Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nem szabad elmaradjon az alapos vízszigetelés!

A lakáson belül, bizonyos helyiségekben, valamint a szabadban szintén fontos olykor a vízszigetelés, aminek hiányában elég sok káros mellékhatást lehet elszenvedni. A nedvességnek megvan az a sajátos tulajdonsága, hogy megtalálja a legapróbb réseket, ahol bejuthat az érzékeny pontokra és ott kárt tehet.

A burkolatok alatt megjelenve könnyen felválást eredményezheti, de beázásokat is előidézhet. A nyírkos foltok körül baktériumok és gombák telepednek meg, amik komoly egészségkárosító hatást válthatnak ki, amit jobb elkerülni. Amíg a régebbi épületek esetében ez gyakran hiányos volt, mivel a kor technikai fejlettsége nem biztosított ennek lehetőségét, addig manapság már többféle termékkel lehet küzdeni a vizesedéssel szemben.

Választható többféle professzionális vízszigetelés

A vízszigetelés néha az alapra, máskor a falakra, olykor pedig a burkolólapok alá kerül. Van, hogy csak tömíteni kell kisebb réseket, míg máskor a nagyobb terhelésre és víznyomásra szükséges felkészülni. A kültéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemezek, a hajlaterősítő szalagok kiváló esélyt kínálnak a zárt felületek kiképzésére, ami esélyt sem enged a nedvességnek a beszivárgásra. A folyékony, kenhető fóliák új találmánynak minősülnek, a használatukkal nagyon rugalmas felület képezhető ki a konyhákban, fürdőkben, előszobákban. Nemcsak betonra, hanem fára, poliészterre, keményhab lemezre, fémre és még kerámiára is egyszerűen felvihető ez a vízszigetelés. Tapasztalat híján jobb szakemberre bízni ezt a munkafolyamatot, de az ideális vízszigetelés kiválasztásában a szakembereink örömmel segítenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: vízszigetelés vízszigetelés ára
Az oldal tetejére