Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nem álom többé a kedvező glett ár

Egy lakásfelújítás során mindig érdemes odafigyelni a megfelelő költségvetésre, amiben kulcstényezőként lehet jelen a glett ár. A glettelés az a folyamat, amit egyszerűen nem lehet elkerülni, főként gipszkarton mennyezet, falak építése során.

Az előregyártott elemek népszerűsége magukért beszélnek, hiszen hihetetlenül egyszerű velük a munka. Kényelmesen, gyorsan, minimális hulladékképződés mellett végezhető el a beépítésük és utólag már csak a hézagok kitöltésére és a végleges sima felület kiképzésére kell figyelmet fordítani.

A Baumit FinishLight vödrös glett ár megéri a kifizetést

A glettelés külön szakterület, de némi odafigyeléssel és lelkesedéssel, házilag is eredményesen elvégezhető. Ehhez viszont kellenek megfelelő szerszámok és prémiumminőségű alapanyag. A Baumit FinishLight vödrös glett beltérben gipszkarton hézagolásra lett kifejlesztve. Előre kevert összetevőről van szó, ami azonnal felvihető a felületre géppel, kézi simítóval vagy hengerrel. Természetesen csak alapos tisztítás után szabad vele dolgozni, a kiváló tapadás érdekében.

A 18 kg glett ár alig haladja meg a 10 000 Forintot, de nagyobb tételben mennyiségi kedvezményekre lehet számítani. A hagyományos keveréssel készült simító anyagnál felmerülhetnek olyan problémák, hogy a végeredmény görcsös, vagy adott esetben túl híg lesz, amivel nehéz dolgozni. A feleslegesen bekevert mennyiség feldolgozása is kihívást jelenthet, de ennek mostantól vége. A gyors, pontos és eredményes munkavégzést a megfizethető glett ár teszi teljessé. Kell ennél több az azonnali rendeléshez?

Tartalomhoz tartozó címkék: glett ár kedvező glett ár
Az oldal tetejére