Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tömítő spray - azonnali megoldás repedések és szivárgások ellen

A szivárgások és repedések kezelése fontos lépés az épületek és felületek hosszú élettartamának biztosításában, amire a tömítő spray remek opció. Ez egy gumis tömítő bevonat, ami azonnal lezárja a szivárgásokat, megakadályozva a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és korróziót.

 

A Maston Seal tömítő spray jellemzői

A tömítő sprayt egyszerűen fel lehet vinni a kívánt felületre, így gyorsan és hatékonyan kezelhetjük a szivárgásokat és repedéseket. A gumis tömítő bevonat kitölti a felületen található repedéseket és réseket, így teljesen lezárja a szivárgási pontokat. A tömítő spray rugalmas, így képes alkalmazkodni a hőmérsékleti ingadozásokhoz és az eltérő alapanyagú illesztésekhez. Ez lehetővé teszi a tartós és hatékony tömítést. Az egyrétegű alkalmazás révén, vastagabb bevonatot lehet kialakítani, így még hatékonyabb védelmet biztosít a szivárgásokkal szemben. Azonnal működik, így az alkalmazás után gyorsan és hatékonyan megakadályozza a szivárgásokat. Számos felületen lehet használni, ideértve a fém, műanyag, PVC, beton és más anyagokat is. Száradás után a felület festhető, így adott környezethez és dizájnhoz igazítható a tömített rész.

Milyen felületeken alkalmazható a tömítő spray?

A tetőkön található repedések és szivárgások megszüntetésére is használható. A szellőzők, lefolyók és légcsatornák tömítése és lezárása során is hatékony megoldást kínál. Az esőcsatornák szivárgásainak kezelésére is alkalmazható. A kisebb alapzati repedések kitöltésére és lezárására is tökéletes, így megakadályozva a víz és a nedvesség behatolását.

Az oldal tetejére