Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Véd és díszít a kültéri falfesték

A homlokzat felújításakor, a kültéri falfesték mindig kulcsfontosságú tényezőként jelenik meg, aminek kiválasztására megéri odafigyelni. Egy lakás esetében nem elég, ha az csak belül szolgálja ki az elvárásokat, ugyanis a környezetbe illeszkedőnek kell lennie, amiben meghatározó tényező a kinézet.

Sokféle szín közül választhatsz, de a minőségre mindig figyelj! Teljesen alapvető elvárásnak minősül, hogy az minél tovább tartson, hiszen senki sem akar minden ében újra ecsetet ragadni és az egész házat körbepingálni. Szerencsére, erre nem lesz szükséged, ha figyelsz a részletekre és a kültéri falfesték kínálatunkból válogatsz. Lássuk, hogy miként érdemes nekikezdened a munkának!

Használj alapozót a kültéri falfesték felvitele előtt!

Mielőtt a kültéri falfesték felkerülne, mindig fontos alapozni! Ennek a célja, hogy a felület szívóképességét kiegyenlítse, valamint leköti a porszemcséket. Ezt követően jöhet a lényegi festés, de semmiképpen ne kapkodd el! Válaszd ki a kellő mennyiséget! A kínálat széles. 1-től egészen 15 literig többféle kiszerelést találhatsz. A Héra és Modakril termékeink hosszú éveken keresztül kitartanak, még a zord időjárási viszonyokkal szemben is. Legyen szó esőről vagy erős UV sugárzásról, a fakulástól nem kell tartanod. A szilikát, páraáteresztő típus folyamatos szellőzést biztosít, amivel megelőzhető a penészedés kialakulása. A mészfesték kellemes látványt nyújt, ráadásul oldószertől és biocidtól mentes. A kiváló kültéri falfesték ecsettel, hengerrel vagy géppel felvihető és azonnal kellemes látványt biztosít.

Az oldal tetejére