Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jól mutat a homlokzaton a nemesvakolat

A homlokzatok bevonására leggyakrabban alkalmazott termék a vékony-, illetve nemesvakolat. Bár szakmai területen gyakran tesznek különbséget a kétféle típus között, a köznyelvben olykor szinonimaként használják.

Voltaképpen mindkét készítményt ugyanazzal a céllal viszik fel a felületekre, csak az egyiket alapozást után vékonyabb, a másikat direkt formában és vastagabb rétegben. Alapvetően inkább szürkés árnyalatú, de könnyen színezhető, így mindig olyan árnyalatban keverhető ki, amire leginkább szükség van a hangulat megteremtésére. Egyszerű vele dolgozni és teljesen megfizethető.

Érdemes alaposan körülnézni a nemesvakolat felhozatalban

A nemesvakolat felhozatal az idők során sokat bővült. A Baumit, Dryvit, Héra márkák kínálatában egyaránt elérhetőek kisebb-nagyobb kiszerelések. A kötőanyag bennük lehet műgyanta, szilikon, esetenként szilikát. Többnyire 1,5-3 mm átmérőjű szemcséket tartalmaznak. Könnyen felhordható a közvetlen betonfelületekre vagy a hőszigetelő elemekre.

A jó páraáteresztésről is gondoskodtak a gyártók, így a nedvesség eltávozását a falakból semmi sem fogja gátolni. Igen kedvelt a Héra Thermotek Szilikon vékonyvakolat a felhasználók körében. Az UV stabil és öntisztuló felületet képző szilikongyanta, valamint módosított akrilát diszperzió alkotóelemekből összeállított komponens hosszú időn át megőrzi eredeti szépségét. Az alga és a penész sem fog megtapadni rajta. Hidrofób tulajdonságait a mechanikai ellenállóképessége teszi teljessé. Mérd fel bátran a teljes nemesvakolat kínálatunkat és dönts az igényednek leginkább megfelelő mellett!

Tartalomhoz tartozó címkék: nemesvakolat nemesvakolat vásárlás
Az oldal tetejére