Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

lakkok, olajok

Rendezés:

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk magasfényű 0.75l

8.870 Ft
Raktáron
Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!

Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű

8.870 Ft
Raktáron

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, selyemfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk!

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l

5.350 Ft
Raktáron

Univerzálisan alkalmazható vízbázisú, magasfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint lambériák, polcok, korlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. Alkalmas pácolt felületek lakkozására is, de ne használjuk fóliás, laminált felületű vagy MDF anyagú bútorokra.

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakk selyemfényű 0.75l

5.350 Ft
Raktáron

Univerzálisan alkalmazható vízbázisú, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint lambériák, polcok, korlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. Alkalmas pácolt felületek lakkozására is, de ne használjuk fóliás, laminált felületű vagy MDF anyagú bútorokra.

Lazurán csónaklakk

5.620 Ft -tól
Raktáron
Oldószeres, magasfényű lakk. Csónakok, fából készült vízbe merülő szerkezetek lakkozására alkalmazható. Alkalmas poliészter anyagú csónakok védelmére is. Kitűnően használható belső térben lévő fafelületekre. Átlátszó védőfilmet képez a fa felületén, és hosszú időn át védi a fát. Fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától.

Lazurán Prémium lakk magasfényű

6.030 Ft -tól
Raktáron
Oldószeres magasfényű lakk. Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek lakkozására is szolgál. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Lazurán Prémium lakk selyemfényű

6.030 Ft -tól
Raktáron

Oldószeres selyemfényű lakk.Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek akkozására is szolgáló oldószeres, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Lazurán Univerzális beltéri lakk magasfényű 0.75l

2.510 Ft
Rendelhető

Univerzálisan alkalmazható oldószeres, magasfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint fatáblák, lambériák, polcok, fakorlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. A bevonat jól tapad, az általános háztartási tisztítószereknek ellenáll. Új és régi felületeken egyaránt használható. Pácolt felületek lakkozása esetén végezzen próbát!

Supralux Gemini kétkomponensű magasfényű parkettalak 4l

23.650 Ft
Raktáron

Színtelen magasfényű beltéri lak. Parketta és mást beltéri fafelületek lakkozására ajnánlott.

 

Trinát magasfenyu lakk

3.100 Ft -tól
Raktáron
Oldószeres, magasfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek lakkozására is ajánljuk. A bevonat jól tapad, az általános háztartási tisztítószereknek ellenáll. Új és régi felületeken egyaránt használható.
Az oldal tetejére