Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tudnivalók a spray festékek használatáról

Sok esetben előfordul, hogy nem falfelületeket szeretnénk festeni, hanem más szerkezeteket, tárgyakat, amit a spray festékek használatával tudunk praktikusan megtenni.

Amikor ugyanis nem egy nagy és összefüggő, sima felületen dolgozunk, akkor nem célszerű ecsetet, illetve hengert használni. Sokkal egyszerűbb, ha a flakonból kifújjuk a festőanyagot. 

Tipikusan ilyen, amikor valamilyen fémtárgyat vagy burkolóelemet szeretnénk átfesteni az általunk választott színre. Ilyenkor a spray kiszerelésű termékek nagymértékben megkönnyítik a dolgunkat, hiszen egyszerűen használhatóak, ráadásul ugyanolyan szép fedést biztosítanak, mint a “vödrös” társaik.  

Hol és miként lehet használni a spray festékeket? 

A spray festékeket elsősorban a fémből készült szerkezetekre, tárgyakra tudjunk használni, azok ugyanis speciális kezelést igényelnek. Többek között alumínium, réz, valamint ónozott és horganyzott felületeken is jól működnek. A felületre fújva ellenálló bevonatot képeznek, aminek köszönhetően a víz, az olaj, a lúg, sőt, még a só sem okozhat kárt benne. Mivel a környezeti hatásokkal szemben is jól védenek, így nincs akadálya annak, hogy a szabadban alkalmazzuk. Különösen jó szolgálatot tesznek a kültéri burkolólapok befedésére. A spray festékek alkalmazása nagyon egyszerű, hiszen ugyanúgy kell, mint bármelyik másik spray kiszerelésű terméket. Csak arra kell figyelni, hogy használat előtt fel kell rázni, fújáskor pedig a megfelelő szögben és távolságban kell tartani, de erre hamar rá lehet érezni.

Tartalomhoz tartozó címkék: spray festékek spray festékek ára
Az oldal tetejére