Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézenfekvő megoldás a Baumit vödrös glett

Sokáig lehetne vitatkozni azon, hogy kinek melyik megoldás számít előnyösebbnek, az viszont cáfolhatatlan, hogy a Baumit vödrös glett használata gazdaságosabb és gyorsabb munkát eredményez. Ráadásul a kifogástalan minőségű felületet is érdemes megemlíteni, mivel Q1-től, Q4-ig minden rétegben alkalmazható.

Hézagkitöltésre, papír hézagerősítő csíkkal, bandázsoló géppel egyaránt alkalmazható. Könnyen kezelhető anyag, ami megbízható minőséget képvisel. Jelentősen lerövidíti a glettelés folyamatát, mivel nem kell külön időt fordítani az anyagkeverésre. Más probléma is áthidalható, ha a Baumit vödrös glettel dolgozunk. Ilyen pl. az áramforrás hiánya egy olyan helyen, ahol még nem üzemel az elektromos hálózat. Ez alapból kizárja a keverőgép használatát. Legfeljebb csak az akkus gépek jöhetnek szóba a keveréshez, ameddig le nem merülnek.

Okos döntés a Baumit vödrös glett

A kikevert anyag nem kerül kárba. Kivel ne esett volna meg, hogy megmaradt egy jókora adag kikevert anyag, mire befejezte a munkát? Aki nem túl tapasztalt, az még kezdetben könnyen elkövetheti a hibát, hogy túl vékonyra vagy túl vastagra készíti a glettet. Néha baj lehet az arányokkal, ez pedig alaposan megnehezítheti a munkát az anyagkezelés szempontjából, illetve a kötési időt is feleslegesen kitolhatja. A Baumit vödrös glettel nem kell ilyesmivel foglalkoznunk, hiszen eleve használatra kész. Egy ilyen minőségi anyag használatával bárki profi szakembernek érezheti magát. Élvezet a munka, ami látványos megjelenést eredményez.

Az oldal tetejére