Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nemesvakolatok, vékonyvakolat

Vékonyvakolatok és lábazati vakolatok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Nemesvakolatok, vékonyvakolat kategóriában.
Rendezés:

Thermotek vakolatalapozó 15l

24.400 Ft
Raktáron

Kiváló fedőképességű, fehér, matt érdes felületű alapozófesték.  Elősegíti a THERMOTEK és a DRYVIT vakolatok jobb tapadását. Használatával a hőszigetelő rendszer mechanikai szilárdsága, a rétegek egymáshoz tapadása nagymértékben megnő. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal szellőzését nem gátolja.

Kiadósság:6-8 m2/L

Thermotek vakolatalapozó 5l

9.990 Ft
Raktáron

Kiváló fedőképességű, fehér, matt érdes felületű alapozófesték.  Elősegíti a THERMOTEK és a DRYVIT vakolatok jobb tapadását. Használatával a hőszigetelő rendszer mechanikai szilárdsága, a rétegek egymáshoz tapadása nagymértékben megnő. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal szellőzését nem gátolja.

Kiadósság:6-8 m2/L

Thermotek szilikát vékonyvakolat alapozó 10l

22.490 Ft
Rendelhető
Kiváló fedőképességű, fehér, matt érdes felületű alapozófesték. Elősegíti a THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolatok jobb tapadását. Használatával a homlokzati rendszer mechanikai szilárdsága, a rétegek egymáshoz tapadása nagymértékben megnő, homogén megjelenést biztosít a THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat számára. Az alapozó jó páraáteresztő, így a bevonat a fal természetes szellőzését nem gátolja.

Héra Thermotek Szilikon vékonyvakolat kapart 1,5mm fehér 25kg

20.990 Ft
Rendelhető

A [PRODUCT] egy prémium minőségű, szilikongyantával és módosított akrilát diszperzióval készült vékonyvakolat. UV- és fényálló, víztaszító, penészgátló és öntisztuló tulajdonságai hosszú távon megőrzik a felület tisztaságát és eredeti kinézetét, miközben mechanikailag is ellenálló és rugalmas marad.

Kiadósság: kb 9-10 m2 / 25kg

Héra Thermotek szilikát vékonyvakolat kapart 1,5mm fehér 25kg

19.790 Ft
Rendelhető

A Héra Thermotek szilikát vékonyvakolat kapart 1,5mm fehér 25kg egy innovatív, légáteresztő és mikroorganizmusokkal szemben ellenálló vakolat. Kiváló védelmet nyújt műemlékekhez és hagyományos épületekhez egyaránt, megőrizve az esztétikát és minimalizálva a szennyeződéseket. Az UV-állósága révén hosszú távon megőrzi eredeti megjelenését, és színezhető a széles színválasztékban, testreszabva a tervezési igényeket. Kiválóan alkalmas vályogházra is


Kiadósság: 8-10 m2/ 25kg

Dryvit vékonyvakolat kapart 1,5mm 25kg

10.990 Ft
Raktáron

A Dryvit vékonyvakolat kapart 1,5mm 25kg egy kiváló minőségű diszperziós kötőanyagú vakolat, mely könnyen applikálható és tartós felületet biztosít. Vízlepergető szilikonnal és alga-és penészgátló adalékokkal rendelkezik, és minimális vízfelvevő képességgel rendelkezik. UV-álló és több ezer színre színezhető. Ideális választás homlokzati felületek díszítésére és hőszigetelő rendszerek befejező rétegeként való alkalmazásra.

Színt ide kattintva tudsz választani

Kiválasztottad a színt és biztosra szeretnél menni? Rendelj színmintát belőle

Színmintát szeretnék rendelni

(1)

Dryvit vékonyvakolat dörzsölt 2mm 25kg

10.990 Ft
Raktáron

Fedezze fel a Dryvit vakolat dörzsölt 2mm 25kg, amely vízlepergető szilikonnal és alga- penészgátló adalékkal rendelkezik. Ez a könnyen applikálható vékonyvakolat tartós és esztétikus felületet biztosít homlokzatok számára. Válasszon több ezer szín közül és varázsolja még szebbé otthonát!

Színt ide kattintva tudsz választani

(1)

Baumit PremiumPrimer prémium vakolatalapozó 5kg

12.570 Ft
Raktáron

A Baumit PremiumPrimer prémium vakolatalapozó 5kg egy kiváló minőségű alapozó, amely ideális nedvszívás-kiegyenlítésre és a Baumit vékonyvakolat tapadásának elősegítésre. A termék feldolgozásra kész, prémium fedőképességgel rendelkezik. Pórusszűkítő hatása részben csökkenti a vakolatok nedvszívóképességét anélkül, hogy befolyásolná a páraáteresztő képességet.

Színt ide kattintva tudsz választani

Baumit StarTop prémium szilikonos vékonyvakolat 25kg

36.680 Ft -tól
Raktáron

Baumit StarTop prémium vékonyvakolat 1. színcsoport 25kg vízlepergető tulajdonságának köszönhető az esővíz lemossa a megtapdt szennyeződéseket. A felület gyors száradása pedig megakadályozza algák és penészek kialakulását. A Baumit StarTop vékonyvakolat tulajdonságainak köszönhetően a homlokzat tiszta és újszerű állapotát hosszú távon megőrzi.

Színt ide kattintva tudsz választani

Baumit SilikonTop vékonyvakolat 25kg

26.150 Ft -tól
Raktáron

A Baumit SilikonTop vékonyvakolat 25kg kiváló minőségű homlokzati vékonyvakolat, szilikongyanta kötőanyaggal, mely magas vízlepergető és páraáteresztő képességgel rendelkezik. Ellenáll a szennyeződésnek és időjárásálló. Könnyen feldolgozható, univerzálisan felhasználható, védi a homlokzatot a károsodástól. A tökéletes választás, ha tartós, magas minőségű homlokzati vékonyvakolatra van szükséged.

Színt ide kattintva tudsz választani

Baumit DuoTop Akril vékonyvakolat 25kg

16.380 Ft -tól
Raktáron

A Baumit DuoTop 25kg egy kiváló minőségű, műgyanta kötőanyagú homlokzati vékonyvakolat. A vékonyvakolat több száz színben és két textúrában elérhető. A vékonyvakolat ellenáll az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak, valamint hosszú élettartamú. Megfelelően alkalmazva az eredmény egy szép, egyenletes, esztétikus homlokzat. Leginkább hőszigetelő rendszerek fedőbevonataként alkalmazzák.

Színt ide kattintva tudsz választani

Baumit UniPrimer vakolatalapozó

9.370 Ft -tól
Raktáron

A Baumit UniPrimer vakolatalapozó egy kiváló minőségű, feldolgozásra kész alapozó, ideális homlokzati vékonyvakolatokhoz (pl. Baumit DuoTop, Baumit SilikonTop). Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, elősegíti a tapadást és kiegyenlíti az alapfelület nedvszívását, biztosítva a vakolat megbízható rögzülését és hosszú távú minőségét.

Anyagszükséglet: tapaszolt felületen kb. 0.2 - 0.25 kg/m² , vakolt felületen kb. 0.4 kg/m² 

Színt ide kattintva tudsz választani

Mint, ahogy a nevükben is benne van, a vékonyvakolat felvitele vékonyan, azaz pár milliméter vastagságban történik. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy a falfelület kellőképpen sima és egyenes legyen, különben a hibák, illetve az egyenetlenségek át fognak látszani rajta. A vékonyvakolat lényegében nem más, mint egy fedőbevonat, ami általában hőszigetelő rendszerek bevonására, valamint a beton homlokzatfelületek díszítésére szolgál. Két struktúra létezik belőle: az egyik a kapart, a másik pedig a dörzsölt. Ez utóbbit gördülő szemcsés vakolatnak is szoktuk nevezni, mert az anyagba 1,5-3 milliméteres szemcséket kevernek. A bennük található kötőanyagok szerint is lehet csoportosítani őket.

Ez alapján vannak műgyanta, szilikon és szilikát vékonyvakolatok is. Mindegyiknek megvan a maga előnye, illetve hátránya, amit érdemes figyelembe venni vásárláskor. Mind közül az egyik legnépszerűbb a műgyantás, ennek van a legkedvezőbb ára. A szilikonos fajta már valamivel drágább, viszont jobb vízlepergető képességgel rendelkezik, illetve a napsugárzással és az algásodással szemben is ellenállóbb. A szilikátost pedig ott érdemes használni, ahol fontos a kimagasló lég- és páraáteresztés. Ilyenek például a vályogházak és a homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek. Bár szakmailag van némi különbség a vékonyvakolatok és a nemesvakolatok között, a köznyelvben egymás szinonímájaként szokták használni a két kifejezést. A nemesvakolatot főleg régebben használták, onnan lehet megismerni, hogy szürke színe és durva struktúrája van.

Az oldal tetejére