Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kültéri festék a falak védelmére

Itt az ideje megszabadulni a régi, esetenként már porló és fakuló homlokzattól, amire remek megoldást kínál a kültéri festék szabályszerű alkalmazása. Kínálatunkban több minőségi terméket találsz, ezért könnyedén felfedezheted azt a típust és kiszerelést, amelyik leginkább illeszkedik a sajátos igényeidhez.

Sajnos az időjárás gyakran zord hatásai elég komolyan képesek megterhelni a felületeket. Az eső, a hó és másféle csapadék mellett, a kültéri festék ellen kell álljon a fokozott ultraviola sugárzásnak, szélnek és az abban található koptató porszemcséknek, valamint a biológiai aktivitásnak, amilyenek lehetnek a megtelepedett algák. Mindez nem fog gondot jelenteni, ha okosan választasz.

Fókuszban a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító kültéri festék

A Dryvit kültéri festék olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amiket megéri kihasználni. Alapvetően fehér, de több 100 árnyalt hozható létre, így minden elképzeléshez hozzáigazítható. Teljesen öntisztuló jellegéből adódóan nem kell attól tartani, hogy a szennyeződésből kifolyólag megfakulna. Szilikongyanta kötőanyaga stabil tartást kínál. A felületére rátelepedő mikroszervezetek ellen az alga- és penészgátló adalék szolgál védelemként. Ami pedig igazán teljessé teszi a képet, hogy kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik. Hagyja a falakat lélegezni, ezzel javítva azok szerkezeti tartósságát! Ezen kültéri festék felhordása roppant egyszerű feladat, csak be kell tartani a gyártói utasításokat és alapos előkészítést végezni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kültéri festék kültéri festék ára
Az oldal tetejére