Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium szigetelőanyagok a lakás komfortjának biztosítására

A minél nagyobb energiamegtakarítás érdekében, a szigetelőanyagok kulcsfontosságú szerephez jutnak a modern időkben. Amíg régen erre nem fordítottak túl nagy jelentőséget, addig a technológia fejlődésével és az életvitel átalakulásával, a hangsúlyok nagyban áttevődtek a kényelem fokozására.

Természetesen a költséghatékonyság sem mellőzhető ebből a szempontból, hiszen mindenki igyekszik a számlákat minél alacsonyabban tartani. Érdemes ezért a széles palettát áttanulmányozni, mert így biztosan megtalálhatod azt, ami leginkább alkalmas az otthonod kényelmének fokozására.

Mérd fel körültekintően a szigetelőanyagok széles palettáját!

A szigetelőanyagok igen sokfélék lehetnek. Homlokzaton, padláson, tetőtérben általában eltérő típusok kerülnek felhasználásra. Falakra többnyire EPS lapok, illetve kőzetgyapot kerül felragasztásra. Ez utóbbinak, a szálas kialakítása, a hővisszatartás mellett, a kellemetlen zajok csökkentését is garantálja. Az üvegvatta a padlástérben jut leginkább főszerephez. A gerendák között elterülve meggátolja a meleg gyors kiszökését, közben mégis szellőzik.

A polisztirolok között vannak terhelésre alkalmatlan vékonyabb, de lépésálló, illetve grafittal megerősített szigetelőanyagok ugyanúgy, amik mindig célirányosan helyezhetőek el a kulcsfontosságú pontokon. A befektetés minden esetben megtérül, de nem szabad elfelejteni, hogy a stabil rögzítéshez kiváló ragasztókra lesz szükség, amiket szintén megtalálsz az oldalunkon. Válogass kedvedre és gondoskodj ezzel az otthonod melegéről mielőbb!

Tartalomhoz tartozó címkék: szigetelőanyagok szigetelőanyagok ára
Az oldal tetejére