkát takarít meg. Esztétikus selyemfényű színeivel kiemeli a fa erezetét. A száradási idő rövid, és a vékonylazúrral kezelt felület könnyen karbantartható, hosszú élettartamú.

Kiadósság: 16 m2/l

(1)

Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr

3.990 Ft -tól
Raktáron

A Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúr ideális választás kültéri és beltéri fafelületek védelmére. Vízzel hígítható, akrilgyanta diszperzió kötőanyagú lazúrfesték, mely favédő, alapozó és lazúr egyben. Mélyen beszívódik a farostok közé, védelmet nyújtva a gombák és penész ellen. Selyemfényű színeivel esztétikus megjelenést kölcsönöz a fa felületének. Használd a Lazurán Aqua 3in1 vékonylazúrt, hogy fafelületeid hosszú éveken át megőrizzék szépségüket és védelmüket!

Kiadósság: kb 16m2/l

(1)

Lazurán vastaglazúr oldószeres

6.990 Ft -tól
Raktáron

Lazurán vastaglazúr oldószeres kiváló választás, ha szeretnéd megőrizni a fa természetes szépségét, miközben tartós védelmet biztosítasz neki az időjárás viszontagságaival szemben. A selyemfényű bevonat nem csupán díszít, hanem UV- és időjárásállósága révén is óvja a fafelületeket, függetlenül attól, hogy beltéren vagy kültéren alkalmazod. Vidd fel egyszerűen ecsettel a Lazurán vastaglazúrt, és engedd, hogy a fafelületeid új életre keljenek!

Kiadósság: kb. 13 m2/l

Milesi XGT vízhígítású viaszos vékonylazúr

5.990 Ft -tól
Raktáron
A Milesi XGT vízhígítású viaszos vékonylazúr többféle színben. Időjárásálló, vízlepergető felületkezelő, mely ideális választás kültéri fafelületeknek. Vízbázisú formulációja könnyen használható, és védi a fát az időjárás káros hatásaitól, miközben selyemmatt megjelenést biztosít a kezelt felületen.

A kültéri fafelületek védelme kiemelten fontos. De nincs mindenki tisztában azzal, hogy melyik lazúr a megfelelő választás. Természetesen, ebben az esetben is sokat nyom a latban a minőség. Minél jobb minőségű lazúrral dolgozunk, annál időtállóbb felületet fogunk kapni. Az viszont tény, hogy a folyamatot bizonyos időközönként meg kell ismételni. Szerencsére ez években mérhető, illetve számos tényezőtől függ, mint például az adott fafelület mennyire van kitéve az esőnek, az UV sugaraknak stb. A kínálatban található termékek hosszú élettartamot biztosítanak a faanyagoknak, ezáltal sokáig megőrzik esztétikus megjelenésüket. Az viszont korántsem mindegy, hogy mikor választunk vékony, illetve vastag fajtát.

Ahogyan az sem elhanyagolható lépés, hogy miként készítjük elő a felületet a lazúr felviteléhez. Minél alaposabbak az előkészületek, annál tartósabbá válik a bevonat. A vékony lazúr mélyen behatol a fa szerkezetébe, a felületén pedig egy vékony, de annál ellenállóbb réteget képez. Tehát nemcsak felületileg, hanem szerkezetileg is védi a fát. Kiválóan véd a fizikai hatások ellen. Ezért a víz, a szél és a kíméletlen napsütés sem károsítja a fa szerkezetét. Elsősorban a nem mérettartó faszerkezetek esetében érdemes használni. A csekély filmképzés miatt alacsonyabb az esélye a méretváltozás miatti repedésképződésnek. Nem utolsó sorban pedig kiemeli a fa természetes erezetét. A vastag pedig főként a mérettartó, az időjárásnak kevésbé kitett faszerkezetekhez ajánlott. Sötétebb tónusú, ami kevésbé engedi láttatni a fa erezetét.

Az oldal tetejére