Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Itt a falfesték beszerzésének ideje!

A fagymentes időszakkal együtt elérkezik a lakásfelújítás és a megfelelő falfesték beszerzése iránti igény. Sokan szeretnék hamar letudni a beltéri és a homlokzati festést, hogy nyáron már tényleg csak a kikapcsolódásra fordíthassák a szabadidőt.

A tavaszi hónapok egyébként is magukkal hozzák az újjászületés iránti igényt, ez pedig akkor sincs másként, ha a személyes élettér kialakításáról van szó. Nyilvánvaló, hogy beltéri és kültéri használatra egészen más jellemzőkkel bíró festékeket érdemes választani. Míg a belső terekben a penészgátló összetevők és a moshatóság vannak a népszerűségi lista élén, addig a homlokzaton az időjárás viszontagságainak való ellenállás és a rugalmas felületképzés a legfontosabb szempontok. 

Színes falfesték a lakberendezés szolgálatában

A falak kétségkívül a legnagyobb felületek a helyiségekben. Nem véletlen, hogy a színválasztás alapvetően határozza meg az enteriőr hangulatát. A mai trendeket követve, akár több szín is helyet kaphat az egyes falszakaszokon. Érdemes a lakberendezési stílust is szem előtt tartani a beltéri falfesték kiválasztásakor, ugyanis egy jó döntéssel optikailag alakítható a tér. Mi a helyzet akkor, ha a homlokzatot kennéd le saját kezűleg? A házilagos megoldások korát éljük, ehhez pedig minden szükséges alapanyag beszerezhető ma már. A homlokzati falfesték mellett, ne feledkezz meg a mélyalapozókról sem! Ez utóbbiak gondoskodnak a falazat előkészítéséről és köszönhetően a speciális összetételnek, a kültéri falfesték is könnyebben, tartósabb végeredménnyel tapad meg. 

Tartalomhoz tartozó címkék: falfesték falfesték vásárlás
Az oldal tetejére