Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beltéri falfesték

Rendezés:

Caparol Deckweiss beltéri falfesték fehér 15L

11.390 Ft
Raktáron
A Caparol Deckweiss 15L oldószermentes diszperziós beltéri matt falfesték, mely könnyen alkalmazható és rendkívül kiadós. Magas minősége, könnyű feldolgozhatósága és diffúzióképessége miatt ideális nagy felületek festésére.

Dunatex gold beltéri falfesték fehér 14l

15.600 Ft
Rendelhető

Kimagasló fedőhépességű és fehérségű vizzel hígítható diszperziós matt beltéri falfesték. Könnyen felhordható tartós és esztétikus megjelenésű.

Dunatex silver beltéri falfesték fehér 14l

10.990 Ft
Raktáron

Kiváló fedőképességű, könnyen felhordható matt beltéri diszperziós falfesték. A falak természetes páraáteresztő képességét nem befolyásolja.

 

Héra beltéri falfesték fehér (piros tetős)

3.400 Ft -tól
Raktáron
Kiváló fedőképességű, extra fehér, matt beltéri falfesték. Hozzáadott oldószert nem tartalmaz.

Héra Ceramic mosható beltéri falfesték

8.960 Ft -tól
Raktáron

A Héra Ceramic speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

(2)

Héra Clean&Style mosható beltéri falfesték

2.490 Ft -tól
Raktáron
Mosható, dörzsálló, tisztítható és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték
(1)

Héra Diszperzit beltéri falfesték fehér

3.200 Ft -tól
Rendelhető

Vízes bázisú Kiváló fedőképességű matt fehér beltéri falfesték, könnyen felhordható, fehér, színezhető matt belső falfesték.

Héra Diszperzit mennyezetfesték fehér 14l

6.950 Ft
Rendelhető
Matt, jó fedőképességű, könnyen felhordható beltéri falfesték. A bevonat pára-, és légáteresztő, a fal természetes légzését nem akadályozza.

Héra gold beltéri falfesték

6.750 Ft -tól
Raktáron
Kiemelkedő fedőképességű matt fehér beltéri falfesték. A fal természetes légzését nem akadályozza.

Héra Mészfesték fehér

4.350 Ft -tól
Raktáron

Jó fedőképességű, fehér, matt, főként mész kötőanyagú kül- és beltéri falfesték. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindemellett oldószer- és biocidmentes. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a HÉRA mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.

Héra páraáteresztő szilikát kül- és beltéri falfesték fehér 10L

31.750 Ft
Raktáron
A Héra páraáteresztő szilikát kül- és beltéri falfesték 10L egy kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült festék, melynek fő jellemzői közé tartozik a páraáteresztő képesség, a víztaszító és öntisztuló hatás és az ásványi matt felület. Ez a festék természetes ellenállást nyújt a mikroorganizmusokkal, mint például a gombákkal és a penésszel szemben. Emellett környezetbarát megoldás, ami nem bocsát ki káros anyagokat a levegőbe. A Héra páraáteresztő szilikát falfesték ideális választás akár műemlékek felújításához is. A végeredmény pedig egy antisztatikus felület, amely ellenáll a szennyeződéseknek és a porral szemben.

Héra páraáteresztő szilikát kül- és beltéri falfesték fehér 5L

17.250 Ft
Raktáron
A Héra páraáteresztő szilikát kül- és beltéri falfesték 5L egy kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült festék, melynek fő jellemzői közé tartozik a páraáteresztő képesség, a víztaszító és öntisztuló hatás és az ásványi matt felület. Ez a festék természetes ellenállást nyújt a mikroorganizmusokkal, mint például a gombákkal és a penésszel szemben. Emellett környezetbarát megoldás, ami nem bocsát ki káros anyagokat a levegőbe. A Héra páraáteresztő szilikát falfesték ideális választás akár műemlékek felújításához is. A végeredmény pedig egy antisztatikus felület, amely ellenáll a szennyeződéseknek és a porral szemben.

A belső dizájn szempontjából alaptényezőnek számít a falak színe, bármelyik helyiségről legyen szó. Ha úgy tetszik, akkor a beltéri falfesték esetében használhatunk fehéret, de bátran játszadozhatunk a színekkel és az árnyalatokkal, az előre kevert termékeknek hála. Természetesen nem csupán egyetlen típus létezik manapság, éppen ezért nem árt alaposan szemügyre venni, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre a rendelés során. A dörzsálló, mosható beltéri falfestékek rendkívül népszerűek manapság. A konyhában gyakran kerül zsíros szennyeződés a falakra, ami egyszerűen eltávolítható abban az esetben, ha dörzsálló változat fedi a falat.

A gyerekek gyakran használják rajztáblának a falakat, ilyen módon is igyekeznek kiélni a bennük buzgó kreativitást. Viszont a műalkotásokat nem kell átfesteni, elég egyszerűen csak lemosni. További pozitív tulajdonsága a kínálatban szereplő beltéri falfestékeknek a kiváló fedőképesség, ami gazdaságos használatot eredményez. Megfelelő alapozás esetén minőségi falfestékből elegendő mindössze egy réteget felvinni a felületre a tökéletes fedés érdekében. A fal a festék száradását követően nem válik csíkossá, foltossá. Fontos szem előtt tartanunk a tényt, miszerint minél jobb minőségű festéket használunk, annál könnyebb dolgunk lesz a munka során. A tartós bevonat mellett, jogos elvárás a páraáteresztő képesség, aminek szintén eleget tesznek a webáruház termékei. A beltéri falfesték hengerrel, ecseteléssel, vagy a megfelelő szóróberendezéssel egyaránt felvihető a kívánt felületre.

Az oldal tetejére