Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermotek
Nem értékelt

A Thermotek lábazati vakolat elegáns megjelenésű, tartós bevonat, amely kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Ideális homlokzatokon, lábazati felületeken és belső falakon történő dekorációs célokra, valamint betonfelületeken és cementvakolatokon is alkalmazható. Rusztikus megjelenése mellett kiemelkedően ellenáll a víznek, csapóesőnek és a napsugaraknak, így hosszú élettartammal és esztétikus védelemmel szolgál az épületek lábazatának minden időjárási körülmény között.

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 398480
Vonalkód: 5996281077167
Gyártó cikkszám: 398480

A webshopban és az üzletünkben az árak eltérhetnek egymástól!

Nagyobb mennyiségben vásárolna ? Kérjen egyedi projekt ajánlatot!

EGYEDI AJÁNLATOT KÉRE

Előnyök

  • Elegáns megjelenés

  • Tartós

  • Időjárásálló, kiváló víz- csapóeső- és fényálló felületet biztosít

Thermotek lábazati vakolat 15kg

18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szín:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
A képernyőn vagy nyomtatón megjelenő színek eltérhetnek a valóságtól!

Leírás

Termékleírás

Az alkalmazás feltételei:

Az anyag előkészítése:

A 4,5 kg kötőanyagba lassú fordulatú, rozsdamentes keverőszáras fúrógéppel keverjük bele öt egész tasak, egyenként  2,1 kg-os színes szemcsét a színárnyalatnak megfelelő arányban. Ügyeljünk arra, hogy a keverés során a szemcsék ne roncsolódjanak, mert az a kötőanyag elszíneződéséhez vezet. Rövid levegőztetés után a termék felhasználásra kész.

Felület előkészítés:

Új felület esetén: Új, festetlen felületeket portalanítás után HÉRA falfix diszperziós mélyalapozóval kell beereszteni, hogy a felület szívóképességét kiegyenlítsük. Ezután az esetleges kisebb felületi hibákat kültéri glettel ki kell javítani. A sima felületet javasoljuk a termék színével megegyező THERMOTEK kolor vakolatalapozóval alapozni.

Régi felület esetén: Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő, mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton el kell távolítani. A portalanított felületet ebben az esetben is HÉRA falfix diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. Kisebb repedések, illetve a felületi egyenetlenségek kültéri porglettel javíthatók ki, majd a glettelt felületet a lábazati vakolat színével megegyező THERMOTEK kolor vakolatalapozóval javasoljuk alapozni.

Felhordás:

A lábazati vakolatot alaposan felkeverjük, amennyiben szükséges kevés vízzel a felhordási konzisztenciára beállítjuk. A felhordást rozsdamentes acél glettvassal végezzük, úgy, hogy az anyagot glettszerűen hordjuk fel a felületre. Ügyeljünk arra, hogy a színes szemcsék között ne legyenek üres helyek. Egyenletesebb felület érhető el, ha a szemcse színével közeli vagy egyező színű THERMOTEK kolor vakolatalapozóval alapozza a felületet. Kültéri alkalmazás esetén +10℃-tól +30℃-ig terjedő levegő és felületi hőmérséklet mellett hordható fel! Alacsonyabb hőmérsékleten a száradási idő jelentősen megnő. Ügyeljünk arra, hogy felhordás száraz időben történjen, mert a csapóeső a még nedves, nem teljesen átszáradt bevonatot lemoshatja ill. károsíthatja. Tűző napon vagy esős, párás időben nem szabad a terméket felhordani! Kültéri vízszintes felületeken ne alkalmazzuk!

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +10℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Bővebb információkért tekintsd meg a termékhez csatolt dokumentumokat 

Kérdésed van ? Szakmai tanácsra van szükséged ? Nem találod amit keresel?
Ebben az esetben fordulj hozzánk bizalommal. Szakertő kollégáink állnak a rendelkezésedre.

info@vitalkolor.hu
+36306110526
Vagy használd a chat modult (jobb alsó sarok)

Paraméterek

Csomagolás Vödör
Kiszerelés 15 kg
Tipus Lábazati vakolat
Alkalmazási terület HOMLOKZATOKON, FŐKÉNT LÁBAZATI FELÜLETEKEN ÉS BELTÉRI FALFELÜLETEKEN DEKORÁCIÓS CÉLBÓL, ILLETVE BETONFELÜLETEKEN ÉS CEMENTVAKOLATOKON ALKALMAZHATÓ.
Anyagszükséglet / kiadósság 4,5 - 5 KG/M2
Száradási idő 48 óra
Hígíthatóság A TERMÉKET NEM KELL HÍGÍTANI.
Színek száma / színezhetőség A TERMÉK SZÍNÉT A KÖTŐANYAGHOZ KEVERT SZEMCSÉK SZÍNE FOGJA MEGHATÁROZNI. A 1,5 MM-ES SZÍNES SZEMCSÉK 10 FAJTA ALAPSZÍNBEN KAPHATÓAK (ALAPSZÍNEK:FEHÉR, CITROMSÁRGA, NARANCS, PIROS, VÖRÖS, BÉZS, BARNA, VILÁGOSSZÜRKE, SÖTÉTSZÜRKE, FEKETE), MELYEK VARIÁLÁSÁVAL AZ ELŐÁLLÍTHATÓ SZÍNEK SZÁMA GYAKORLATILAG KORLÁTLAN.
Külső megjelenés MEGFELELŐ SZÍNŰ, SELYEMMATT, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ
Felhordás módja A FELÜLETRE SZEMCSEVASTAGSÁGBAN ROZSDAMENTES ACÉL SIMÍTÓVAL KELL FELHÚZNI, MAJD A FELÜLETRE GLETTSZERŰEN RÁVASALNI. ÜGYELJÜNK ARRA, HOGY A SZÍNES SZEMCSÉK KÖZÖTT NE LEGYENEK ÜRES HELYEK.
Rétegszám

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére