Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Polisztirol ragasztó a gyors és stabil kivitelezéshez

Az épületek hőszigetelése egyre inkább felkapott tevékenység az energiamegtakarítás érdekében, ami elképzelhetetlen lenne a polisztirol ragasztó használata nélkül. Tény, hogy a homlokzatok szigetelésére, a hungarocell mellett, kőzetgyapotot is gyakran alkalmaznak, viszont mindegyiket precízen kell felragasztani, a stabil tartás érdekében.

Amint a neve is jól mutatja, az EPS é XPS lapok felfogatására lett kifejlesztve. Ezek a termékek expandált polisztirolhabból vannak előalítva, ami voltaképpen hőre lágyuló polimerizált sztirol, kiegészítve némi habosító és égéslassító komponenssel. A nagyfokú szigetelő hatás annak köszönhető, hogy a belsejében csapdába ejtett levegő megakadályozza a hőmozgást. A hatékonyságot ugyanakkor a gondos bedolgozás tudja fokozni.

Polisztirol ragasztó por és hab formájában

A hagyományos polisztirol ragasztó poralapú anyag, amit vízzel kell összekeverni. Glett állagnak elérését követően, kisebb-nagyobb pogácsákban, néhány pontban, vagy a teljes felületen eloszlatva kaphat helyet. A Dryvit ezen terméke tégla-, beton-, vakolt felületekre optimális tapadást biztosít. A polisztirol ragasztó egy újabb generációját képviseli a poliuretán hab. A közismert nevén purhabnak nevezett komponens, többnyire pisztolyos kiszerelésben, villámgyors kötéssel rendelkeznek és készen állnak az azonnali használatra. Egyszerűen csak ki kell fújni a szigetelőtáblákra és már kész is. A nagyfokú tapadás mellett, plusz légzárást biztosítanak, ezzel fokozva a szigetelést. A Soudal egyedi felhozatalát megtalálod az oldalunkon.

Az oldal tetejére