Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális ragasztók

Ragasztók széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Speciális ragasztók kategóriában.
Rendezés:

Soudal bitumenes zsindelyragasztó fekete 280ml

1.700 Ft
Raktáron
Bitumenes Zsindelyragasztó egy kiváló minőségű víz- és időjárásálló, bitumen bázisú rugalmas tömítőanyag, tipikusan tető és egyéb bitumenes szigetelés javításához. Használatra kész, nedves felületen is alkalmazható. Bitumenes vízszigetelések ragasztásához, tetőcserepek, rések és repedések tömítésére, ereszcsatornák csatlakozásához.

Baumit ragasztógipsz gipszkarton ragasztó 25kg

4.290 Ft
Raktáron

Baumit Ragasztógipsz egy gipszkötőanyagú ragasztóanyag, mely erős tapadószilárdsággal és gyors bedolgozhatósággal rendelkezik. Ideális gipszkartonlapok, gipszrostlapok beltéri ragasztásához. Az előkészített alapfelületre könnyen felhordható, a lapokat egyszerűen és hatékonyan rögzíti. 

Anyagszükséglet:kb. 4 kg/m²

Pattex cipőragasztó 50ml

900 Ft
Rendelhető

A legjobb választás cipők és egyéb bőráruk ragasztásához. Különösen erősen ragaszt össze különböző kemény és lágy műanyagokat (lágy PVC, ABS). Száradás után átlátszó és rugalmas.

 

Metylan bordűrragasztó 250g

2.190 Ft
Raktáron

A Metylan bordűrragasztó felhasználásra kész diszperziós ragasztó, amely valamennyi tapéta szegőcsíkot (bordűr) biztonságosan ragasztja a tapétához és falra. Száradás után áttetsző. Tapéta illesztések javítására is kivállóan alkalmas. Könnyen felhordható és igazítható.

 

 

Soudal gipszkarton ragasztóhab kézi 750ml

4.450 Ft
Raktáron

Gyorskötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt, energiát és pénzt takaríthat meg. A Genius Gun fejnek hála, könnyedén, egy kézzel használható. A visszazárható és újra felhasználható.

Az oldal tetejére