Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit várhatunk a korszerű Héra falfestéktől?

A beltéri falfestékek piacán a Héra méltán népszerű márka. A megnövekedett kínálat újszerű igényeket hívott napvilágra, így a mai kor embere már joggal várja el a felhasznált festékektől, hogy átengedjék a párát, tökéletes fedést biztosítsanak, lemoshatóak legyenek, ugyanakkor a trendi színekről se kelljen lemondani.

Sokan kifejezetten a házilagos megoldások hívei és azokat az alapanyagokat részesítik előnyben, amelyek nem csepegnek, egyszerűen felvihetőek a falra és tartós eredményt produkálnak. 

Henger, ecset és Héra festék - ennyi lenne a titok? 

Tulajdonképpen igen! Ami azonban korántsem mindegy, az a minőség és az alaposság. A silány minőségű ecsetek szőre hajlamos hullani, ami kicsit sem mutat jól a frissen festett falakon. A megbízható minőségre a festék kiválasztásakor is érdemes hangsúlyt helyezni. Ez elsősorban a tartósságban, a lemoshatóságban, az élénk színekben, a könnyen alkalmazható állagban mutatkozik meg, de nem elhanyagolható az sem, hogy milyen széles színválasztékkal lehet találkozni a piacon. A Héra már számtalanszor bebizonyította, hogy méltán nyeri el az érdeklődők tetszését. 

Amikor lakásfelújításról van szó, akkor sokan éppen a takarékoskodás apropóján döntenek a saját kézzel történő megoldások mellett. Nincs ez másként akkor sem, ha a belső terek falfelületeinek felújítása a cél. A Héra gazdag színválasztékkal, többféle kiszereléssel és laikusok által is egyszerű felhasználhatósággal áll rendelkezésre. Ne feledd, a komfortos belső terek a megfelelő színválasztáson is múlnak! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Héra Héra falfesték
Az oldal tetejére