Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sima munka Baumit glettel

A Baumit glett első ránézésre semmi különleges dolgot nem tartogat, hiszen ugyanúgy kell használni, mint bármelyik simítóanyagot. Viszont, mivel minden szakma megkívánja a kellő szakértelmet a szép végeredmény érdekében, azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a felhasznált anyagok minőségére is nagy hangsúlyt kell fektetni.

A titok viszont a speciális összetételében rejlik, hiszen a gyártó többféle beltéri vakolat rendszert fejlesztett ki, amelyek igényekhez és a körülményekhez mérten, egyedien alkalmazhatóak. A Baumit glett alkalmas a kiváló alapfelületek elkészítésére, amire a befejező rétegek kerülnek. Amint azt tudjuk, nagyon fontos az alapozás, mert a nem megfelelően előkészített fogadófelület sokat ronthat a befejező rétegen.

Baumit glett többféle kivitelben

 Az ásványi összetevőinek köszönhetően, egész évben képes szabályozni a beltéri klímát, mégpedig a páraszabályzó tulajdonsága révén. A Baumit glett alkalmazásával nemcsak kifogástalan végeredmény érhető el, hanem egészséges beltéri környezet is kialakítható. A termékek között megtalálhatóak a vastagabb termékek, amelyekkel a mélyebb egyenetlenségek, repedések tölthetőek fel (FinoBello), illetve a vékony, befejező glettek (FinishSuperior). Minden munkafázishoz, minden burkolattípushoz megtalálható a megfelelő simító anyag, minőségi kivitelben. Felhasználás előtt fontos betartani az alapfelület vizsgálatát és előkészítését, aminek minden esetben teherbíró, száraz, por-, fagy- és laza részektől mentes kell legyen. A keverést és a felhordást a gyártó által előírt módon végezve elégedettek lehetünk az eredménnyel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit glett Baumit glett ára
Az oldal tetejére