Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falfestékek

Festékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Falfestékek kategóriában.
Rendezés:

Maston Stone márványkő hatású festék spray

4.100 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston Stone márványkő hatású festék spray terméket most mindössze 4.100 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Poli-Farbe Inntaler beltéri falfesték fehér 15l

12.190 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Poli-Farbe Inntaler beltéri falfesték fehér 15l terméket most mindössze 12.190 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Héra Diszperzit mennyezetfesték fehér 14l

8.290 Ft
Rendelhető
A kiváló minőségű Héra Diszperzit mennyezetfesték fehér 14l terméket most mindössze 8.290 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Héra Prémium Latex selyemfényű beltéri falfesték fehér 4l

15.100 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Héra Prémium Latex selyemfényű beltéri falfesték fehér 4l terméket most mindössze 15.100 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Inntaler Prémium Latex beltéri falfesték fehér 15l

16.050 Ft
Rendelhető
A kiváló minőségű Inntaler Prémium Latex beltéri falfesték fehér 15l terméket most mindössze 16.050 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Héra Rusztikus beltéri falfesték fehér 15l

34.300 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Héra Rusztikus beltéri falfesték fehér 15l terméket most mindössze 34.300 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Héra Diszperzit homlokzatfesték fehér 14l

16.990 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Héra Diszperzit homlokzatfesték fehér 14l terméket most mindössze 16.990 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Dunatex silver beltéri falfesték fehér 14l

10.990 Ft
Rendelhető
A kiváló minőségű Dunatex silver beltéri falfesték fehér 14l terméket most mindössze 10.990 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Dunatex gold beltéri falfesték fehér 14l

15.600 Ft
Rendelhető
A kiváló minőségű Dunatex gold beltéri falfesték fehér 14l terméket most mindössze 15.600 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston Stone homokkő hatású festék spray

4.100 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston Stone homokkő hatású festék spray terméket most mindössze 4.100 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Modakril homlokzatfesték fehér 15l

43.890 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Modakril homlokzatfesték fehér 15l terméket most mindössze 43.890 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.
(1)

Héra Prémium 3in1 pigmentált alapozó fehér 10l

8.500 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Héra Prémium 3in1 pigmentált alapozó fehér 10l terméket most mindössze 8.500 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

A színes falfesték remek megoldást nyújt, ha egy kis változatosságra vágysz és úgy döntesz átfested a falakat. Ez esetben csak arra kell figyelned, hogy beltéren vagy pedig kültéren használható változatokra lesz-e szükséged. Nálunk mindkettőt megtalálod, sőt, még azokat az alapozókat is be tudod szerezni, amelyek jobb tapadást és nagyobb fedőképességet biztosítanak a festékeknek. Íme, a színes falfesték termékajánlónk!  Nálunk sokféle színes falfesték, van, amelyekkel gyorsan, kényelmesen tudsz dolgozni, a munkáddal pedig nemcsak szép, hanem időtálló végeredményt érhetsz el. A Héra prémium falfesték remek választás, ha beltéri falakat szeretnél átszínezni, sőt, betonból, illetve gipszkartonból készült felületekre is kiválóan alkalmazható.

Ezzel a termékkel matt hatást tudsz elérni, ami pedig a színeket illeti, 51 árnyalatban kapható. A gyári színek egymással is, illetve a Héra prémium matt fehér festékkel is keverhetőek, ami azt jelenti, hogy összesen több ezer árnyalat jeleníthető meg. A színes falfesték kínálatunkban a Poli-Farbe Platinum illatosított beltéri falfestéket is megtalálod. Az új vakolt, glettelt, illetve a régi festett felületek átszínezésére is tökéletes, sőt, gipszkartont és tapétát is festhetsz vele. Ezzel is matt hatású bevonatot tudunk képezni a felületeken, ami tartós és könnyen tisztítható lesz. A csepegésmentes tulajdonságának köszönhetően, nagyon gyorsan és kényelmesen lehet vele dolgozni. Többek között hunyorzöld, körömvirág, zsálya és gólyahír árnyalatban is kapható. 

Az oldal tetejére