Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Varázsold újjá az otthonodat beltéri falfesték segítségével!

A lakásfelújítás időszakában a beltéri falfesték nélkülözhetetlen alapnak számít. Az évek során a falak állapota jelentősen romolhat, pláne akkor, ha korábban nem a megfelelő minőségű festék került azokra. Nem véletlenül választják napjainkban egyre többen a mosható típusokat, hiszen így akár a gyermekek alkotó tevékenységeinek nyomait is könnyedén eltünthethetjük.

Vannak olyan felületek, amelyek a szennyeződésnek fokozottan ki vannak téve. A sarkok, a villanykapcsolók környéke, az ágy, a kanapé melletti területek tipikusan ilyennek számítanak. Mire érdemes tehát odafigyelni akkor, ha az ideális festék kiválasztása a cél? Mennyire játszik szerepet a vásárlói döntések meghozatalában az aktuális divat? 

A beltéri falfesték között a sötét színek még mindig menők! 

A sötét színű beltéri falfesték még mindig nagy népszerűségnek örvend, viszont korántsem mindegy, hogy milyen helyiségbe választjuk. A kisebb alapterületű, kevés természetes fénnyel rendelkező szobákba inkább a világos árnyalatok javasoltak, ezek ugyanis nagyobbnak láttatják a teret. A nagyobb helyiségekben már szabadabban engedhetjük fantáziánkat, akár többféle szín is helyet kaphat a falakon. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mennyezetet mindenképpen érdemes világosabb színűre festeni. 

A korszerű beltéri falfesték a laikusok részéről is egyszerűen felhasználható. A mai árak mellett, minden korábbinál többen választják a könnyen felvihető, szinte alig csepegő, minőségi festékeket. Ezekkel könnyedén lehet dolgozni és néhány ecset, festőhenger birtokában bárki elvégezheti velük a lakásfestéshez szükséges feladatokat. 

Az oldal tetejére