Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mindig jó választás a mosható falfesték

Jó pár évvel ezelőtt még álmodozni lehetett olyan professzionális termékekről, mint a mosható falfesték. Hála a modern technológiai fejlesztéseknek, ma már itt van és amennyiben a helyiségek falait sikerül valamivel összekenni, akkor nem kell azonnal ecsetet ragadni és újabb réteget felhordani, mert ugyanúgy tisztíthatóak, mint a bútorok.

Ezt a speciális összetétel és az alapanyagok teszik lehetővé. Legyen az fürdő, konyha, előszoba, nappali, folyosó, ezek a helyiségek fokozottan ki vannak téve a különféle szennyeződéseknek, amik gyakran a padló mellett, a falra is rákerülhetnek. A pörköltszaft, a sár, paradicsomszósz szinte nyom nélkül eltüntethető, amennyiben a mosható falfesték időben felkerül.

Új távlatokat nyit a Héra Ceramic mosható falfesték

Miért annyira kiváló a mosható falfesték? A Héra Ceramic egyedi képességeit a speciális mikrokerámia-gyöngy tartalma kölcsönzi. A hidrofób anyagok gondoskodnak a hatékony vízlepergetésről. Amire viszont érdemes figyelned, hogy a száradási idő bár 3 óra, de a végső, nagy ellenállóságot adó filmréteg csak 14 nap után alakul ki és ezt követően válik tisztító- és fertőtlenítőszerekkel moshatóvá. Mindez nem gátolja meg a kiváló páraáteresztést, tehát engedi a falat lélegezni, ezzel elkerülve a penészedést. Ez utóbbit még a hipoallergén bevonat is támogatja. A mosható falfesték alkalmas vakolt, glettelt, gipszkarton, előzőleg diszperziós festékkel festett felületek védelmére. Felhordása előtt mindig portalanítani, mélyalapozni szükséges és legalább 2 rétegben történjen a felvitele ecsettel, hengerrel, esetleg szórógéppel.

Az oldal tetejére