Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spray festékek változatos felhasználási lehetőségekkel

A spray festékek segítségével a járműfelújítás és a lakás korszerűsítése is egyszerűen kivitelezhető.

Bár a teljes falazat festése megoldható szórópisztollyal, de a spray formában elérhető alapanyagok rendszerint a kisebb területek, a nehezen hozzáférhető részek, vagy például a járművek egyes részeinek karbantartására szolgálnak. A választás során tehát elsősorban azt érdemes eldönteni, hogy mely felületre, milyen céllal keresünk alapanyagot. A festési munkálatok egy részét jelentősen megkönnyítik a spray festékek. 

Praktikus spray festékek a gyors megoldások híveinek

A spray festékek egyik hatalmas előnye, más alapanyagokkal szemben nem más, mint a gyors felhasználhatóság. Fontos ugyanakkor, hogy megfelelően készítsük elő a területet, így a festék tényleg csak azokra az anyagokra, felületekre fog kerülni, ahová szánjuk. Speciálisan féknyeregre és fékdobra kifejlesztett festékek éppen úgy elérhetőek az online kínálatban, mint a kerítésfestékek, sőt, a beltérben és kültéren egyaránt használható fluoreszkáló fajták is. 

A fém- és a fafelületek esetében az állagmegőrzés kiemelt jelentőséggel bír. A lazúr spray festékek segítségével a kültéri faelemekre egyszerűen és gyorsan felhordható a lazúr, de a rozsdának is búcsút mondhatsz a megfelelő alapanyag célirányos használatával. A korszerűen kialakított permetező fejnek köszönhetően, egyenletesen lehet eloszlatni a festéket, megelőzve a csorgásokat. Itt a korszerűsítés és a lakásfelújítás ideje, érdemes már most beszerezni a szükséges alapanyagokat! 

Tartalomhoz tartozó címkék: spray festékek spray festékek ára
Az oldal tetejére