Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiváló védelmet nyújt a korróziógátló alapozó

A rozsdásodás fémfelületek egyik rossz tulajdonsága, de ez kiküszöbölhető a korróziógátló alapozó rendszeres használatával. Bár a fémek sokkal ellenállóbbak tudnak lenni a környezeti hatásokkal szemben, mint a fa, de ettől még a szerkezet roncsolódása idővel érezhetővé válik.

A rozsdásodás, voltaképpen füst és láng nélküli égés, ami az oxigén jelenlétében történik. A felső vékony réteg csak kellemetlen látványt nyújt, de amint a folyamat mélyebbre hatol, már szerkezeti hibák jelentkezhetnek, amit fontos megelőzni. Erre szolgál a korróziógátló alapozó, ami adott esetben a hegesztést sem gátolja meg. Célja, hogy egy átmeneti védelmet biztosítson a végső festés előtt. Többféle színben érhető el.

Kellő tisztítás után jöhet a korróziógátló alapozó

Legyen szó új vagy már festett felületekről, az esetleges korrózió foltok eltávolítása csiszolással, marással mindig történjen meg! A másik nagy ellenség a zsírok jelenléte, amiket nagy alapossággal kell letörölni. Amint ez megtörtént jöhet a korróziógátló alapozó felhordása a megfelelő vastagságban. A Trinát termékek matt felszínt hagynak maguk után és aktív cink-foszfát pigmentekkel védik a felületet a sérüléstől. Az alkidgyanta kötőanyag kifejezetten acélra lett tervezve. Ezzel szemben, a Dunaplaszt Primer korróziógátló alapozó polivinilbutirál alapú, fenolműgyantát, akrilgyantát tartalmazó kombinált hatású acél-, alumínium, horganyzott acél-, ötvözött acél-, rézfelületek fedésére egyaránt ideális. A kenés előtt érdemes jól felkeverni a készítményt. Dönts mindig a magas minőség mellett és a vágyott eredmény garantált lesz!

Az oldal tetejére