Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Időtálló kültéri feszültségmentesítő lemez

A kültéri feszültségmentesítő lemez alkalmazása egyre népszerűbbé válik az építőiparban és nem véletlenül. Ezek az innovatív megoldások számos előnyt kínálnak, különösen, ha olyan kiváló minőségű termékeket választunk, mint a Baumit AquaSafe vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez.

Elsődleges előnye a tartósság és az időjárásállóság. A Baumit AquaSafe különösen ellenáll az esőnek, hónak és a hőmérséklet ingadozásainak, így hosszabb távon védi az épületeket a károsodástól. Másodsorban pedig kiemelkedő vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Megakadályozza a víz bejutását a fal szerkezetébe, így megelőzve a penész kialakulását, a nedvesség okozta szerkezeti károkat és a hőszigetelő rétegek romlását. Ez különösen fontos a tetők, teraszok és erkélyek esetében.

A repedések megelőzése feszültségmentesítő lemezzel

A feszültségmentesítő lemez, mint a Baumit AquaSafe, hatékonyan oszlatja el a feszültséget az épületszerkezetben, így megelőzi a repedések és egyéb szerkezeti károk kialakulását. Ez különösen fontos a hőmérséklet változásainak kitett felületek esetében.

A Baumit AquaSafe termékek alkalmazása egyszerű és gyors, amivel időt és pénzt takaríthatunk meg a kivitelezés során. A könnyen felhordható anyagok és a gyors száradási idő révén, a munka hatékonyabban végezhető el.

A Baumit AquaSafe környezetbarát összetétele révén, hozzájárul a fenntartható építkezés kivitelezéséhez. Nem tartalmaz a környezetre káros anyagokat, így biztonságosak az emberi egészségre és a környezetre egyaránt.

Az oldal tetejére